icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

salma22
5. mar 2011

francuzke zemiaciky

komplikovana
5. mar 2011

dnes to je vývar z vrchných kuracích stehien, ktoré som potom dala upiecť s mrkvou a sladkou kapustou.
celkom sa vydarilo a dokonca aj chutilo 😉

katka888
5. mar 2011

šúľance s makom alebo strúhankou a šošovicová polievka

elixia
5. mar 2011

Dukatove buchticky...robila som ich prvy krat v zivote,ale podarili sa 😝

kaara1980
5. mar 2011

dnes šúľance a pirohy so slivkovým lekvárom a makom 😝

vera1132
5. mar 2011

dnes boli Francúzke zemiaky 🙂

drobik1
5. mar 2011

my este dojedame cestoviny zo vcera a zajtra kapusta,knedla a pecene mäso... 🙂

em83
5. mar 2011

dnes rajbaná zeleninová polievka, vyprážaná cuketa a dinstované zemiaky 🙂

tin007
5. mar 2011

moj pudingos

sofinka18
5. mar 2011

@vera1132 jaj az dnes sme piekli a kolacik bol vyyyborny!!! nabuduce skusim obmenu inu prichut pudingu. Skusala si aj s inymi??? dnes bola plnena paprika

bzuco
5. mar 2011

@sofinka18
ja som robila minulý týždeň s vanilkový pudingom, ale ten čokoládový je lepší...aspoň podľa mňa

ellise
5. mar 2011

holky neustále se tady objevuje pudingoš, vzbudilo to ve mně zvědavost, co je to a jak se to dělá?, můžu poprosit o recept?
@katka888, jako přes kopírák, šulánky s mákem a čočková polévka 😀 a kyne mi těsto na honzovské buchty

vera1132
5. mar 2011

@sofinka18 tak to som rada že chutil koláčik 😀
Ak mam povedať pravdu tak vôbec som neskúšala iné príchute, ked som nevedela zohnať malinový puding, tak bol jahodový, ale ako napr, čokoladová alebo niečo iné tak to ne.

mia258
5. mar 2011

Hubová polievka. Palacinky plnené špenátom, so syrovou omáčkou. Grilované kurčatá s domácimi bagetami 😵 Ovocný koláč s piškótami.

riska
5. mar 2011

@mia258, mnam, mnam, super menu 🙂

egyptanka
5. mar 2011

Tak ja som spravila na zajtra zeleninovu polievku s krupkami a rozmyslam co druhe ... chcela by som nieco bezmasite a bez zeleniny. Nejaky tip?

teddynko
5. mar 2011

@egyptanka krupicová kaša 😀

morca3
5. mar 2011

Ahoj kucharečky 🙂 no ja som dnes smutnaaa bo som chcela vyskušať mojej malej dať aj inu polievočku ako tie 4 vskuse dokola tak že paradajkova 😀 vyborna bola syn pochvalil aj mm že fajna a mala po prvej lyžici fúúúúúúúúj mamaaaa kakana fúúúúúj eeeee 😕 🙄 😔 😨 takže žiadne novosti u nas 😠 pre malú len tie iste polievky dokola 😅 😨

titkovamiriam
5. mar 2011

mna pre egypťanku napadol puding 🙂 alebo ryžový nakyp,žemľovka

egyptanka
5. mar 2011

@titkovamiriam jeeeee ryzovy nakyp tak to som dlho nerobila ... pomaly som uz aj zabudla ako sa robi. 😀 Ale dobry tip. 🙂 ...

ellise
5. mar 2011

@katy2 děkuji za odkaz, jen jestli jsem, správně pochopila, těsto po zpracování nenechám kynout, hned vyválím a kyne až na plechu?

kaara1980
6. mar 2011

my dnes varíme karé na prírodno so šampiňonami,ako prílohu pečené zemiaky a pre seba som urobila hlivu ako paprikáš 😉

vesi
6. mar 2011

@ellise presne tak, ja mám recept od kamošky, ale po porovnaní je to úplne to isté ako v tom odkaze. akurát nenechávam vôbec kysnúť, rovno to šupnem do rúry, po 10 minútach sú už krásne veľké.pridávam foto môjho prvého pokusu 😀

vesi
6. mar 2011

trochu mi popraskali, ale vôbec to nevadilo, plnka nevytiekla von a boli výborné 😀

mirip
6. mar 2011

klasika hovadziu polievku a vyprážané kura s cibulovým šalátom

elise
6. mar 2011

porkovú polievku, zeleninku na smotane a zemiaky, pre malého vývar on por nelubi

inffinity
6. mar 2011

Kuřecí vývar s nudličkama 🙂 kuřecí řízky a bramborovou kaši 🙂

katka888
6. mar 2011

tekvicovy privarok, dusene maso, zem kasa a klasicka obednajsia polievka... vyvar a rezanky

katka888
6. mar 2011

@vesi
kraaasne co si napiekla... hotovy pekar 🙂