icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

juranka
6. júl 2014

@womankc dakujem vyskusam bez toho gelfixu. Viem, ze svokratakto na panvici robila malinovy lekvar, tak po troskach tak hadam aj toto sa bude dat 🙂

lovely_choice
6. júl 2014

@luciok @zklimekova my mame dnes 🙂

slimstar
6. júl 2014
orchidea71
6. júl 2014

😀 😲 Vývar hovedzi a zemiačiky a vypražany syr tatarka a zelninový alat 😀

monika837
6. júl 2014

Kuraci vyvar, knedla, paradajkova omacka a ako povie moja Tamuska gulate meso 😀 Dobru chut a peknu nedelu 😉 a este sofia rezy 🙂

luciok
6. júl 2014

Ahojte, dnes máme mäsko s Moravankou podľa tohto receptu: http://varecha.pravda.sk/recepty/bravcove-morav... Bolo to rýchlo pripravené a chutné, konečne niečo jednoduchšie a hlavne to nebolo vyprážané 😝

lovely_choice
6. júl 2014

na ranajky: cokoladova mliecna ryza 😉

mizulienka
6. júl 2014

ahojte dievcata, potrebujem rychlu radu 😉 mozem rebarboru konzumovat aj teraz v juli?

maminka2013
6. júl 2014

Dnes kuracia polievka a ryza so sote z kuracich prs 🙂

mystisch
6. júl 2014

heh no ja som to dnes v tom teple flakla na maximum ... :D

hovädzi vyvar so zeleninou a rezancami, uvarena kukurica ,a kysla smotana s lesnym ovocim a piskotami .... komu sa chce v tom upeku makat pri plotni .... 😀

m_ij_ka
6. júl 2014

naša večera bruscetty s mozarellou a rajčinami, pre ocina ešte aj olivy

mami.sk
6. júl 2014

dnešný obed - šošovicová polievka s údeným pre MM a rajčinová s písmenkami pre dcérku a mňa a segedínsky guláš s domácou knedľou 😉 ako dezert smotanovo - piškótová nepečená torta s čučoriedkami 😉

katja78
6. júl 2014

Marhulovo-tvarohový...taký letný, rýchly🙂

womankc
7. júl 2014

@juranka neboj bude a marhule sa dobre odvárajú .

womankc
7. júl 2014

@luciok Ďakujem

womankc
7. júl 2014

@mizulienka samozrejme , neviem prečo by si nemohla, akurát už nebude taká krehká, ako jarná

matamm
7. júl 2014

Katja78 možem poprosiť recept na tvarohovy koláč ďakujem máta vypadla vyborne 🙂

matamm
7. júl 2014

@katja78 ahoj možem poprosiť recept na koláčiky vyzerá výborne 🙂

womankc
7. júl 2014

ahojte , ja som varila v nedeľu sme mali fazuľkovú polievku a pečenú kačicu na mrkve, k tomu dusená kyslá kapusta a zemiakové knedle
v sobotu som nevarila, túlali sme sa s mužom po obchodoch, tak sme mali čínu v reštike , deti boli nechané na pospas a babka zachránila pečeným kuriatkom a zemiakmi na plechu, neskôr som dorábala šalátik - ľadový šalát , paradajky, cibuľka a dresing bol- morská soľ , ryžový ocot a olej s ostropestreca mariánskeho prisladila som agávovým sirupom a bolo to veľmi chutné ,t aké jemné koláčik som žiadny nestihla, ale urobím tento týždeň ešte ľahkú tortičku synáčkovi na narodeniny a v piatok smer Brela - už aby to bolo 😀
Budem sa napchávať samými rybami a potvorami

mizulienka
7. júl 2014

@womankc niekde som citala, ze sa moze jest iba do juna, ze potom obsahuje prilis vela kyseliny stavelovej, tusim, ale tak super, ze mozem, urobit bublaninu 😉 dakujem

womankc
7. júl 2014

@mizulienka no to je možné , ale ja som to nikdy neriešila a žijem 😀
http://www.zeleninari.sk/zaujimavosti/jarna-sez...

mizulienka
7. júl 2014

@womankc super, som rada, ze si napisala 😉 dakujem, aspon bude na kolac 😉

silvinuska6
7. júl 2014

tááák a u nás cez víkend bol zemiakový šalát a fašírky a dnes sa chystám variť baraní gulášik teda skôr môj chlap bude variť 😀

silvinuska6
7. júl 2014

@katja78 dáš recept ? vyzera to skvelo 😀 😀 😀

lucka_220809
7. júl 2014

Kuriatko na rozne sposoby - jedno take klasickejsie - pecene na mrkve a skorom petrzlene, druhe v sojovo-medovo-chilli paci, s kurkumovou ryzou, zagrilovanou kukurickou a zeleninovym salatom (paradajky, petrzlenova vnat, uhorka)... mnamka!

lucka_220809
7. júl 2014

A este pridam.. malinova bublanina, velmo vydarena bola 🙂

slimstar
7. júl 2014
lululka555
7. júl 2014

ahojky, tak u nás včera mäskový vývar so zeleninou,slížikmi, obrátené zapečené rezne,basmati ryža,kyslé uhorky a piekla som linecký tvarohový koláč s višňovým džemom
dnes to isté,len ryža čerstvá 😉

tutky
7. júl 2014

@lululka555 mozem poprosit receptik mam linecke cesto a milujem tvarohove kolace