icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

kamka17
1. jún 2014

špenátová polievka so špaldovými mrvančekmi, pečené zelerové hranolky, pečené paradajky...robím prvýkrtá, tak snáď budú mať úspech...a ešte sa poobede chystám na jablkovo tvarohovú štrúdlu...

libka1
1. jún 2014

slepaci vyvar s rezancami, stavnaty kralik s novymi zemiakmi a hlavkovym salatom

googlinqa
1. jún 2014

dnes som varila hovadzie masko na sampinonoch, ryzu, uhorkovy salat a mrkvovu polievku

dana_l
1. jún 2014

spagety s bolognesou, sparglova polievka a spargla cela so zemiakmi a sunkou.

marlenka75
1. jún 2014

Morčací vývar, ryža s hráškom, vyprážané kuracie rezne, rajčinový šalát.

charllotte
1. jún 2014

nas dnesny obed.... pecene kuriatko 🙂

luciok
1. jún 2014

Ahojte, ja som dnes varila tak trocha sviatočne, pretože sme sa presťahovali, tak bolo to treba osláviť. Urobila som vývar z kuraciny, domáce rezance a rezne pod perinou. Recept som našla na vareche a je skutočne výborný.

hyta
1. jún 2014

Ahojte, u nás sme dnes mali zeleninovú polievku a bravovú krkovičku robenú ako ražniči, opečené zemiaky a šalát. Ku káve jahodová bublanina a dvojfarebná olejová bábovka.

mima2778
1. jún 2014

My dnes smotanovo 🙂 bolo treba minut 2 smotany 🙂 kremova sparglova polievka s krutonmi,kolienka a svieckova s hov.maskom,poobede ceresnova bublanina 🙂

tanitta
1. jún 2014

ahojte
dnes nedelka polievka, anglicky rozbif + pecene nove zemiaky so supkou a maslom petrzlen.vnatou + uhorkove tzatziky + salat z cerstveho spenatu 😅 mnam 😉

lydia22
1. jún 2014

Dnes brokolicová polievka, francuzske zemiaky a na večeru vianočka

modrofuzik11
1. jún 2014

jaternicu a zemiakovu kasu🙂

zuziatko
1. jún 2014

My dnes rýchly obed v Ikea 😀 😀 😀 ....ale varila som na zajtra hrstkovu polievku, bravčové rezne na prírodno a tarhoňa a cvikla k tomu 🙂 🙂 🙂 mame čo jesť 2 dni 😎 😎

iinuska
1. jún 2014

paradajkova polievka so syrom, vysmazany karfiol varene zemiaky, tatarka, ceresnova bublanina

m_ij_ka
1. jún 2014

večera pre moje baby puding s piškotami 🙂

meinkonka
1. jún 2014

u nas dnes zeleninova polievka s krupicovymi haluskami + domace rezance so sladkou kapustou 🙂
vcera hrachova polievka zo sucheho hrachu so slaninkou, zemiaky s kuracimi stehnami na sposob zivanskej
krehky hneceny kolac s makovo-jablnkovou plnkou

lovely_choice
1. jún 2014

na obed pecena treska so zeleninou na pare poliata maslom

lovely_choice
1. jún 2014

na olovrant ovsena kasa s makom (chuti ako rezance s makom 🙂)

lovely_choice
1. jún 2014

na veceru sunkovo-sampinonova pizza s brokolicovym cestom bez muky

titkovamiriam
1. jún 2014

ahojte dnes gulášiky s knedlikom,kuracia polievka a jahodovo jogurtový koktail-jahody všade samé jahody....

lululka555
1. jún 2014

dnešný jahodový koláčik 😝

adulikka
1. jún 2014

Dnešné pečene buchty sa rovno s plechu brali...načo na tanier 🙂

adulikka
1. jún 2014

A ešte foto

verka18567
1. jún 2014

Dnes zapekane rezne a navrchu slaninka cibula uhorky k tomu kasa🙂

charllotte
1. jún 2014

@lululka555 mnaaam, receptiiik prosiiiiim??? 🙂

siska53
1. jún 2014

Karfiolova polievka so syrovymi gulkami.
tofu v paradajkovej omacke a zemiakovo-cukinove placky so spaldovou mukou.

zklimekova
1. jún 2014

včera som piekla jednoduché, rýchle, ale super rafaelo rezy, dnes hovadzia polievka s rezancami, marinované bravčové masko, opekané zemiaky, uhorkový šalát, na zajtra máme morčacie rezne a spravím zemiakovú kašu, polievka bude tá dnešná 😉

nakup
1. jún 2014

dnes raňajky chlebík zapekaný šunkou, syrom a vajíčkom, na obed ešte špenátová polievka s haluškami a zo syrom, sviečková na smotane domáca knedľa

tinaaa84
2. jún 2014

@raza Ahoj, prepáč, že odpovedám tak neskoro. No recepty nájdeš v mojom albume a kokos som kupovala v kauflande, tuším bola naňho akcia a chutil dobre, nemal žiadnu pachuť.

tinaaa84
2. jún 2014

Takže my sme mali včera hráškovú polievku z nového hrášku, pečené kura so slovenskou ryžou a uhorkový šalát (foto pridám neskôr) a dnes dojedáme. Na a naše víkendové snaženie-zas sme boli na samozbere jahôd 15 kg, lebo jahôd nie je nikdy dosť, urobili sme z nich aj dreň aj do sáčkov sme dali. No a po jahodách sme sa bavili lúskaním nového hrášku, bol perfektný, mala som problém niečo odložiť do mrazáku. Nepiekla som nič, nemala som náladu, lebo som včera absolvovala zubnú pohotovosť a trhanie zubu múdrosti.