icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

diapavuch
22. júl 2014

na obed bola rajčinvá polievka a palacinky na večeru budú špagety pre syna a pre nás šalát

lucianka01
22. júl 2014

U nás ešte k obedu bola havadzia polievka so slížami, madarský guláš s knedlou a manžel si nakázal kysnutý slivkový koláč s mrveničkou, malý zas čokoladové cookies. Do mrazáka som robila slivkové gule zo zemiakového cesta, takže obed na další den máme . 😉

naty1987
22. júl 2014

U nas spenatova krémová polievka a kuracie rizoto

firstbaby
22. júl 2014

U nas dnes pismenkova polievocka a buchty na pare s lekvarom a poliate cokoladou a este som upiekla kakakovy kolacik 😉

lucinka1212
22. júl 2014

@mili7 Ahoj milo si ma prekvapila s tým,že vieš ako sa stravujem.Nad ňou som už rozmýšľala ale ešte som to neskúšala.Skúsim si ju nejako upraviť lebo sójové mäso mi veru vôbec nechutí.Ďakujem pekne za tip.

lucinka1212
22. júl 2014

@stellamaris ďakujem za tip.Skúsim ale trošku upravenú verziu.

karkana
22. júl 2014

zajtra kelový prívarok s fašírkou 😉

luciok
22. júl 2014

Ahojte, v posledných dňoch si u nás návštevy podávajú kľučky, tak pripravujem a vypekám o 106. Dnes obed narýchlo cestoviny s makom, piekla som čajové rezy, urobila obložené chlebíčky a ovocný šalát.

a2303
22. júl 2014

@leushkka môžem poprosit recept na pašteku? ďakujem 😵

leushkka
22. júl 2014

@a2303 klikni do mojho fotoblogu, recept je pod foto

lovely_choice
23. júl 2014

@mili7 🙂 ja by som si dala tie palacinky ... uz sa neviem dockat, kedy mi pride nova panvica (objednana cez internet)

lovely_choice
23. júl 2014

dnes mame zo vcera penne s uvarenou bielou fazulou v paradajkovo-tuniakovej omacke 😉

bambulka82
23. júl 2014

ahojte, tak ja sem budem nakukat teraz castejsie 🙂 od pondelka mam dovolenku a potom nastupujem na matersku 🙂 do septembra mam aj synceka doma, takze budem potrebovat dost inspiracii 😀
v pondelok sme mali cuketove placky s kuracim maskom a uhorkovym salatom, vcera hraskovu polievku s kuskami opekaneho chlebika a kedze drobec si vypytal dva taniere 😀 tak az na veceru boli palacinky (tvarohove aj lekvarove) a k nim sme mali jablkovo-hruskovy kompot (podusila som ovocie s troskou medu a pernikoveho korenia) mnamka 😀
za chvilu idem s malym na pasove, tak dnes budu asi len cestoviny..bud s omackou, alebo kolienka s vajickom a k tomu salat 🙂

mili7
23. júl 2014

@lucinka1212 Viem, lebo si ma inšpirovala a asi deň, dva po Tebe som začala aj ja 🙂

gega
23. júl 2014

Zeleninkova polievka s kus kus a cuketky nakrajane na platocky s balkanskym syrom a goudou zrolovane natriet cesnak zmiesany s olivovym olejom dochutit bylinkami dat piect do rury a v parnom hrnci zemiacky k tomu. Uz sa nevieme dockat obeda 🙂

cenculinka
23. júl 2014

U nas dnes klasika - vyprazany karfiol so zemiakmi. Mnam

michaelamilan
23. júl 2014

Ahojte, dnes robím pečený bôčik, zo včera ostala kapusta a knedla, kačka sa spapala mihnutím oka 😀
Zajtra bude vysmážaná cukina so zemiakmi na cibulke a pozajtra struková omáčka na kyslo.

megika1
23. júl 2014

špenátikujeme...a mlsáme obližprst z osláv

lucinka1212
23. júl 2014

@mili7 aha tak to je super a ako sa ti páči taká strava??

slimstar
23. júl 2014

Kuracie stehienka so slivkovou omáčkou
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/678-kura...

orchidea71
23. júl 2014

😀 😉 koprovu omačku so zemiakovou kašou opečena klobaska 😝

senselinka
23. júl 2014

@katushka16 prosim ta,ako si robila tie vyzivy? Ja mam hrozne vela cukety a tiez to chcem spravit ako vyzivu pre malu na zimu, teraz ma mesiac... tak nech ma super bio prikrmy 🙂

vivusika
23. júl 2014

u nás od včera šošovicový prívarok s párkom a vajcom, čučoriedková bublanina na mlsanie 🙂

mili7
23. júl 2014

@lucinka1212 Na vyprážané a mastné jedlá som nikdy nebola, takže ťažké to pre mňa nebolo 🙂 Hlavne mi pomohlo rozloženie stravy počas dňa, že čo kedy jesť a tie recepty. Lebo sladkého by som sa vedela ťažko vzdať a tie raňajky ma dosť inšpirovali 🙂

buba08
23. júl 2014

kuracie prsia na sampionoch s horcicovou omackou, zemiaky

mami.sk
23. júl 2014

dnes cestoviny so sušenými paradajkami a špenátom 😉

1tinulienka1
23. júl 2014

mami.sk - no pani, netreba na to odvahu spapat to??? 😀

anos18
23. júl 2014

Ahojte, robila som fasirky, riadne obalene v struhanke, ale nevyprazila som ich v oleji, ale upiekla v rure (na papieri potretom olejom) so zemiakmi a salatom. Fasirky uz asi inak ani robit nebudem, boli sice suchsie, ale mne vadia mastne jedla. A slany cuketovy kolac (inspiracia odtialto z MK)

m_ij_ka
23. júl 2014

rajčinová polievka so syrom, granatýr, cvikla

lucinka1212
23. júl 2014

@mili7 som rada,že sa ti recepty páčia 😉 Prajem veľa úspechov.