Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@chocolatte1 prosím, napíš mi, čo všetko je v tom šaláte, ten vyzerá tak supéééééééééér 🙂 rady by som ho vyskúšala podľa Teba
Guláš a zemiakové placky🙂
Ahojte, dnes som urobila penne carbonara na prianie mm
@lululka555 No mas uplnu pravdu moja, ja to v poslednej dobe tiez kvalitne zanedbavam… Nikdy sa mi nechce vytahovat fotak, lebo vacsinou som v poslednej dobe varila strasne na rychlo a obidvaja sme chceli mat jedlo skor v zaludku ako na fotke 😅. Ale polepsim sa, slubujeeem 🙂. Od augusta by som mala zase nabehnut 😉.
Ja som zase taka fotomaniacka odkedy mam jablkovy telefon. Fotim vzdy, vsade, vsetko a vsetkych ale jedlo nie, lebo tie fotky su dost nekvlaitne oproti tym ,,fotakovym". A v albume sa mi to potom bije 😀. Aj ked A. by bol mozno radsej keby som zase fotila to jedlo a neprenasledovala ho stale s telefonom v ruke 😅. Chudacik, ma to tazkeeee 😉
ahojte, ja včera nakoniec
zemiakový prívarok s kopou kôpru a k tomu som podávala mäsové guľky uvarené vo vode. dala som tam kúsok bravčového bôčika, soľ, majorán, drvený kmín , cesnak , jeden suchý rozomletý rožok , dve vajíčka a na dohustenie ovsenné otruby, je to taká diétnejšia forma ,ale spolu to ladí.
z toho vývaru po guľkách som spravila polievku - dala som mrazenú zeleninu - takú kopisko, lebo polovicu mi vždy vyje môj manžel / aj tak presne bolo / a pridala pohánku a krúpy
dnes pečiem tortu najstaršej do školy na rozlúčku - tak dúfam, že to stihnem a nepokazím
Ahojte, tak nám sa dnes opaľuje v rúre lososík a šťuka pod syrovo-strúhankovou perinou 🙂
Kysla fazulova zo vcera, dnes upeciem kuriatko s ryzou s hraskom a uhorkovy salat. 😀
ahojte viem mi niekto poradiť dobrý recept na malinový sirup 🙂
ahojte 😎 dnes kuracie na zelenine ( pór,mrkva,zelené fazuľky,cuketa,paprika ) k tomu smažená ryža 😉 a ak sa mi bude chcieť,tak moravské koláčiky upečiem,ak nie dnes, zajtra určite!!! 😉
Limetkové kura s kuskusom hrozienkami a olivami
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/857-lime...
😀 dnes syrova omačka 😝 😀 🙄
Dnes šošovicová polievka s párkom, marinované kuracie prsia , v celozrnej ,alebo bielej žemli s kopou zeleniny , ja bez žemle len masko so šalátom 😉
Semolinove kolienka poliate maslom, ochutene roztieratelnym (plnotucnym) tvarohom a morskou solou s morskymi riasami 😎
dnes upečiem zemiačky v rúre s bryndzou, a poch. smotanou Leuška bez....diétuje 🙂
Ahojte, dnes som urobila rizoto a pred chvíľou sa dopiekla bublanina s jahodami, krásne prevoňala dom 😵
toto musím vyskúšať Vtáčie mlieko 🙂
http://www.dobre-recepty.sk/detail/41130-vtacie...
moje baby si rozkázali tiramisu 🙂
Predvčerom brokolicovú polievku a vyprážanú tekvicu a varené zemiačiky.. Dnes bryndzové halušky.. mňamkooooo 😉 🙂 ale čo zajtra?? Žemlovka?
dnes som robila tekvicovo-zemiakový prívarok s vajíčkom a osie hniezda v inej podobe (naše obľúbené 😵 )
babuľky, prosím, poraďte niečo rýchle na zajtra, asi niečo len tak hodiť na plech a upiecť, zajtra nechcem celé dopoludnie stáť pri sporáku 😢
Kuraci paprikas s haluskami a cokoladovy puding zo sojoveho mlieka
Dnes sme dojedli polievku a robila som kuracie prsia - rychlovka s ryzou 😉 robila som i citronovo - limetkovy sirup - ze mnam 😀 😵
zeleninove rizoto s tofu, brokolicova kremova polievka, varena kukurica, visnove mafiny .... zajtra hraskova polievka a kapustove placky
Fazuľová polievka, zapekaná cuketa ( cibuľovo slaninová) a pečené zemiaky....obed na dva dni.

zdravo-stiplava vecera : miesany salat s jogurovo-.cesnakovym dresingom a feta.. mm dobiesol take cipos papriky ze fuuuu, tak predychavam 😀