Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
rukolove spagety(cesnak, olivovy olej, parmezan, susene chilli,rukola ) .. hlavne je to rychle a chutne😉
Dobré ránko,, u nás dnes budeme variť zeleninovú polievku s pohánkovými vločkami a jahodové guľky. Všetkým prajem pekný víkend.
veľká mňamka celej rodiny - pizzaaaaaaa 🙂
http://www.dobre-recepty.sk/detail/41088-pizza-...
Pizzu a koláč mám doma svokru a svokra
Ahojte, dnes sa veľmi teším, máme návštevu, môjho milovaného synovca, tak sa deti pohrajú a dnes máme na jedálnom lístku:
-hrachovú polievku (mixovanú so zemiakmi), rizotko s opekanými kuracími kockami, marinovanými s gyros korením, s hráškom a strúhaný údený syr na to.
-jablkové pité
- a na večernú opekačku: pravú údenú slaninu, uhorskú klobásku, a pripravím aj okorenené zemiaky do alobalu a do pahreby, detská milujú opekanie 😉
Peknú sobotu všetkým 🙂
Ahojte 😎 kedže je dnes krásne počasie grilujeme...marinované morč.prsia,špíziky so šampiňónami a zeleninou,slaninkou... 😵 😎
Pekný víkend želám...
Peknú sobotu žienky. Keďže som včera na večeru zožrala všetku bryndzovú pomazánku, dnešný obed bude light - zeleninová polievka - cuketa, kaleráb, červená šošovica - všetko zmixované.
My dnes lečo a bananove muffiny a zajtra slepaci vyvar a vepro-knedlo-zelo ..
Pekny vikend vsetkym 🙂
DNESKA BUDE BRAVCOVE REZNE V MARINADE AJ KURACIE KRIDELKA , ZEMIAKOVO-MAJONEZOVY SALAT , SLEPACIA POLIEVKA A KUPILA SOM CERSTVE CERESNE TAK SPRAVIM BUBLANINU NESKOR PRIDAM FOTO KRASNI VIKENDIK ZELAM VSETKYM
My dnes kalerabova polievka so sl.zemiakmi a ciganska do zemle.Dojeme ceresnovo tvarohovy kolacik zo vcera.
My dnes špenátová polievka a granadír. Teraz ideme ku kámoške na grilovačku. 🙂
My knedličkova polievka, cestoviny s nivou a zemiakove placky
Dnes mamdoma troch chlapov (svokor,otec a manzel) v,ktori pracuju na dvore,takze muselo byt maso 😀 Bravcove kare na platky,opecene,vylozene na plech,navrch somdala volske oko a nastruhany syr.Zapieklo sa to.K tomu nove zemiaky na kocky,obloha paradajka.A kolacik,studena torta 🙂 Onedlho im asi urobim oblozene chlebiky,aby mi tu nehladovali 🙂
Zeleninová nátierka pre deti
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/716-zele...
baby poradite mi recept na rezy mila,,
,
naša večera domáca treska, chlieb 🙂
@a2303 vyzera nadherne 🙂 posunies recept? Dakujem..

Na prianie synatora bol dnes kuraci vyvar s domacou zeleninkou a bananove muffiny, vecer sme grilovali vykostene kur.stehna a upiekla som chlebik. Zajtra bude koprovy privarok s vajkom a knedlou 🙂