icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

m_ij_ka
12. jún 2014

šalátová polievka, vyprážané kuracie stehná, hranolky, šalát (cibuľa, rajčina, paprika, ) 🙂

barborkark
12. jún 2014

U nas dnes kraluje karfiol.. karfiolova polievka s mrazenou zeleninkou a knedlickami, zemiakovo-karfiolove placky so syrom a salamou, a k tomu zeleninovy salat: uhorka,hlavkovy salat, rajcina, paprika.. mňamko 🙂

090379
12. jún 2014

Ahojte. Dnes som spravila placky z cukiny a zemiakov a na nich podusené mäsko s paprikou, paradajkou a šampiňonmi...mňamka

silvinuska6
12. jún 2014

😀 😀 😀

saxana36
12. jún 2014

Moj obed a deckam cukinove placky

meusicka
12. jún 2014

zeleninova polievka a ako druhe rizoto s kralicieho maska a so zeleninkou.

maminka2013
12. jún 2014

@siska53 prosim ta ako robis matovo-medovkovy sirup?

siska53
12. jún 2014

Tak som to odfotila a robila som aj domaci milacik a cast sla do nanukovych foriem,budu domace nanuky.

siska53
12. jún 2014

@maminka2013 spravila som mix receptu od mamy a vygugleneho. 🙂)
Ale nasla som si este jeden, podla ktoreho zas skusim nabuduce, uvidim,ktory sa mi viac osvedci.
Vecer ti napisem tie postupy,ak chces.

monacanka
12. jún 2014

dnešná večera zeleninove leco a šunka vajicka a varene zemiaky mnamkaaa

lovely_choice
12. jún 2014

dnesne mnamky dezerty: krupicova kasa s bananom a ovsena kasa s tvarohom, jogurtom, medom a hrozienkami 🙂

titkovamiriam
12. jún 2014

dnes som nevarila,v noci som zavarala košisko čerešni,rano spala a poobede sme boli na jazere-dali sme si tam rybku,tak som spravila teraz bublaninu a rožky

nakup
12. jún 2014

ahojte my dnes osviežujúci nápoj a pizza 🙂

m_ij_ka
12. jún 2014

naša večera praženica s jarnou cibuľkou, kaiserky, príloha cherry rajčiny 🙂

chocolatte1
12. jún 2014

Moja večera...som sama doma tak si to užívam, keďže rybky u nás ľúbim len ja 🙂

1977
12. jún 2014

Baby poradte ako sa robi spenatova polievka? 🙂 😉

nakup
12. jún 2014

@1977 tú mám rada na oleji opražíš pretlačený cesnak 5 ks hodíš špenát sol, peper mletý vegeta, a podleješ vodou trošku podusíš nehádžeš halušky vajce s múkou povaríš a na koniec šľahačková smotana s múkou na zahustenie niekedy rozšľahám vajce a vlejem pri vare je dobrá

siska53
12. jún 2014

@maminka2013 toto mi poslala mama: zvazok maty cuko a zelene potr.farbivo-umyte listx do hrnca zaliat vodou a varit 30 min.precedit cez platno.zmiesat pol litra vody a 350 g cukru.naliat do hrnca a varit 15 min.naplnit flase.mozes pridat aj farbivo.

ja som,dala i medovku a nie zvazok,ale teda dost,cukor som dala odhadom a v tom,druhom recepte pisali,asi 70-90 listkov,prip.i viac a 5L vody. No a v nom,pisali i kyselinu,citronovu,takze tu som,ja,dala,je to takr kyselkave a nie je to prehnane sladke,pouzila som trstinovy cukor.

ten mamin je rychlejsi,za den hotovy,ten,druhy je na viac dni robota,co sa mi nechcelo. 🙂

siska53
12. jún 2014
siska53
12. jún 2014

@maminka2013 a podla tohto skusim nabuduce:
http://varecha.pravda.sk/recepty/matovy-sirup/3...

Potom sa rozhodnem, ktory sa stane favoritom. 🙂)

sopro
12. jún 2014

@saxana36 to by som si dal aj ja. 😉

sepkev
12. jún 2014

u nás pre manžela rizoto s kur. mäsom, zeleninou a parmezánom a pre mňa pšeno s domácim medovkovým pestom

luciok
12. jún 2014

Žienky, viete mi poradiť približný pomer ingrediencií ( tvaroh, vajce, cukor, škorica) na tvarohovú plnku do pečených buchiet?

m_ij_ka
13. jún 2014

raňajky toasty so šunkou, syrom, paprikou 🙂

slimstar
13. jún 2014

Pripravim toto lacne jedlo a na dva dni mam navarene. Hlavne ze to vsetci lubime 😉
Záhorácka fazuľová polievka s rezancami
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/532-zaho...

silvinuska6
13. jún 2014

zapekane cestoviny s brokolicou syrom a kuracím masom 😀 😀 😀

silvinuska6
13. jún 2014

@nakup dás mi recept na svoje cesto na pizzu ? 😀

l.lara
13. jún 2014

ahojte, kocky, ja uz neviem co upiect/pripravit...nejaky typ na sviezi tvarohovy mucnik s ovocim by sa nenasiel? 🙂 dakujem

luccki
13. jún 2014

GULAAAAAS 🙂 jaaaj dnes ma bude muz veeeelmo lubit <3

komplikovana
13. jún 2014

Pekný piatok prajem, dnešný obed je taký pozberaný zo zvyškov z týždňa 😀 cícer, cuketa, červená paprika osmahnuté na oleji,soľ, grilovacie korenie a cesnak. Na koniec ešte posypané balkánskym syrom.