Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Boloňské špagety.
dnes tuniakové špagety so syrom
ahojte , ja som včera varila cuketový prívarok s mäsom na paprike, dnes pečené pstruhy so šalátom a bagetami 😎
ahojte, u nas vyvar a pohankove cestoviny so syrovou omackou, zajtra losos na grile s bylinkami a dvojake pyre z cervenej sosovice a zeleneho hrasku
nedela hovadzi vyvar a hure pecene kura 🙂 a pecene zemiacka a uhArkovy salat 🙂 ..... nepecieme dezert, urobime si zase uz milionty x jahodky ako dren, ako jogurtova pena, ako cokoladove jahodkovanie 🙂
pekny vikend vsetkym 🙂 🙂 🙂
U nas dnes jarna zeleninova polievka a celozrnne palacinky s tvarohom, cokoladou a zmrzlinou 😉
Ahojte, dnes som robila pečené tvarohové buchty. Na prvýkrát sa mi podarili, boli mäkučké a pochválil aj mm. Foto žiadne - zmizli rýchlosťou blesku 🙂
Ahoj.. u nas su dnes cestoviny s porikovou omackou a kuracim maskom 🙂 a sladke orechove zavitky🙂
dnesny obed: Pecene kuracie stehna s bretanskou zeleninou (mrkva, brokolica, karfiol) na pare poliatou stavou z masa 🙂
@monacanka mne by to chutilo aj bez tych zemiakov 🙂
Dnes je pizza z ľanových semienok a slivkové gule
Dnes moje prvé tiramissu...
naša večera oravská slanina, cibuľa, horčica, bagetky, 🙂
Kysla kapustova polievka a pizza zo spaldovej muky
tak, dnes som si doniesla od našich čerešne a maliny a šla som robiť koláčik, no skoro každá čerešňa mala návštevníka 😠 a tak som sa tešila... tak čerešne do koša a do koláča pôjde len tých pár malín 😒
U nás dnes vyprazany camembert+pečene nove zemiaciky,brusnice. Zajtra tekvicovy privarok s klobaskou a chlebom, a ešte chystám pre návštevu falosnu husaciu pecienku podávanu na bagetke a ceresnovy cheescake,dúfam ze sa podarí...
Ahojky 😉 dnes grilujeme...steaky,bratwurste,slaninka a zelenina... 😎
@mart1na26 ahoj,oprazime masti 2 cibulky,tak do sklovita,pridame 1pl cervenej papriky,a pridame hrach a asi 4rkvy nakrajane na kolieska,ja zvyknem hodit aj petrzlen.podlejeme cca pol litrom vody.ale to uz fakt podla seba,ako sa ti to vidi.nakoniec zahustit troskou muky.smotanou.ale ked das menej vody tak ani zahustovat nemusis.a smotanu ja davam "na varenie" ale tiez moze byt bez.hrachu kludne viac,ja davam aj viac nez pol kila...
@mart1na26 ahoj,oprazime na masti 2 cibulky,tak do sklovita,pridame 1pl cervenej papriky,a pridame hrach a asi 4mrkvy nakrajane na kolieska,ja zvyknem hodit aj petrzlen.podlejeme cca pol litrom vody.ale to uz fakt podla seba,ako sa ti to vidi.nakoniec zahustit troskou muky.smotanou.ale ked das menej vody tak ani zahustovat nemusis.a smotanu ja davam "na varenie" ale tiez moze byt bez.hrachu kludne viac,ja davam aj viac nez pol kila...
Dnes halusky s tvarohom

@silvinuska6 to cesto je super môžeš ho mať v chladničke aj 4 dni a robíš si priebežne pizze recept : 1 kg hladká múka, 4 dcl voda, 1/4 droždia 1 čajová lyžička soli, pol lyžice cukru a 1 dcl olej zmiešaš rozdelíš na bochníčky dáš do mikroténového sáčku a do chladničky pečieš pri 180 °C 12 - 13 minút vyjdu s tej dávky 8 - 10 bochníkov