Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
náš obed rajčinová polievka so syrom, zeleninové cestoviny
Dnes bola cesnakova polievka a kuracinka na omacke s knedlou alebo cestovinou
Zajtra budem vonku varit kotlikovy jeleni gulas,zhrabe sa seno a ide sa do kolien. 😉
Dnes bola krupičková polievka s rozšľahaným vajíčkom, filety z tresky na masle, zemiaková kaša, ja som spravila lososa na na pomarančoch s mrkvovým šalátom s kúskami pomaranča, na večeru som spravila dva plechy pizze z ktorej som mala jeden malý kúsok :D
Zajtra nás švagrinka pozvala na guláš, tak nevarím a teším sa , že strávime deň von, v sobotu večer alebo v nedeľu sa chystám na Pavlovu tortu, tak hádam sa podarí 😉
raňajky pre moje baby , rozkázali si krupicovú kašu s grankom 🙂
@lovely_choice prosim ta, posles mi recept na tie palacinky? ked som ich robila naposledy cele sa mi rozpadavali, a tvoje su krasne. dakujem
Pekné slnečné ránko, u nás dnes máme na obed krémovú cuketovú polievku a hovädzí guláš s domácou knedľou.Ku káve som upiekla koláč lenivej ženy a kokosové rezy.
@savanah111 jasne, je to velmi jednoduche 🙂 0,5 l mlieka, 2 vajicka, 200 g spaldovej celozrnnej muky, stipka soli a sody bikarbony. Pred kazdou palacinkou rozotriem maslovackou po panvici kvapku oleja (mozno je to aj menej :D), tak naberiem cesticko (ja davam tristvrte naberacky, aby boli tenke a rychlo sa upiekli na velkom plameni). Z toho mnozstva mi vyjde 12 kusov. Verim, ze sa vydaria (daj potom vediet) 🙂
@lovely_choice dakujem krasne, si zlata🙂 no dufam, ze sa podaria. zajtra skusim🙂
@ivetka1981 vyzera to uuuuzasne, musim to vyskusat 🙂 super
My dnes varime cesnakovu polievku s mrvenickou, cestovinky s vajickom a pažítkou a palacinky 🙂 a poobede ideme grilovať juchúúú.. Dobru chuť a krásny horúci deň všetkým! 😉
ja som robila tortilly plnene grilovanym mletym masom, je to recept z letaka Lidl. https://kuchynalidla.sk/product/tortilla-plnena...
Dnes sosovicová smotanová, rizoto s našim špenátom, suchohríbmi a kukuricou...
Neviete poradiť chutný a rýchly recept na koláč s višňami?
Tento by bol s višňami fajn?
http://www.hrncekoverecepty.sk/2011/02/tvarohov...
Vsetci hrabu seno a ja varim jeleni gulasik 🙂
Dnes bryndzove halusky a nepeceny ovocno- pudingovy kolac 🙂
@ivetka1981 ten plnený kelový list vyzerá úžasne 😉
hrachová kaša s opekanými čertíkmi, zeleninové cestoviny
Po gulasiku ostal len kotlik.Kazdy chvalil tu zvlastnu chut,nikto neidentifikoval v nom bazalku. 😉 Teraz pridu na rad kuracie kridla a stehna vo vlastne vyrobenej marinade.
dnes bolo bravcovo-sampinonove rizoto 🙂
A tu su kridelka 😉
naša večera zapekané bagetky s nivou 🙂
Zas ostal len rost po kridlach

dojedali sme vcerajsiu fazulovu polievku a dorobila som zapekane spagety so zeleninovo-tuniakovou plnkou s besamelom.