Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Dnes na obed, aby neboli obyčajné zemiaky zo včera, tak som dala zapiecť. Zmiešala som ich s vajíčkom, postrúhaným syrom, paradajkou a šup do rúry. K tomu bude kuracie stehno a samozrejme zeleninový šalát, na ktorom som ja závislá 🙂
@tretulka mas super (raz ho pouzijem v spravnej chvili...:D) vyrok vo svojom profile 🙂
@kaciatko1811 Ahoj 🙂 recept tak klasicky, ako na zemiakovu harulu... ja som postruhala dve cukety bez supky, dve vajicka, dva struciky cesnaku (velmi ho nemusim, tak len tak symbolicky), sol, majoranka, vegeta, dve lyzice hrubej muky a zvysok hladka muka podla potreby... kazdy robi inak, asi som ti velmi nepomohla...
langoše a vajičkovu polievku 🙂
Šalát avokádo s cherry paradajkami a rascou
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1447-sal...
Dnes cernohorsky rezen so zemiakovou kasou a kompot podla chuti k tomu 🙂
@lovely_choice Ahoj vyzerá to neskutočne môžem poprosiť recept mama má narodeniny;) ďakujem
@michaelamilan bolo by dobre, otvoriť a znovu zasterelizovať, ale neviem, či už nie je neskoro 😅
palacinky som robilaaa 🙂 a uz som aj par zjedla 😅 😅
U nás v stredu mrkvičkovo - kalerábová polievka s krupô haluškami a zapečené zemiačky s borokolicou, karfiolom a údenými kur. stehnami so syrom, zeleninkový šalát, a piekla som marhuľovú bublaninku s orech. posýpkou,
vo štvrtok to isté , alen koláč nepečený - marhuľkovo-jabĺčkový s piškótami + čoko poleva, na večeru bola paradajková polievka so syrom, dnes rozmýšľam pizza.
karfiolová polievka s krupicovými haluškami, hovädzia sviečková , knedľa
karfiolova polievka s haluskami a cestoviny s tuniakom
náš obedík: z hokaido dyne niečo ako gulášovú polievku... a zemiakovo-cukinové placky, uhorkový šalát
@daniz mno aj som tak nakoniec spravila, tak som zvedavá čo z toho bude 😀
@lovely_choice Ahoj.Mozem poprosit recept vyzera super.Diky. 😉
sosovicova polievka,spagety syr kecup
Debrecínske rolky plnené vaječnou nátierkou
http://inzena.veu.sk/index.php/najlepsie-recept...
nemate nahodou niektora dobrz recept na maso v pace na opekanie alebo aj do hrnca, dakujem
Hovadzí guláš, chlieb, rýbezlový koláč.
Ahojte, dnes na obed pizza z pizzerie 🙂
@reni1512 to aj tu minie si robila z tej hmoty?Kde si kupovala smartflex?

Čučoriedkovo-tvarohova torta pre manzela k narodeninam 🙂