icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lululka555
2. júl 2014

Ahojte,u nás dnes bol cuketový prívarok s volkým okom a piekla som marhuľový koláč

katushka16
2. júl 2014

my dnes kyslá hrachová polievka a zapekaná tekvica so zeleninou a opekané zemiaky.zajtra cesnaková polievka s kyslou smotanou a druhé musím ešte vymysliť🙂

janulienka2181
2. júl 2014

@silvinuska6 možem sa spýtať ako si pripravila tie zemiaky?? vyzeraju úžastne mne sa ich nikdy nepodari tak upiect aby boli hnedučke....

karkana
2. júl 2014

zajtra mám v pláne brokolicovú polievku a živánsku 🙂

janais3
2. júl 2014

dnes hovädzí guláš a cuketové placky...

a2303
2. júl 2014

Ahojte 🙂 naše obedy
Naša oblúbená rychlovka, kuracie prsia na sojovej omáčke, ryža, hruškový kompot.
Tortilla.

a2303
2. júl 2014

Hŕstková polievka s párkom, cesnakové pletence 😵

a2303
2. júl 2014

Plnená cuketa, deťom som musela nabrať 2x 😵 bola fakt skvelá!

a2303
2. júl 2014

Tvarohovo-kakaový koláčik /zo špaldovej múky/

luciok
2. júl 2014

Dnes som neplánovane zavárala - maliny, jahody (posledné kúsky) a červené ríbezle.

a2303
2. júl 2014

Mix na plechu 😵 zemiaky, cibula, paradajky, cuketa, paprika a kuracie stehná obalené vo vločkách.

kelina
2. júl 2014

@efci prosim receptik ten kolac vyzera neskutocne 🙂))

mima2778
2. júl 2014

Gulasova polievka,fliacky s kapustou a orechova strudla.

silvinuska6
2. júl 2014

My sme dnes boli na obede u svokruši napraskali sme sa poriadne 😀 varila zeleninkovu polievku faširky a zemiaky ... uhorkovy salat a kolac s viničkami 😀

tinaaa84
3. júl 2014

Moja včerajšia večera-varená kukurica, chutila až tak že sa mi robili guče za ušami. A dnes granadír a kapustový šalát.

m_ij_ka
3. júl 2014

naše raňajky bábovka s kakaom

womankc
3. júl 2014

ahojte ja som včera na dnes prichystala deťom cestoviny s makom a druhé s tvarohom, polievočka im ostala fazuľová ešte .
Dnes ku mne na základe môjho uzavtetého bárterového obchodu putujú marhule 😀 😀 😀 😀 , takže dnes marhuľový deň.
Určite urobím marhuľový koláč s drobenkou, alebo nejaký typ bublaniny v sobotu budú marhuľové guľky, pozaváram a džemíku narobím, dačo aj do mraziaku poputuje

mili7
3. júl 2014

Ahojte. Dnes sme mali s dcérou na raňajky čokoládové tacos s bielym jogurtom a marhuľami. Mňamka: 1 hrnček špaldovej múky, trošku PDP, 1 PL práškového kakaa, 1 PL medu, 1 PL rozpusteného masla alebo oleja, cca 100 ml teplej vody postupne prilievať, aby nebolo cesto príliš riedke. Cesto sa nelepí, dobre sa s ním pracuje a vyšli my z toho dve placky. Pečieme na suchej panvici.
Na obed mám vybratého jedného lososíka a 2 filety zo šťuky, ale ešte nemám šajnu, ako ich pripravím, ale obaľovať a vyprážať určite nechcem. Ak má niekto nejaký dobrý nápad, nebránim sa mu 🙂

lululka555
3. júl 2014

Ahojte,dnes zeleninová s krupic.haluškami a mám chuť na niečo s knedlou,tak asi hríbová omáčka na kyslo 😝

lululka555
3. júl 2014

@a2303 ahoj prosím čím si plnila cuketku? Vyzerá veľmi dobre

a2303
3. júl 2014

@lululka555 ahoj, posielam receptík 🙂
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=16926
ja som syr vynechala skrz drobca.

lydia22
3. júl 2014

Zeleninova polievka a kuracie prsia na smotane s ryzou

diusik
3. júl 2014

@a2303 jejda aj ja akurat robim cukinu 🙂 ,ja som plnila mletym masom,ty si co davala?Vyzera dobre to tvoje menu 🙂

efci
3. júl 2014

@kelina aj je naozaj chutny. Ja mam velmi rada tieto s posypkou len nie som kamoska s kysnutym cestom 🙂 A tento je mnam.
- 1 vajce vyslahat s 1 hrncekom krupicoveho cukru, primiesat 200 ml zakysanej smotany a 1 hrncek preosiatej polohrubej muky s 1 PDP. Posypat ovocim (ja som dala slivky, ceresne, marhule). Posypka: 6 lyzic hrubej muky,1 vanilkovy cukor, 100 g masla, 4 lyzice krupicoveho cukru. Mne sa zdalo muky malo tak som pridavala kym sa mi to nezacalo pekne drobit.
Ja som dala aj 1 vanilkovy cukor do cesta.

kelina
3. júl 2014

@efci dakujem spravim a dam vediet aky bol 🙂)

lululka555
3. júl 2014

@efci ahoj super jednoduchý receptík...z toho 1 vajka je to na veľky plech?

monacanka
3. júl 2014

muffiny
250g hladkej múky, 1 prášok do pečiva, 150g práškového cukru, 1 vanilkový cukor, 8 polievkových lyžíc oleja, 1 väčšie vajce, 150g smotany(resp. mlieka, cmaru bieleho jogurtu) a drobné ovocie ( ja dávam alternatívne posekanú študentskú pečať, včera som robila s nasekanými broskyňami)

a2303
3. júl 2014

@diusik Vyzerá to perfektne! 🙂

sana23
3. júl 2014

@a2303 ahoj.mozem poprosit recept na tie cesnakove pletence?dakujem

lululka555
3. júl 2014

@monacanka poznám ten recept,je z mimibazáru http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2009