icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lucikatn
20. jún 2014

Na prianie synatora bol dnes kuraci vyvar s domacou zeleninkou a bananove muffiny, vecer sme grilovali vykostene kur.stehna a upiekla som chlebik. Zajtra bude koprovy privarok s vajkom a knedlou 🙂

tajka1986
20. jún 2014

@a2303 vyprazany karfiol v trube, hm,to som este neskusala, vyzera to super, peciete to len na papieri a klasika obalene bez oleja? 🙂

tanitta
20. jún 2014

rukolove spagety(cesnak, olivovy olej, parmezan, susene chilli,rukola ) .. hlavne je to rychle a chutne😉

090379
20. jún 2014

@nmonika kludne daj ake masko chces a nemusis to stacat,ja som to robila tak,mam mensiu misu,tak aby mi to tam voslo

hyta
21. jún 2014

Dobré ránko,, u nás dnes budeme variť zeleninovú polievku s pohánkovými vločkami a jahodové guľky. Všetkým prajem pekný víkend.

rendita
21. jún 2014

veľká mňamka celej rodiny - pizzaaaaaaa 🙂
http://www.dobre-recepty.sk/detail/41088-pizza-...

sono2
21. jún 2014

Pizzu a koláč mám doma svokru a svokra

sharmana
21. jún 2014

Ahojte, dnes sa veľmi teším, máme návštevu, môjho milovaného synovca, tak sa deti pohrajú a dnes máme na jedálnom lístku:
-hrachovú polievku (mixovanú so zemiakmi), rizotko s opekanými kuracími kockami, marinovanými s gyros korením, s hráškom a strúhaný údený syr na to.
-jablkové pité
- a na večernú opekačku: pravú údenú slaninu, uhorskú klobásku, a pripravím aj okorenené zemiaky do alobalu a do pahreby, detská milujú opekanie 😉

Peknú sobotu všetkým 🙂

lululka555
21. jún 2014

Ahojte 😎 kedže je dnes krásne počasie grilujeme...marinované morč.prsia,špíziky so šampiňónami a zeleninou,slaninkou... 😵 😎
Pekný víkend želám...

monikaresovska
21. jún 2014

Keďže dnes cestujeme, tak taký malý prehrešok:🙂 sáčková polievka a naložené bravčové rezne🙂

titkovamiriam
21. jún 2014

Mala som v plane robiť vypražany patizon,ale nakoniec som spravila zemiakovo patizonový nákyp 🙂 🙂

komplikovana
21. jún 2014

Peknú sobotu žienky. Keďže som včera na večeru zožrala všetku bryndzovú pomazánku, dnešný obed bude light - zeleninová polievka - cuketa, kaleráb, červená šošovica - všetko zmixované.

oira
21. jún 2014

My dnes lečo a bananove muffiny a zajtra slepaci vyvar a vepro-knedlo-zelo ..
Pekny vikend vsetkym 🙂

monacanka
21. jún 2014

DNESKA BUDE BRAVCOVE REZNE V MARINADE AJ KURACIE KRIDELKA , ZEMIAKOVO-MAJONEZOVY SALAT , SLEPACIA POLIEVKA A KUPILA SOM CERSTVE CERESNE TAK SPRAVIM BUBLANINU NESKOR PRIDAM FOTO KRASNI VIKENDIK ZELAM VSETKYM

wighy
21. jún 2014

U nas dnes:
Zeleninova mixovana polievka s krupicovymi haluskami
Zemiakove pyre s pecenym kuracim stehnom
Paradajkovo cibulkovy salat a dezert parizske kocky
A zavaracia sezona zacala- zatial ceresnovy kompot a uhorky v skadkokyslom naleve

mima2778
21. jún 2014

My dnes kalerabova polievka so sl.zemiakmi a ciganska do zemle.Dojeme ceresnovo tvarohovy kolacik zo vcera.

miruss
21. jún 2014

My dnes špenátová polievka a granadír. Teraz ideme ku kámoške na grilovačku. 🙂

mimka1
21. jún 2014

My knedličkova polievka, cestoviny s nivou a zemiakove placky

nmonika
21. jún 2014

Dnes mamdoma troch chlapov (svokor,otec a manzel) v,ktori pracuju na dvore,takze muselo byt maso 😀 Bravcove kare na platky,opecene,vylozene na plech,navrch somdala volske oko a nastruhany syr.Zapieklo sa to.K tomu nove zemiaky na kocky,obloha paradajka.A kolacik,studena torta 🙂 Onedlho im asi urobim oblozene chlebiky,aby mi tu nehladovali 🙂

saxana36
21. jún 2014

Co som varila tento tyzden: špenatova polievka,fazulova kaša so špekacikom,nase tzv.gombolce ,vyvar,francuzske zemiaky, kuskus so zeleninou a dnesne hamburgery

katja78
21. jún 2014

@mimka1 aj ja stojím u plotny-zemiakovo-cuketové placky, celý vandel cesta 😅
@wighy krásne zavaraninky😉 ale prezradím, pls, odkiaľ máš uhorky?

katja78
21. jún 2014

Polčas 🙂

wighy
21. jún 2014

@katja78 diiky. Dnes rano som bola na trhu a kupila. Bohuzial nemam vlastnu zahradku takze vsetko co si zavarim si musim kupit:(. Ale raaaz snad ma panbozko vypocuje a dopraje mi domcek so zahradkou 😉

Tvoje placky vyzeraju super. Hned by som si dala 🙂

a2303
21. jún 2014

@tajka1986 Pečiem klasicky obalené, na papieri a papier pokvapkám olivovým olejom 🙂 ja takto robím aj vyprážané mäso, fašírky, všetko na olivovom oleji v trúbe.

a2303
21. jún 2014

Dnes dcérka piekla 😵 farebná višňová bublanina (zo špaldovej múky)

slimstar
21. jún 2014
renata5
21. jún 2014

baby poradite mi recept na rezy mila,,

,

m_ij_ka
21. jún 2014

naša večera domáca treska, chlieb 🙂

slniecko77
21. jún 2014

@a2303 vyzera nadherne 🙂 posunies recept? Dakujem..

ivetka1981
21. jún 2014

1.jahodový sirup😝
2.jahodový džem 🙂
3.bazový sirup 😉
4.jahodovo-tvarohový koláčik 😎