Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
My dnes francúzske zemiaky. A upečiem špaldové žemle s pažítkou a bazalkou. Foto pridám neskôr.
u nás dnes opekačka, aj sa hodí, prerábajú mi chlapi kuchyňu.
cestoviny zo vcera a chladene kusky cerveneho melonu 🙂
kyslá zemiaková polievka, bravčové kocky na kôprovej omáčke , knedľa
u nás dnes špenátovo paradajkový koláč a kopa zeleninového šalátu
ja dnes varim len polievku z jarnej zeleniny s haluskami, zo vcera nam ostal gulas s knedlou tak sa dopapa 🙂 a poobede miesto dezertiku bude opat jahodova dren na schladenie, mnam 😉 pekny slnecny den
My dnes po 100 rokoch,kedze sa nam nechce v tomto horku moc varit 🙂 rybie prsty v rure s novymi zemiackami a salatikom a este leco,kto bude mat chut s chlebikom. 🙂
Ahojte kočky, na dnes som urobila vyprážaný syr v trojobale, keďže ho bolo treba spotrebovať. So syrom som obalila aj diétnu salámu, večer si urobíme obložené žemle a tak sa to zje. A ešte mám misku domácich jahôd, tak uvidím či ich zavarím alebo vymyslím niečo iné.
u nás lečo s vajcom 😀 že rychlovka no čo komu sa chce v takom teple vyvarať 😀 😀 😀
Dnes bez fotiek, lebo nejak nie je čas🙂, ale včera sme mali špagety a dnes vypražaný karfiol, varené zemiaky a uhorkový šalát a krémovu brokolicovú polievku🙂 ako dezert boli domáce jahody a melón🙂
naša večera chlebík vo vajci, kečup 🙂
Dobré ránko kucháročky 🙂 dnes na obed som si urobila cuketu na masle s tofu a fetou.
naše raňajky bagetky s tvarohovou nátierkou 🙂
Dnes spravim rybku na masle a zemiakovu kasu, salatik a kysne mi cesto na pecene makovo-lekvarove buchty 😉
Dnes na lahko - cestovinovy salat /rajcina, uhorky, mozarela, trosku kecupu, majoneza/.. a tvarohova nepecena torta trosku skor ku dnu otcov - ideme vikendovat mimo - preto 😉
u nás dnes kuracie stehná na zemiakoch pečené v rúre a pre maškrtníkov tvarohové guľky s jahodovou omáčkou 🙂
dnes karfiolovo-syrové placky + zemiačky + tatarka
špenátová polievka, zeleninový šalát s kuracím mäskom, a chystám sa piecť muffiny ...asi s marhuľami 😉
Spenat so zemiakmi a vajickom
niečo na osvieženie Šalát s pomarančom, mozzarelou a granátovým jablkom
http://www.dobre-recepty.sk/detail/41090-salat-...
Karfiolová polievka, francúzske zemiaky, kyslá uhorka.
Ahojte, u nás to včera bola krémová cuketová polievka a francúzske zemiaky. Dnes sme mali zeleninovú polievky s haluškami a lososa na bylinkách , zemiaky a zeleninový šalát.
Ja som sa ulievala,vcera polievka zo sacku (detska knedlickova si zeleninou),zemiaky na,masle,dojedli sme,lososa a spareny spenat k tomu. Dnes sa dojedla polievka a zemiaky,k tomu som,spravila len dusenu fazulku a vajicko. Zajtra planujem fazulkovu na kyslo a cestoviny s tuniakom a,kecupom.
a v utorok som vyrabala matovo-medovkovy sirup. 🙂

dneska iba pijeme citronádu s medovkou a chladíme sa pod stromom 😀
http://www.sikovnamamina.sk/pitny-rezim-horucava/