icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

michaelamilan
22. jún 2014

Ahojte babulky,
Včera som nevarila, boli sme zasa v Bojniciach. Dnes celozrnné špagety s bolonskou omáčkou ááááá večer spravím bublaninku.
Peknú nedeľu 🙂

chocolatte1
22. jún 2014

Zapečená morčacina so syrom a šunkou

lovely_choice
22. jún 2014

Marhulova bublanina z celozrnnej spaldovej muky (je chutna, no este musim recept poopravit, aby bola porovita) 🙂

daniela09
22. jún 2014

fazuľová polievka, ryža + čína + mrkvový šalát, na olovrant pizzové muffiny a rožky

adawada
22. jún 2014
Používateľ adawada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adawada.

cviklova polievka so sosovicou, tortilas s fazulou a tofu a nakoniec makova strudla 🙂
http://www.sikovnamamina.sk/ceresnovo-makova-strudla-recept/

firstbaby
22. jún 2014

U nas dnes zeleninkova polievka s krupicovymi haluskami, manzel spravil na veceru opeceny parok s volskym okom, zemiakovou plackou a k tomu kopec zeleniny a maminka upiekla makovo-ceresnovu tortu podla Adriany Polakovej - uz sa chladi v chladnicke, kedze tam islo 1 kg makkeho tvarohu 😉

nmonika
22. jún 2014

Nasa dnesna MNAM vecera...hrianky s maslom,na to ide volske oko,fazula v paradajkovej omacke (to v plechovke,ohriate) a nastruhany syr 🙂
rychle a vynikajuce

m_ij_ka
23. jún 2014

naše raňajky domáca treska, rohlíky

maminka2013
23. jún 2014

dnes varíme nedeľný obed keďže sme boli na víkend preč.. takže u nás kurací vývar a pečené kuriatko s ryžou a kompótom podľa výberu... 🙂

ivetka1981
23. jún 2014

dnes budú opekané zemiaky a losos po provensálsky .-) a uhorkový šalátik 😉 😉 😉

daniz
23. jún 2014

takže v piatok bol odchod na chlalupu, tak na večeru bola zdravá sáčková a piekla som moravské koláče,perník s čokolásdou.
sobota - raňajky - párky + horčica ,chlebík, koláč, obed- gulášovka + chlebík a na večeru ražniči na ohni,pečené zemiačky
nedeľa - raňajky praženička s cibulkou + chlebík, koláč - čo kto chcel, na obed rýchla francúzska polievka a večera už doma cestovniny sso syrovou omáčkou. Dnes urobím paradajkovú polievku so syrom.

verka18567
23. jún 2014

Dnes masko s omackou na smotane s ryzou😉

chocolatte1
23. jún 2014

Šalát s krevetami a parmezánom...mňamka 🙂

mili7
23. jún 2014

Tak u nás sa dnes dojedá zo včera: kurací vývar s rezancami, kuracie prsia na prírodno so zemiakmi, domáci hamburger (manžel si robil) a dnes som ešte urobila pšenový nákyp. Takže dnes už nevarím 🙂

nakup
23. jún 2014

ahojte mi dnes taká rýchlovka keď že ma bolí koleno 😒

marlenka75
23. jún 2014

Vývar z bravčových špikových kostí, zemiaky na cibuľke, vyprážaný brav. rezeň, kyslá uhorka.

silvinuska6
23. jún 2014

kura s ryžou smotanova torta bublanina a kuracia polievka klasicky nedelny obed 😀 😀 😀

m_ij_ka
23. jún 2014

malinovo - čučoriedková bublanina 🙂

lululka555
23. jún 2014

ahojte, dnes bola polievka z nedele a rybka sa včera pojedla,tak som urobila kuracie na prírodno s ryžou a volským okom.A veľkú misu ovocného šalátu 😝 😉

slimstar
23. jún 2014
m_ij_ka
23. jún 2014

naša večera tuniakové cestoviny

amdeis
23. jún 2014

Cez vikend sme mali kralici vyvar a druhe kralik so svieckovou omackou, zemlove knedle. Smotanovo-piskotova-hruskova torta. Na zajtra bude sampinonova polievka a francuzske zemiaky.

petacvicka
23. jún 2014

@adawada ahojky, ta cviklova polievka ma zaujima🙂 mozem poprosit receptik? dakujem 🙂

nmonika
23. jún 2014

Dnes a aj na zajtra mame privarok z kapusty,fasirky a zemiaky 🙂

titkovamiriam
23. jún 2014

u nas sa dnes dojedalo maso kapusta aj knedle a čo este ostali knedle tak som na ne večer hodila vajíčko-zajtra bude granatír a šošovicová

luciok
23. jún 2014

@lululka555 U nás sa tiež často robia ovocné šaláty, drobec nemá ani dva roky a miluje ich a mm tiež, inak ovocie nedá do úst 🙂

levandullka
23. jún 2014

@lululka555 Zlaticko a ty co uzn nefotis tie poklady tvojej kuchyne? ☹

m_ij_ka
24. jún 2014

naše raňajky musli s mliekom 🙂

smuhyta
24. jún 2014

@m_ij_ka mohla by som poprosit o receptik na tu domacu tresku?dakujem