icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

slobodnabaculka
20. jún 2014

@charaka tak s tým koláčem bych se fakt zalizuvala až za ušáma. Si šikula. Vizerá fantasticky, porád mi aj cuker klesol v krvi jak tak na neho poškulujem.

meinkonka
20. jún 2014

@andula30 jasnacka - na masle/oleji spenit cibulku, mrkvu a cuketu nastruhat na jemno, prihodis k cibulke a osmahnes, zalejes paradajkovou stavou, uvaris a dochutis sol, bazalka alebo podla chuti, mozes aj cesnak 😉

lucinkab
20. jún 2014

dnes pečené rebrá v domácej BBQ omáčke a zajtra fish in oven (ryba v rúre) je to rybka a na nej, šalotka, paprika, paradajky + korenie a olivový olej 🙂 zapiecť a k tomu príloha zemiačiky v akejkoľvek podobe 🙂

ludkas31
20. jún 2014

dnes losos na masle a zemiakova kasa...

slobodnabaculka
20. jún 2014

Zítra to asi bude tatarák, alebo chrumkavá kačka s opekanýmia zamákama a klíčkama, tí zrovna nemusím, ale akurát jsem zehnala nejaké, tak nech se minú.
Ja ríkam, aspoň se za za ten život nadlábnu,než otrčím kopyta. Nemám pravdu? Bývalého jsem mala takého bídneho, vela nejedl, tak jsme se aspoň doplňali,zedla jsem všecko, co on nedojed. Byl chudý jak hajzlový pavúk, furt mu nic nechucilo ode mne, tak aj odišel k jiné babe. Tak pozor na to co varíte, chlapy majú chlpatý jazýček.

daniz
20. jún 2014

dnes bude večera a lá tuty, pre moje deti - pre deti, čo kto uchmatne, pretože ideme na chalupu do Zázrivej a treba dojesť z chladničky . pekný víkend

zuzub
20. jún 2014

ahojte, dnes zeleninová polievka, a lečooo, mňam 🙂

tajka1986
20. jún 2014

Takze dnes granadir so struhanym udenym syrom, k tomu paradajkovo-cibulkovy salat v sladkokyslom naleve, polievocka kuracia so slizikami, mala sa nevie dojest takze len kvoli nej varim kuraciu aj 3krat do tyzdna🙂 a na zahryznutie ceresnova bublanina

daniz
20. jún 2014

@levandullka rozporcuj, trup na polievku, perkelt,upiecť na kmíne, masle v rúre, krídelka na gril, stehná pečené, dusené,na šťave, na prírodno, na par.pretlaku a špagetách, zapekané, marinované, na gril, prsia na akýkoľvek spôsob- soté, na gril, stroganov,.....ku všetkým častiam kopec zeleninky - grilovanej, pečenej, varenej, surovej, dusenej a zemiačky na akýkoľvek spôsob, ryža, kus-kus....

martinka_martinka
20. jún 2014

ahojte dnes vynimočnejšie pride k nam navšteva tak bravčove rezne a majonezovy šalat 🙂

majdus
20. jún 2014

Ryzu pre drobca, tak som stihla aj ja zhltnut a hodila som si k nej hrasok a mrkvu v naleve. 🙂 Ku podivu som celkom syta z par lyziciek 😀 😀 😎

katussska24
20. jún 2014

šz;
@charaka JEJEJEJ ja si prosim recept !!!! to len prekladam piskoty a vyzivu?

lovely_choice
20. jún 2014

Fusilli tricolori so spenatovou omackou 🙂

slimstar
20. jún 2014

Dnes narychlo hemendex s chlebom. 😉

charaka
20. jún 2014

@katussska24 Ahoj 🙂 Ano, su to len piskoty a detska vyziva. Navrch som vyslahala slahacku s kyslou smotanou. Chcela som to posypat skoricovym cukrom alebo vanilkovym+skorica, ale dosli 🙂 Tak som tam poukladala cini-minis, ale to len tak. Inak mam formu s priemerom 24 cm a spotrebovala som 1 a 1/2 velkeho balika piskot + 5 vyziv. Len to treba nechat odlezat cez noc v chladnicke, aby piskotky zmakli 🙂

mima2778
20. jún 2014

My dnes kalerabova polievka, kuracie so zeleninou v smotanovej omacke,ryza a este asi posledna ceresnova bublanina 🙂

rendita
20. jún 2014
nmonika
20. jún 2014

Tento tyzden sme mali cestoviny s kuracim maskom a paradajkovou omackou,hemendex,vcera sa jedlo u svokrovcov-kapustovy privarok s fasirkou a zemiakmi,dnes som 1x vykuzlila fliacky s hlavkovou kapustou ( a su mnam,mnam 🙂 ).Popru vareni sa mi podarilo urobit aj studenu tortu.Ja mixujem dokopy smotan na slahanie,kyslu smotanu a makky tvaroh,alebo natur natierku.A klasika prekladam piskotami,ovocim(dnes zavarane maliny a cernice) a stavou z nich a kremom 🙂

mami.sk
20. jún 2014

dnes fazuľová polievka s fliačkami a cestoviny s hubovou omáčkou 😉

lululka555
20. jún 2014

ja som dnes urobila len lečo s cuketou a chlebíkom,polievku sme mali od včera zeleninovú 😎

m_ij_ka
20. jún 2014

naša večera pečené krvavničky, uhorky, chlieb 🙂

lovely_choice
20. jún 2014

Dnesny dezert: nepecena (ale varena 😀) torta - korpus je z ovsenych vlociek s medom a kokos. olejom, napln rozmixovane datle so slivkami a cokoladova ganache poleva

lovely_choice
20. jún 2014
gabi1234
20. jún 2014

Poradí mi niekto dobrý recept na kôprovú omáčku?

nakup
20. jún 2014

ahojte u nás včera hrášková polievka so syrovými knedlíčkami, kuracie na olivovom oleji šeri paradajky s balzamicovým octom a olivovým olejom a dnes kuracie steaky šampionová omáčka a ryža a pizzové rožky a nutelové 🙂

nakup
20. jún 2014

@titkovamiriam áno s tým súhlasím robím v potravinárskej firme a nielen táto baktéria ale aj salmonella alebo listeria monocytogenes sa ničí varom naj lepšie pri 70 °C alebo mrazom preto sa mäso aj mrazí 🙂

marlenka75
20. jún 2014

Hrášková polievka, ryža, kuracia pečeň na cibulke, zeleninový šalát.

a2303
20. jún 2014

U nás dnes hrášková polievka s krupicovými haluškami, vypražaný karfiol v trúbe, parené nové zemiačiky a paradajkovo-cibulkovo-paprikový šalát 😵

davita
20. jún 2014

ahojte, zase vikend pred nami 🙂 ... u nas dnes francuzaky, zajtra fazulova a placky zeler zemiak cukina a mrkvove pyre no a nedela hamky mnamky grilovane pstruhy, salatiky rozne, kazdy si to namiesa sam z roznych druhov zeleniny 🙂
dobru chut a pekny vikend

jo a skoro som zabudla, spravim misu tiramisu 🙂

nmonika
20. jún 2014

@090379 Ahoj.Myslis ze namiesto kuracieho masa mozem pouzit bravcove kare na platky?A musim to stacat,alebo staci len tak naukladat vedla seba tie platky?