icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zklimekova
9. júl 2014

včera aj dnes brokolicová krémová polievka, bravčové masko pečené spolu so zemiakmi, plus včera som robila marhuľový džem, ešte z jednej dávky chcem spraviť, len mi došli fľaše 😅 ....ale máme ten rok už skoro hotovo... jahodový zo 4kg, čučoriedkový z 2kg, a marhuľový z 2kg

adulka1979
9. júl 2014

Špargľovo šampiňónová omáčka, knedľa pre drahého, pre mňa tarhoňa. 🙂

katja78
9. júl 2014

@daniz trebalo by 2-3 plechy😅

gianni
9. júl 2014

dnes kuracia polievka, kuracie stehná s ryžou a zeleninový šalát,alebo kyslá uhorka...

evka_evka
9. júl 2014

My dnes len tak narychlo...tuniakovy salat...ale je to mnam...cestoviny...tuniak v oleji ale ten som odliala kukurica a cervena fazulka...plus kto chce zeleninku k tomu..zajtra sa chystam na cachticke reznre..bravcove masko osloit okorenit obalit v muke.osmazit z oboch stran.na panvici osmazit cibulku,sunku,sampiony, kecup.masko dat do zapekacej misky a nan navrstvit zmes z panvice a dat zapiect.plus opekane zemiaky alebo pyre 😉

hyta
9. júl 2014

Ahojte, u nás včera a dnes karfiolová polievka, bravčové mäsko s kari korením, ryžou a zeleninovým šalátom, marhuľové gule s tvarohom. Upiekla som kysnutý koláč s marhuľami a posýpkou.

nufficek
9. júl 2014

Typ na rychlu veceru... aleboo ranajky ☺

veroninna1
9. júl 2014

Brokolicova polievka a vegeburger (cviklovo-tofu hamburger a domace celozrnne zemlicky)

luciok
9. júl 2014

@womankc Dala som všetko, čo som potrebovala spotrebovať z chladničky: oravskú slaninku, pár koliesok nitran salámy, údený syr zo salaša a moravské mäso, čo mala mamina v mrazáku ešte od veľkej noci. Žiadnu zeleninu, mm to nechce ☹ Ja mám rada aj brokolicu, karfiol milujem, no jedla by som to sama 😒

luciok
9. júl 2014

@evka_evka Recept na mäso ukladám, vďaka za inšpiráciu 😉

libka1
9. júl 2014

vecera dnes: tekvicove placky s udenym tofu, uhorkovo smotanovy salat
na zajtra sosovicovo zeleninova polievka, francuzske zemiaky

monikaresovska
9. júl 2014

Tak u nás sa teraz varilo: zemiačková polievočka, zapekaná kyslá kapusta so zemiakmi, tortičká pre sestričku a chlebíčky pre večernú návštevu

loknicka
9. júl 2014

Tak ja dnes spagetky s omackou a mletym maskom a malej zemiak, mrkva, spenat a rybka 😉

lydia22
9. júl 2014

Dnes halušky s tvarohom a poobede som upiekla babovku zo špaldovej muky

lululka555
9. júl 2014

ahojky, u nás dnes karfiolová polievka, kapustové fliačky a pre mm šúlance s makom 😉

luciok
9. júl 2014

Potrebovala som minúť tvaroh a ríbezle, tak z toho vzniklo niečo takéto veľmi voňavé a chutné. 😝

mata90
9. júl 2014

my dnes bryndzové halušky s kyslým mliečkom 🙂

verka18567
9. júl 2014

Detickam pistaciovy puding🙂

l3yla
9. júl 2014

My dnes pizzu 🙂

m_ij_ka
9. júl 2014

bryndzová nátierka, bagety

mili7
10. júl 2014

Dobré ránko. Moje dnešné raňajky: 5-minútový mrkvový koláčik z mikrovlnky s tvarohovou plnkou. Viem, že pre niekoho nie veľmi zdravé pečenie, ale tááááku veľkú chuť som mala a bolo to mňaaam 🙂

slimstar
10. júl 2014
m_ij_ka
10. júl 2014

naše raňajky kakaový a orechový závin, kakao

mima2778
10. júl 2014

My dnes hovadzi vyvar s maskom a druhe nic 🙂 ...hm, teda mame uvarenu kukuricu,robili sme puding a este tvarohovy kolacik zo vcera, treba vsetko podojedat,zajtra sa balime na 2 tyzdne ku nasim,takze to bude len pizza a dojeme polievku... 🙂

lenka369
10. júl 2014

Ahoj baby,nemate nejaky dobry recept s Mascarpone kde idu piskoty, nejaky nepeceny. Dakujem

daniz
10. júl 2014

tak na večeru u nás pečené nové zemiačky s poch. smotanou, raňajky celozrnné kaiserky so syrovou nátierkou + paradajky, obed sa doje fazuľkový prívarok + vajíčko a balím deti idú s babkou na 4 dni na Moravu,tak variť budem viacmenej len pre mm, keďže je leto a ja poväčšine žijem na rôznych zeleninových šalátoch .

mili7
10. júl 2014

Ahojte, tak na obed som dnes nakoniec upiekla kura, Ja som si dala so šalátom a jogurtovo-cesnakovým dresingom a dcére a manželovi som k tomu uvarila ešte ryžu. Dezert majú mrkvový koláčik s tvarohovou plnkou, čo som ja mala na raňajky. Vyšli mi 4 ks, takže akurát a rýchle 🙂

verka18567
10. júl 2014

Ahojte dnes tak zdravo:-P:-Phurocka so zemickami a kapusticka cervena🙂

mima2778
10. júl 2014

My dnes hovadzi vyvar s maskom a druhe nic 🙂 ...hm, teda mame uvarenu kukuricu,robili sme puding a este tvarohovy kolacik zo vcera, treba vsetko podojedat,zajtra sa balime na 2 tyzdne ku nasim,takze to bude len pizza a dojeme polievku... 🙂

slimstar
10. júl 2014

Cestoviny farfalle so špargľou a cuketou
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/865-cest...