icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

leushkka
2. jún 2014

vecera- sparglovy salat s horcicovomedovou zalievkou a do prace ku kavicke bol jahodovy kolac

siska53
2. jún 2014

Dnes kvasnicovo-zeleninova polievka s orientalnou zmesou(ryza,mungo,cervena sosovica), tofu v paradajkovej omacke,bulgur a robila som makovo-jahodove musli tycinky s ovsennymi a psenovymi jemnymi vlockami sladene medom a trstinovym cukrom.

katkas1
2. jún 2014

my sme dojedali od vcera a boli sme u svokrovcov a robili sme so svokrusou langose, a piekli sme taky tvarohovy kolac, neviem ako sa vola ale upecei sa piskota, uvari sa puding, do horuceho sa da hera makky tvaroh, natrie sa plnka na piskotu a na to ide este poleva ktora sa robi tak ze cokoladu rozpustime vo vodnom kupeli a zamiesame do toho 2 kysle smotany. zajtra urobim polievku zo sucheho hrachu a dake masko k tomu len neviem este ake

zklimekova
2. jún 2014

dnes sa u nás dojedalo, ale aby som sa nenudila ( s angínou na krku)kúpila som si jahody :D...tak zo 4kg zatiaľ máme super džem, ostatok sa zjedlo ...len jednu nevýhodu to dnes malo ja som dnes pre upchatý nos nič necítila a tá voňa mi neskutočne chýbala 😢

slimstar
2. jún 2014
mami.sk
2. jún 2014

dnes sme dojedali zo včera - hovädzí vývar s domácimi rezancami a kurací steak so špargľou a smotanovou omáčkou. ako dezert som upiekla bleskovú trasenú tortu 😉

anos18
2. jún 2014

@lululka555 Dakujem.

tinaaa84
3. jún 2014

No my sme včera dojedali a dnes sa chystám robiť bravčový perkelt s haluškami. A včera som piekla špaldovú tortu s jahodami a banánom. Na prvej foto je vo fáze robenia, ešte jej chýba krém, na druhej foto už zo stuhnutým krémom a tretia foto je fáza koštovky.

m_ij_ka
3. jún 2014

naše raňajky tuniaková nátierka,rohlíky, čaj 🙂

mili7
3. jún 2014

Ahojte, ja som dnes neodolala čerstvému kôpru od svokry, tak som na obed uvarila rýchlu kôprovú omáčku so zemiakmi a vajíčkom na tvrdo. Mňam, zbožňujem to

lululka555
3. jún 2014

ahojte 😎 dnes u nás domáca pizza a kysnutý koláč s mahuľami 😉

komplikovana
3. jún 2014

Ahojte šikovné kucháročky 🙂 dnes obedujem - omeletu z dvoch vajíčok, a k tomu restovaný pór s tofu a paradajkový šalát.

bubo1104
3. jún 2014

Dnes som uvarila jarnú polievku so zeleninkou , tarhoňu + kuracie krídla na mede , pečené v skle + šalátové uhorky na sladko - kyslo . Ešte som upiekla rýchly mramorový koláč s ovocím ( slivky , marhule , jablká , hrozno ).

m_ij_ka
3. jún 2014

rajčinová polievka s písmenkami, cestoviny s kuracím mäsom v syrovej omáčke 🙂

nataliaslivkova
3. jún 2014

vcera mäso macane v koreninach a vajciach .+ hranolky ... ( 4-5 ks naklepanych reznov br. do misky rozbijeme 4 vajcia + pridame PL kecupu,PL horcice KL mleta paprika cervena sladka , trochu cieneho mleteho korenia,PL kari korenia + vorčester omačka + pol pl soli..).riadne vsetko premiesat a do toho namocit vyklepane nasolene reznen najlepsie ked su v tom 24 hodin potom pripiect napanvicu sup do misy z janskeho skla + 1 dcl vody s bujonom a trochu z vypeku alebo cisty olej tak za 3 lyzice a na 150 stuponov este hodit do truby vyhriatej na 30 minut k tomu sa hodi vsetko zemiaky hranolky , kasa , salat zemiakovy, salat zeleninovy no vsetko a čo Vám poviem tuto dobrotu som veru nejdela dala som sa taku dietu kde sa je len ovocie s orechami a medom + zelenina zapecena so syrom ...takze hranolky jedine zelerove 😉 + cenakova smotanova polievka so syrom a opečenými toastovym chlebikom :D

lovely_choice
3. jún 2014

dnes vyvar zo vcera a morcacie v nivovej omacke a k tomu brokolica 🙂

leushkka
3. jún 2014

ryba so zemiakovym salatom so zalievkou z medu a hrubozrnnej horcice

mnamko
3. jún 2014

@leushkka možeš mi prosím ťa naapísať tu zálievku?rada by som vyskušala,dakujem

zuzub
3. jún 2014

dnes mrkvová polievka a zeleninové rizoto.

leushkka
3. jún 2014

@mnamko ale iste; do salat.misy si das 1pl hrubozrnnej horcice, 1pl med,1pl citron.stavy resp.balsamica, 3-5pl oliv. oleja, sol,cerstve korenie mlete - vymiesas, pridas na jemnucko nakr.cibulku jarnu a este teple uvarene nakr. zemiaky a hrasok/struk.fazulku, premiesas a podavas teple/studene podla chuti

mnamko
3. jún 2014

@leushkka diky

daniz
3. jún 2014

včera sme dojedli maď. guláš s knedľou, dnes dojeme hov. vývar a bude po ptákách 😉

m_ij_ka
3. jún 2014

pre moje baby som spravila dukátové buchtičky s vanilkovým krémom 🙂

zuzzuli
3. jún 2014

my sme dneska mali na ranajky oskvarkovu pomazanku s chlebikom. Na obed polievka z jarnej zeleninky, zemiakovy privarok, masko na stave, chlebik 🙂 . A na veceru si manzel prial raznici s ryzou, takze dufam ze ostane aj na zajtra nieco 😉 a nakolko dneska opat musim pozberat jahody tak zajtra sa budu spracuvat, len uz netusim co s nimi 😒

womankc
3. jún 2014

Ahojte dievky , kruciš nič nestíham riadne ani variť. Idem popozerať inšpirácie nejaké, musím sa polepšiť 😀

mami.sk
3. jún 2014

dnes som urobila dukátové buchtičky / z celozrnej múky/ s vanilkovým pudingom 😉

levandullka
3. jún 2014

Nepodarena Kinder torticka pre moju lasku - snad bude aspon chutit 🙂

h2
3. jún 2014

@levandullka A prečo nepodarená? Mne osobne sa zbiehajú slinky... 😝

levandullka
3. jún 2014

@h2 Nie som veľmi spokojná s tým vzhľadom, mohla byť veru aj krajšia 😉.

h2
3. jún 2014

Mám dovolenku, tak sa môžem konečne trochu realizovať v kuchyni, takže dnes kurací vývar s čerstvým hráškom, pečená ryba so zemiakmi s maslom a petržlenovou vňaťkou a čerešňová bublanina. Hrach, petržlen a čerešne z vlastnej záhradky. Milujem jún! 🙂