icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lydia22
1. júl 2014

Dnes zapekané cestoviny a muffiny s lesným ovocím

silvinuska6
1. júl 2014

nechcelo sa nám variť 😀 😀 😀

silvinuska6
1. júl 2014

špenátove fašírky 😝

silvinuska6
1. júl 2014

😀 večera včerajšia

silvinuska6
1. júl 2014

špagety môjho drahého 😀 😀 😀

silvinuska6
1. júl 2014

cestoviny s krkovičkou

monacanka
1. júl 2014

palacinky a domaci ribezlový dzem dobra rada ak nechcete aby sa vam palacinky lepili ALEBO NEBODAJ TRHALI NEDAVAJTE DO CESTA vôbec ziadny cukor

katussska24
1. júl 2014

@monacanka totalne bez cukru???

monacanka
1. júl 2014

@katussska24 ahoj ano totalne bez cukru mam manzela kuchara takze on mi to poradil ani vanilkovy cukor ani krystalovy ani praskovy absolutne ziadny ....

katkabg
1. júl 2014

Tak ja som dnes uvarila kolienka/cestoviny/ a na to podusna mrazena zeleninka/mrkva,hrasok,kukurica/sunka na kocky na cibulke so smotanou na varenie ;))

m_ij_ka
1. júl 2014

naša večera obložené chlebíky

nakup
1. júl 2014

dnes sme asi všetky robili cestovinku my hovädzí stroganov s kolienkami 😉

prasiatko30
1. júl 2014

My sme mali dneska lososa na zeleninke dochuteny sojovou omackou a koprom - tie zabalim do alobalu a necham piect v rure nejakych20min a avokadovy salat s pomarancom a mladou cibulkou

jachin
1. júl 2014

NEMÁTE niektorá dobrý overený recept na hráškový prívarok alebo kašu z čerstvého zeleného hrášku?

pukica
1. júl 2014

Ja som v zivote o takom privarku nepocula,no zrovna pred cca dvoma tyzdnami na mna manzel vychrlil ze v madarsku ked pracoval to mavali ako obed ci veceru tak som to vygooglila a nakoniec robila podla tohto receptu,bolo to mnaaaaam 🙂. http://www.varime.sk/recepty/zapravany-hrasok/

efci
1. júl 2014

Bleskovy ovocny kolac s drobenkou podla noveho Apetitu...mimoriadne chutny 🙂

lalus
1. júl 2014

@katussska24
@monacanka aj ja robím bez cukru palacinky... už celé roky 😉 len múka, vajíčko, mlieko a štipka soli.
však to, čo si na ne dáš - lekvár, tvaroh, nutela, ovocie... je sladké dostatočne

tinuskaha
1. júl 2014

@lovely_choice mozem poprosit recept?dakujem

oira
1. júl 2014

Ja som prave dovarila mliecnu luskovo-zemiakovu
omacku...zajtra este k tomu chcem prirobit fasirku.
Dufam, ze bude na 2 dni ;)

lovely_choice
1. júl 2014

@mili7 a ja mozem poprosit z tych marhul? :D :D

lovely_choice
1. júl 2014

@monacanka my sme dnes tiez mali 🙂 ale boli zo spaldovej celozrnnej muky s ribezlovym kupenym dzemom bez cukru 😉

lalus
1. júl 2014

včera zemiaková baba na plechu, na večeru som si spravila mrkvový perkelt
dnes na obed šišky
zajtra bude kyslá fazuľová

marcelaaaa
1. júl 2014

toto som robila vcera na obed :D mnam cheesecake z orea

lovely_choice
1. júl 2014

@mili7 @tinuskaha
babenky, inspirovala som sa tu (podla toho robim aj babovku, aj bublaninu 🙂) http://www.varimezdrave.cz/medovy-piskot-s-jaho...

verka18567
1. júl 2014

ahojte dnes sosovicova s klobaskou😉

ukulela
1. júl 2014

@monacanka ani ja nedavam ziadny cukor do palaciniek, staci mi v plnke (u nas letia tvarohove... aj ked ja som uz zacala robit plnku z husteho jogurtu (robim domaci a ten este precedim cez utierku a necham stiect - a ma konzistenciu ako kauflandovy milblu nizkotucny tvaroh) a ten miesam s hrozienkami a cukrom, pripadne skoricou. ani vajko uz nedavam, ako babka davala do tvarohovej plnky 🙂

eva7780
1. júl 2014

Baby mrazite polky marhúľ? Nie je s toho potom "blato "?

nmonika
1. júl 2014

V pondelok sme mali spagety s morca delou,a dnes pecene kurca so zemiakovou kasou,bude aj na zajtra 🙂 A dojedame kolace z nedelnajsej oslavy 🙂

mami.sk
1. júl 2014

dnes kurací vývar s rezancami a vyprážaný syr s novými zemiakmi a hlávkovým šalátom 😉

lucinka1552
1. júl 2014

@lovely_choice recept na tu bábovku by nebol? 🙂