Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Špargľovo šampiňónová omáčka, knedľa pre drahého, pre mňa tarhoňa. 🙂
dnes kuracia polievka, kuracie stehná s ryžou a zeleninový šalát,alebo kyslá uhorka...
My dnes len tak narychlo...tuniakovy salat...ale je to mnam...cestoviny...tuniak v oleji ale ten som odliala kukurica a cervena fazulka...plus kto chce zeleninku k tomu..zajtra sa chystam na cachticke reznre..bravcove masko osloit okorenit obalit v muke.osmazit z oboch stran.na panvici osmazit cibulku,sunku,sampiony, kecup.masko dat do zapekacej misky a nan navrstvit zmes z panvice a dat zapiect.plus opekane zemiaky alebo pyre 😉
Ahojte, u nás včera a dnes karfiolová polievka, bravčové mäsko s kari korením, ryžou a zeleninovým šalátom, marhuľové gule s tvarohom. Upiekla som kysnutý koláč s marhuľami a posýpkou.
Brokolicova polievka a vegeburger (cviklovo-tofu hamburger a domace celozrnne zemlicky)
@womankc Dala som všetko, čo som potrebovala spotrebovať z chladničky: oravskú slaninku, pár koliesok nitran salámy, údený syr zo salaša a moravské mäso, čo mala mamina v mrazáku ešte od veľkej noci. Žiadnu zeleninu, mm to nechce ☹ Ja mám rada aj brokolicu, karfiol milujem, no jedla by som to sama 😒
vecera dnes: tekvicove placky s udenym tofu, uhorkovo smotanovy salat
na zajtra sosovicovo zeleninova polievka, francuzske zemiaky
Tak ja dnes spagetky s omackou a mletym maskom a malej zemiak, mrkva, spenat a rybka 😉
Dnes halušky s tvarohom a poobede som upiekla babovku zo špaldovej muky
ahojky, u nás dnes karfiolová polievka, kapustové fliačky a pre mm šúlance s makom 😉
my dnes bryndzové halušky s kyslým mliečkom 🙂
My dnes pizzu 🙂
bryndzová nátierka, bagety
Dobré ránko. Moje dnešné raňajky: 5-minútový mrkvový koláčik z mikrovlnky s tvarohovou plnkou. Viem, že pre niekoho nie veľmi zdravé pečenie, ale tááááku veľkú chuť som mala a bolo to mňaaam 🙂
Falošná omeleta bez žĺtka
http://inzena.veu.sk/index.php/najlepsie-recept...
naše raňajky kakaový a orechový závin, kakao
My dnes hovadzi vyvar s maskom a druhe nic 🙂 ...hm, teda mame uvarenu kukuricu,robili sme puding a este tvarohovy kolacik zo vcera, treba vsetko podojedat,zajtra sa balime na 2 tyzdne ku nasim,takze to bude len pizza a dojeme polievku... 🙂
Ahoj baby,nemate nejaky dobry recept s Mascarpone kde idu piskoty, nejaky nepeceny. Dakujem
tak na večeru u nás pečené nové zemiačky s poch. smotanou, raňajky celozrnné kaiserky so syrovou nátierkou + paradajky, obed sa doje fazuľkový prívarok + vajíčko a balím deti idú s babkou na 4 dni na Moravu,tak variť budem viacmenej len pre mm, keďže je leto a ja poväčšine žijem na rôznych zeleninových šalátoch .
My dnes hovadzi vyvar s maskom a druhe nic 🙂 ...hm, teda mame uvarenu kukuricu,robili sme puding a este tvarohovy kolacik zo vcera, treba vsetko podojedat,zajtra sa balime na 2 tyzdne ku nasim,takze to bude len pizza a dojeme polievku... 🙂
Cestoviny farfalle so špargľou a cuketou
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/865-cest...

včera aj dnes brokolicová krémová polievka, bravčové masko pečené spolu so zemiakmi, plus včera som robila marhuľový džem, ešte z jednej dávky chcem spraviť, len mi došli fľaše 😅 ....ale máme ten rok už skoro hotovo... jahodový zo 4kg, čučoriedkový z 2kg, a marhuľový z 2kg