icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

dulilinka
11. jún 2014

dneska iba pijeme citronádu s medovkou a chladíme sa pod stromom 😀
http://www.sikovnamamina.sk/pitny-rezim-horucava/

a2303
11. jún 2014

Ahojte, nové zemiačky varené v deci vody, fašírky pečené v trúbe a paradajkovo-cibulový šalát 🙂

hatapkagb
11. jún 2014

@lalus mnam ja uz teraz slintam dakujem 🙂

tinaaa84
11. jún 2014

My dnes francúzske zemiaky. A upečiem špaldové žemle s pažítkou a bazalkou. Foto pridám neskôr.

daniz
11. jún 2014

u nás dnes opekačka, aj sa hodí, prerábajú mi chlapi kuchyňu.

lovely_choice
11. jún 2014

cestoviny zo vcera a chladene kusky cerveneho melonu 🙂

m_ij_ka
11. jún 2014

kyslá zemiaková polievka, bravčové kocky na kôprovej omáčke , knedľa

tortelinka
11. jún 2014

u nás dnes špenátovo paradajkový koláč a kopa zeleninového šalátu

zuzzuli
11. jún 2014

ja dnes varim len polievku z jarnej zeleniny s haluskami, zo vcera nam ostal gulas s knedlou tak sa dopapa 🙂 a poobede miesto dezertiku bude opat jahodova dren na schladenie, mnam 😉 pekny slnecny den

mima2778
11. jún 2014

My dnes po 100 rokoch,kedze sa nam nechce v tomto horku moc varit 🙂 rybie prsty v rure s novymi zemiackami a salatikom a este leco,kto bude mat chut s chlebikom. 🙂

luciok
11. jún 2014

Ahojte kočky, na dnes som urobila vyprážaný syr v trojobale, keďže ho bolo treba spotrebovať. So syrom som obalila aj diétnu salámu, večer si urobíme obložené žemle a tak sa to zje. A ešte mám misku domácich jahôd, tak uvidím či ich zavarím alebo vymyslím niečo iné.

silvinuska6
11. jún 2014

u nás lečo s vajcom 😀 že rychlovka no čo komu sa chce v takom teple vyvarať 😀 😀 😀

monikaresovska
11. jún 2014

Dnes bez fotiek, lebo nejak nie je čas🙂, ale včera sme mali špagety a dnes vypražaný karfiol, varené zemiaky a uhorkový šalát a krémovu brokolicovú polievku🙂 ako dezert boli domáce jahody a melón🙂

m_ij_ka
11. jún 2014

naša večera chlebík vo vajci, kečup 🙂

lucikatn
11. jún 2014

@mima2778 ano hned ako zapinam ruru tak davam hrncek ( mam kovovy) s vodou na spodok. Vytvori sa para a chlebik je lepsi. Nestopujem kolko sa pecie ale asi tak necelu hodinku. Tak aby bola hneda korka 😀

komplikovana
12. jún 2014

Dobré ránko kucháročky 🙂 dnes na obed som si urobila cuketu na masle s tofu a fetou.

m_ij_ka
12. jún 2014

naše raňajky bagetky s tvarohovou nátierkou 🙂

juranka
12. jún 2014

Dnes spravim rybku na masle a zemiakovu kasu, salatik a kysne mi cesto na pecene makovo-lekvarove buchty 😉

maminka2013
12. jún 2014

Dnes na lahko - cestovinovy salat /rajcina, uhorky, mozarela, trosku kecupu, majoneza/.. a tvarohova nepecena torta trosku skor ku dnu otcov - ideme vikendovat mimo - preto 😉

mili7
12. jún 2014

u nás dnes kuracie stehná na zemiakoch pečené v rúre a pre maškrtníkov tvarohové guľky s jahodovou omáčkou 🙂

daniz
12. jún 2014

dnes karfiolovo-syrové placky + zemiačky + tatarka

zklimekova
12. jún 2014

špenátová polievka, zeleninový šalát s kuracím mäskom, a chystám sa piecť muffiny ...asi s marhuľami 😉

monacanka
12. jún 2014

zajtra cestujeme skoro rano uz o 6 tej tak som babicke upiekla kolac k jej 70 tke

janulienkajanka
12. jún 2014

Spenat so zemiakmi a vajickom

rendita
12. jún 2014

niečo na osvieženie Šalát s pomarančom, mozzarelou a granátovým jablkom
http://www.dobre-recepty.sk/detail/41090-salat-...

luciok
12. jún 2014

Ahoj, dnešný obed som varila už včera večer, keďže dnes som bola v práci. Pochutili sme si na dolnozemskej tarhoni s kyslou uhorkou.

luciok
12. jún 2014

Včera som spotrebovala všetky zbytky z chladničky (diétna saláma, tavený syr, paradajka, uhorka, kečup a tatarka) a vznikli z toho výborné chrumkavé obložené žemle.

marlenka75
12. jún 2014

Karfiolová polievka, francúzske zemiaky, kyslá uhorka.

hyta
12. jún 2014

Ahojte, u nás to včera bola krémová cuketová polievka a francúzske zemiaky. Dnes sme mali zeleninovú polievky s haluškami a lososa na bylinkách , zemiaky a zeleninový šalát.

siska53
12. jún 2014

Ja som sa ulievala,vcera polievka zo sacku (detska knedlickova si zeleninou),zemiaky na,masle,dojedli sme,lososa a spareny spenat k tomu. Dnes sa dojedla polievka a zemiaky,k tomu som,spravila len dusenu fazulku a vajicko. Zajtra planujem fazulkovu na kyslo a cestoviny s tuniakom a,kecupom.
a v utorok som vyrabala matovo-medovkovy sirup. 🙂