icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

meusicka
6. jún 2014

dojedali sme vcerajsiu fazulovu polievku a dorobila som zapekane spagety so zeleninovo-tuniakovou plnkou s besamelom.

m_ij_ka
6. jún 2014

náš obed rajčinová polievka so syrom, zeleninové cestoviny

titkovamiriam
6. jún 2014

páči sa 🙂

lydia22
6. jún 2014

Dnes bola cesnakova polievka a kuracinka na omacke s knedlou alebo cestovinou

sopro
6. jún 2014

Zajtra budem vonku varit kotlikovy jeleni gulas,zhrabe sa seno a ide sa do kolien. 😉

zklimekova
6. jún 2014

Dnes bola krupičková polievka s rozšľahaným vajíčkom, filety z tresky na masle, zemiaková kaša, ja som spravila lososa na na pomarančoch s mrkvovým šalátom s kúskami pomaranča, na večeru som spravila dva plechy pizze z ktorej som mala jeden malý kúsok :D
Zajtra nás švagrinka pozvala na guláš, tak nevarím a teším sa , že strávime deň von, v sobotu večer alebo v nedeľu sa chystám na Pavlovu tortu, tak hádam sa podarí 😉

m_ij_ka
7. jún 2014

raňajky pre moje baby , rozkázali si krupicovú kašu s grankom 🙂

savanah111
7. jún 2014

@lovely_choice prosim ta, posles mi recept na tie palacinky? ked som ich robila naposledy cele sa mi rozpadavali, a tvoje su krasne. dakujem

hyta
7. jún 2014

Pekné slnečné ránko, u nás dnes máme na obed krémovú cuketovú polievku a hovädzí guláš s domácou knedľou.Ku káve som upiekla koláč lenivej ženy a kokosové rezy.

ivetka1981
7. jún 2014

bravčové na zeleninke,plnený kelový list v paradajkovej omáčke a kuracina po gemersky 🙂 Dobrú chuť dievčatá

lovely_choice
7. jún 2014

@savanah111 jasne, je to velmi jednoduche 🙂 0,5 l mlieka, 2 vajicka, 200 g spaldovej celozrnnej muky, stipka soli a sody bikarbony. Pred kazdou palacinkou rozotriem maslovackou po panvici kvapku oleja (mozno je to aj menej :D), tak naberiem cesticko (ja davam tristvrte naberacky, aby boli tenke a rychlo sa upiekli na velkom plameni). Z toho mnozstva mi vyjde 12 kusov. Verim, ze sa vydaria (daj potom vediet) 🙂

savanah111
7. jún 2014

@lovely_choice dakujem krasne, si zlata🙂 no dufam, ze sa podaria. zajtra skusim🙂

wighy
7. jún 2014

Ahojte juuj dlho som tu nebola ale take dobroty ste dali ze aaz. Inspirovala som sa aspon viem co buduci tyzden varit. Pridavam dnesne menu. Hraskova polievka s haluskami, marinovane stehna na zemiakoch a kolac s krupicovym kremom. K masu uhorkovy salat s cesnokom a smotanou

barborkark
7. jún 2014

@ivetka1981 vyzera to uuuuzasne, musim to vyskusat 🙂 super

barborkark
7. jún 2014

My dnes varime cesnakovu polievku s mrvenickou, cestovinky s vajickom a pažítkou a palacinky 🙂 a poobede ideme grilovať juchúúú.. Dobru chuť a krásny horúci deň všetkým! 😉

anos18
7. jún 2014

ja som robila tortilly plnene grilovanym mletym masom, je to recept z letaka Lidl. https://kuchynalidla.sk/product/tortilla-plnena...

katja78
7. jún 2014

Dnes sosovicová smotanová, rizoto s našim špenátom, suchohríbmi a kukuricou...
Neviete poradiť chutný a rýchly recept na koláč s višňami?
Tento by bol s višňami fajn?
http://www.hrncekoverecepty.sk/2011/02/tvarohov...

monikaresovska
7. jún 2014

Tak dnes je šošovicová polievka nakyslo, kuracie na šampiónoch s nokmi a koláčik je na štýl "čo dom dal", rebarborovo-jahodové želé a mascarpone plnka🙂, na ozdobu som použila jahôdkové cukríky🙂

sopro
7. jún 2014

Tak a kuk

sopro
7. jún 2014

Vsetci hrabu seno a ja varim jeleni gulasik 🙂

maminka2013
7. jún 2014

Dnes bryndzove halusky a nepeceny ovocno- pudingovy kolac 🙂

zklimekova
7. jún 2014

@ivetka1981 ten plnený kelový list vyzerá úžasne 😉

m_ij_ka
7. jún 2014

hrachová kaša s opekanými čertíkmi, zeleninové cestoviny

sopro
7. jún 2014

Po gulasiku ostal len kotlik.Kazdy chvalil tu zvlastnu chut,nikto neidentifikoval v nom bazalku. 😉 Teraz pridu na rad kuracie kridla a stehna vo vlastne vyrobenej marinade.

lovely_choice
7. jún 2014

dnes bolo bravcovo-sampinonove rizoto 🙂

sharmana
7. jún 2014

Dnes: zo včera fazulová polievka. Hlavné jedlo: bravčové karé so "sviečkovou omáčkou", domáca knedľa.
A Parížska torta na oslavu.

sopro
7. jún 2014

A tu su kridelka 😉

m_ij_ka
7. jún 2014

naša večera zapekané bagetky s nivou 🙂

sopro
7. jún 2014
sopro
7. jún 2014

Zas ostal len rost po kridlach