Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
naša večera lievance so šľahačkou a jahodami
dnes spaldove palacinky morcaci vyvar zajtra morcaci perkelt s haluskami
@danielaj mnáaaaaam... 😝 a šteniatko krásne...to je ridgeback?
Ahojky 😉 dnes sme neboli doma celý deň...obed vonku a teraz robim cestovinky s cuketou,paradajkami a parmezánom na večeru 😝
@mili7 ahoj, ved prave, ze som nemala doma tvaroh a urcite by chutili lepsie. Mozno nabuduce zopakujem, vdaka za reakciu 🙂
@lovely_choice pozeram, ze ta foto mi vobec nevysla ... na to, ake boli tie vlocky chutne ...
My sme mali dnes grilovane kuracie stehna s zelerovymi hranlkami a salat- ladovy salat, paradajky, susene paradajky a tekvickovy olej. Zajtra nas caka nejaka ta rybka 🙂
@vilki presne na tu (mliecnu ryzu) sa aj my chystame ... 😉
krupic kasaaaa
@lululka555 ano ridgeback, v marci nám zomrel náš 10 ročný ridgeback na rakovinu, tak máme náhradu, 😉
ahojte u nás dnes kuracie krídelka, ražničí, zemiaková kaša a šalát na večeru s kyslou uhorkou a chlebíkom
@tortelinka tu je recept na tyčinky http://varecha.pravda.sk/recepty/musli-tycinky-..., robievam ich často, sú výborné 😉 a na venček pohľadám v zošite, a ano sú tam orechy, je tiež výborný 😉
dnes sme nevarili, boli sme na Štrbskom plese, keď sme sa vrátili tak sme sa napapkali pri babke, polievka krúpová , údené masko a zemiaková kaša, večeru sme si dnes dali po dlhom čase u nás na salaši dievčavá polievku - vývar z rezancami, inak gazdovský a salašnícky tanier....pirohy, halušky, a taký piroh z placky....včera som si ešte upiekla podklad pavlovu tortu dnes som ju už len dokončila...(mali sme včera s manželom výročie svadby tak sme si to dnes aj s rodinkou užili 🙂.. )
@zklimekova Krásne sa ti podarila!! Inak, tiež sme mali včera výročie svadby 🙂
@zklimekova Mňam, slinky sa mi zbiehajú!
Baby, ako robievate marhulovy dzem?
@juranka ja si rozvarím marhule s cukrom a keď je tá masa dobre rozvarená, tak si ho po troške odváram na panvici. Dá sa použiť aj gelfix to je menej roboty a džem je taký jemnejší, konzistenciou pripomínajúci marmeládu, ale ak ti chutí ten ako klasický starosvetský , tak taký dosiahneš odvaraním. Ja som mala tak plný štvorkilový hrniec plný a dala som 2 kg cukru
https://www.modrykonik.sk/forum/recepty/co-dnes-varite-dajte-inspiraciu/
no ja som včera tiež len nahádzala do hrnca očistené marhule a zasypala cukrom a nechala variť asi polhodinu a ked boli studené som rozmixovala ... dala do chladničky, dnes mám v pláne zase povariť polhodinu a zajtra tiež,,, potom dám do pohárov a zasterilizujem ... ale ako pozerám ten recept tak stačí aj len jeden deň povariť
naše raňajky musli s mliekom
Baby ste uzasne!! Normalne relaxujem pri citani a pozerani fotiek ( skoda, ze mam este stale hrnce prazdne !)
😠
My dnes kolienka a kur.vnutornosti ala paprikas,pecene buchty s lekvarom,zajtra zem.kasa a karbonatky zeleninove aj rybacie,nejaky salatik k tomu a cukinova polievka.
My dnes zeleninovo-kuriatková polievka, perkelt zo sumca a varené zemiaky. 🙂
Hovadzi vyvar, morcacie prsia s hlivou, zemiaky, uhorkovy salat 🙂

bratislavské rizoto a zajtra asi záhorácke závitky 😕 🙂