Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes to je vývar z vrchných kuracích stehien, ktoré som potom dala upiecť s mrkvou a sladkou kapustou.
celkom sa vydarilo a dokonca aj chutilo 😉
šúľance s makom alebo strúhankou a šošovicová polievka
Dukatove buchticky...robila som ich prvy krat v zivote,ale podarili sa 😝
dnes šúľance a pirohy so slivkovým lekvárom a makom 😝
dnes boli Francúzke zemiaky 🙂
my este dojedame cestoviny zo vcera a zajtra kapusta,knedla a pecene mäso... 🙂
dnes rajbaná zeleninová polievka, vyprážaná cuketa a dinstované zemiaky 🙂
Hubová polievka. Palacinky plnené špenátom, so syrovou omáčkou. Grilované kurčatá s domácimi bagetami 😵 Ovocný koláč s piškótami.
Tak ja som spravila na zajtra zeleninovu polievku s krupkami a rozmyslam co druhe ... chcela by som nieco bezmasite a bez zeleniny. Nejaky tip?
Ahoj kucharečky 🙂 no ja som dnes smutnaaa bo som chcela vyskušať mojej malej dať aj inu polievočku ako tie 4 vskuse dokola tak že paradajkova 😀 vyborna bola syn pochvalil aj mm že fajna a mala po prvej lyžici fúúúúúúúúj mamaaaa kakana fúúúúúj eeeee 😕 🙄 😔 😨 takže žiadne novosti u nas 😠 pre malú len tie iste polievky dokola 😅 😨
mna pre egypťanku napadol puding 🙂 alebo ryžový nakyp,žemľovka
@titkovamiriam jeeeee ryzovy nakyp tak to som dlho nerobila ... pomaly som uz aj zabudla ako sa robi. 😀 Ale dobry tip. 🙂 ...
my dnes varíme karé na prírodno so šampiňonami,ako prílohu pečené zemiaky a pre seba som urobila hlivu ako paprikáš 😉
trochu mi popraskali, ale vôbec to nevadilo, plnka nevytiekla von a boli výborné 😀
klasika hovadziu polievku a vyprážané kura s cibulovým šalátom
porkovú polievku, zeleninku na smotane a zemiaky, pre malého vývar on por nelubi
Kuřecí vývar s nudličkama 🙂 kuřecí řízky a bramborovou kaši 🙂
tekvicovy privarok, dusene maso, zem kasa a klasicka obednajsia polievka... vyvar a rezanky

francuzke zemiaciky