icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

nakup
13. jún 2014

@silvinuska6 to cesto je super môžeš ho mať v chladničke aj 4 dni a robíš si priebežne pizze recept : 1 kg hladká múka, 4 dcl voda, 1/4 droždia 1 čajová lyžička soli, pol lyžice cukru a 1 dcl olej zmiešaš rozdelíš na bochníčky dáš do mikroténového sáčku a do chladničky pečieš pri 180 °C 12 - 13 minút vyjdu s tej dávky 8 - 10 bochníkov

zklimekova
13. jún 2014

Dnes máme plnený zapekaný baklažán , zeleninový šalát, polievka ostala špenátová od včera,včerajšie muffinky s marhuľami zmizli rýchlosťou blesku 🙂 , spravila som pol na pol ozdobené aj čisté ...vyzerali takto...ospravedlňujem za za zlé foto 😒

marlenka75
13. jún 2014

Boloňské špagety.

daniz
13. jún 2014

dnes tuniakové špagety so syrom

lululka555
13. jún 2014

ahojte , ja som včera varila cuketový prívarok s mäsom na paprike, dnes pečené pstruhy so šalátom a bagetami 😎

davita
13. jún 2014

ahojte, u nas vyvar a pohankove cestoviny so syrovou omackou, zajtra losos na grile s bylinkami a dvojake pyre z cervenej sosovice a zeleneho hrasku
nedela hovadzi vyvar a hure pecene kura 🙂 a pecene zemiacka a uhArkovy salat 🙂 ..... nepecieme dezert, urobime si zase uz milionty x jahodky ako dren, ako jogurtova pena, ako cokoladove jahodkovanie 🙂
pekny vikend vsetkym 🙂 🙂 🙂

firstbaby
13. jún 2014

U nas dnes jarna zeleninova polievka a celozrnne palacinky s tvarohom, cokoladou a zmrzlinou 😉

luciok
13. jún 2014

Ahojte, dnes som robila pečené tvarohové buchty. Na prvýkrát sa mi podarili, boli mäkučké a pochválil aj mm. Foto žiadne - zmizli rýchlosťou blesku 🙂

99janka99
13. jún 2014

Ahoj.. u nas su dnes cestoviny s porikovou omackou a kuracim maskom 🙂 a sladke orechove zavitky🙂

lovely_choice
13. jún 2014

dnesny obed: Pecene kuracie stehna s bretanskou zeleninou (mrkva, brokolica, karfiol) na pare poliatou stavou z masa 🙂

lovely_choice
13. jún 2014

@monacanka mne by to chutilo aj bez tych zemiakov 🙂

mili7
13. jún 2014

Dnes je pizza z ľanových semienok a slivkové gule

diusik
13. jún 2014

@a2303 hraskovy perkelt,takto to vyzera,ale chuti to skvelo,davam len sol an ochutenie,alebo trosku vegety.

titkovamiriam
13. jún 2014

Robila som polievku zo sucheho hrachu a vyprážany syr 🙂

chocolatte1
13. jún 2014

Dnes moje prvé tiramissu...

chocolatte1
13. jún 2014
m_ij_ka
13. jún 2014

naša večera oravská slanina, cibuľa, horčica, bagetky, 🙂

lydia22
13. jún 2014

Kysla kapustova polievka a pizza zo spaldovej muky

raza
13. jún 2014

tak, dnes som si doniesla od našich čerešne a maliny a šla som robiť koláčik, no skoro každá čerešňa mala návštevníka 😠 a tak som sa tešila... tak čerešne do koša a do koláča pôjde len tých pár malín 😒

luciok
13. jún 2014

@raza čerešne stačilo namočiť do vody a návštevníci by vyplávali 😉

raza
13. jún 2014

@luciok už keď som ich tam videla, už to nezjem.. ani som ďalej nekôstkovala, vyhodila som ich..
svine červíky, takú chuť som mala... ale asi aj ony 😀

siska53
13. jún 2014

@l.lara nas oblubeny ovocny je - upiect piskotove cesto,vymiesat tcaroh s cukrom a smotanovym jogurtom,rozotriet po upecenom ceste, na vrch davamr ribezle ci mix dakeho bobuloveho ovocia,ci mandarinky z kompotu a polejeme zelatinou.

nmonika
13. jún 2014

Ahojte.Ja meskam tusim aj 30 stran ☹
No dam svoju prvu fotku jedla...v stredu sme mali vyprazany syr a hranolky 🙂

dorotka2013
13. jún 2014

U nás dnes vyprazany camembert+pečene nove zemiaciky,brusnice. Zajtra tekvicovy privarok s klobaskou a chlebom, a ešte chystám pre návštevu falosnu husaciu pecienku podávanu na bagetke a ceresnovy cheescake,dúfam ze sa podarí...

mart1na26
13. jún 2014

@diusik mnamky, mozem poprosit receptik? Vopred dakujem 🙂

lululka555
14. jún 2014

Ahojky 😉 dnes grilujeme...steaky,bratwurste,slaninka a zelenina... 😎

diusik
14. jún 2014

@mart1na26 ahoj,oprazime masti 2 cibulky,tak do sklovita,pridame 1pl cervenej papriky,a pridame hrach a asi 4rkvy nakrajane na kolieska,ja zvyknem hodit aj petrzlen.podlejeme cca pol litrom vody.ale to uz fakt podla seba,ako sa ti to vidi.nakoniec zahustit troskou muky.smotanou.ale ked das menej vody tak ani zahustovat nemusis.a smotanu ja davam "na varenie" ale tiez moze byt bez.hrachu kludne viac,ja davam aj viac nez pol kila...

diusik
14. jún 2014

@mart1na26 ahoj,oprazime na masti 2 cibulky,tak do sklovita,pridame 1pl cervenej papriky,a pridame hrach a asi 4mrkvy nakrajane na kolieska,ja zvyknem hodit aj petrzlen.podlejeme cca pol litrom vody.ale to uz fakt podla seba,ako sa ti to vidi.nakoniec zahustit troskou muky.smotanou.ale ked das menej vody tak ani zahustovat nemusis.a smotanu ja davam "na varenie" ale tiez moze byt bez.hrachu kludne viac,ja davam aj viac nez pol kila...

katja78
14. jún 2014

Korpus z lidla, tvarohovo-jogurtová plnka a ovocko pod želatínou:

lydia22
14. jún 2014

Dnes halusky s tvarohom