Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Dnes paradajkova polievka so struhanym syrom a steak z bravcovej panenky, zemiaky na petrzlene a rukolovy salat 🙂
dneska slepacia polievka so slizikmi, plnena paprika so zemiakmi, fasirka a ako dezert hrncekovy kolac s ribezlami a pudingom
Dnes sa dojeda paradajkova polievka a kedze sme mali cez tyzden kopec masa, dnes je len granadir s uhorkou 😉
...dnes len lahsi obed,nakolko sa popoludni griluje🙂.....takze kysla fazulova polievka a cukinove placky s ovsenymi vlockami, zemiaky s vnatkou, rajcinovy salat s cibulkou. A k popoludnajsej grill party sa piekol cheesecake (lesne ovocie) a zamatova rolada.....Na dnes by varenia a pecenia hadam aj stacilo🙂.
u nas so dojeda fazulkova poliev.z novej lusk.fazulky a cestovinny s mletym masom zapek.karfiol a zopar palacinok ak bude pekne to si vieme aj na kupko vziat zajtra
cesnaková polievka, domáca pizza (kečup, šunka, šampiňóny, syr, kukurica, )
bublanina s jahodami a čučoriedkami
fazulovu polievku (ale varil manzel, ja som mala veget🙂)
zajtra mám v pláne slepačiu polievku a telgárske rezne s ryžou,,,dezert---aspoň narýchlo puding 😉
my sme na večeru mali syrovo šunkové bruskety
ahojte dievcata, viete mi prosim poradit, co s cerstvymi visnami? nejaky dobry kolac...alebo muffiny alebo nieco ine...dakujem 😉
@zden2 ahoj! Ja to používam tiež na pirohy a neotvárajú sa mi. Ono asi záleží aj aké cesto použiješ, cesto nesmie byt moc pomúčené (strana , kde sa budú spájat), treba to poriadne stlačit ten pirohovač alebo ako by som to nazvala. Držím palce, aby to na budúce vyšlo. Treba len skúšat. 😉
dnes sme mali brokolicovú krémovú polievku, rizoto s kuracím maskom, a večer som spravila koláčik, ideme k mojej babke, prababke na odpust tak ho berieme zo sebou 😉 http://bonvivani.sk/recepty/jahodove-rezy
@verka18567 posli, mnam!!!
@mizulienka ja odporucam bublaninu z visni mnam 🙂
@caspino mas nejaky osvedceny recept? dakujem
ano 6 vajec osobitne vyslahat zltka a sneh nildcl olej 2dclvoda vlazna krys.cukor 25dkg polohr.muka 35dkg 1 vainil.cukor a 1 pras. do peciva
@caspino kolko toho oleja ide?
prepac nenapisala som voda 2dcl aj olej 2 dcl
@verka18567 mozem poprosit recept dakujem
@caspino dakujem velmi pekne, uricte vyskusam 😉
@caspino aho.tak ja som to robyla do tort.formi.piskoty si namacas v kave a rume a vrstvys s plnkou az na vrcahu ostane plnka.plnka:pouzila som 2pomazankove masla 200gr.,2kysle smotany,dala som aj jahodovy jogurt ale nemusis,prask.cukor a to je vse.to pomixujes a uz len to vrstvenie.a navrch das granko ja som davala aj jahody.tak nech sa podari😉ale urcite ano😉
morcaci vyvar s rezancami, cestoviny s cuketou a tofu, hovadzio-jelenie fasirky so syrom a zemiaky s petrzlenovou vnatou na masle, uhorkovy salat

zeleninova polievka a leco s klobasou.. typicke letne rychle jedlo u nas..