Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
U nás ešte k obedu bola havadzia polievka so slížami, madarský guláš s knedlou a manžel si nakázal kysnutý slivkový koláč s mrveničkou, malý zas čokoladové cookies. Do mrazáka som robila slivkové gule zo zemiakového cesta, takže obed na další den máme . 😉
U nas spenatova krémová polievka a kuracie rizoto
U nas dnes pismenkova polievocka a buchty na pare s lekvarom a poliate cokoladou a este som upiekla kakakovy kolacik 😉
@mili7 Ahoj milo si ma prekvapila s tým,že vieš ako sa stravujem.Nad ňou som už rozmýšľala ale ešte som to neskúšala.Skúsim si ju nejako upraviť lebo sójové mäso mi veru vôbec nechutí.Ďakujem pekne za tip.
@stellamaris ďakujem za tip.Skúsim ale trošku upravenú verziu.
zajtra kelový prívarok s fašírkou 😉
Ahojte, v posledných dňoch si u nás návštevy podávajú kľučky, tak pripravujem a vypekám o 106. Dnes obed narýchlo cestoviny s makom, piekla som čajové rezy, urobila obložené chlebíčky a ovocný šalát.
@mili7 🙂 ja by som si dala tie palacinky ... uz sa neviem dockat, kedy mi pride nova panvica (objednana cez internet)
dnes mame zo vcera penne s uvarenou bielou fazulou v paradajkovo-tuniakovej omacke 😉
ahojte, tak ja sem budem nakukat teraz castejsie 🙂 od pondelka mam dovolenku a potom nastupujem na matersku 🙂 do septembra mam aj synceka doma, takze budem potrebovat dost inspiracii 😀
v pondelok sme mali cuketove placky s kuracim maskom a uhorkovym salatom, vcera hraskovu polievku s kuskami opekaneho chlebika a kedze drobec si vypytal dva taniere 😀 tak az na veceru boli palacinky (tvarohove aj lekvarove) a k nim sme mali jablkovo-hruskovy kompot (podusila som ovocie s troskou medu a pernikoveho korenia) mnamka 😀
za chvilu idem s malym na pasove, tak dnes budu asi len cestoviny..bud s omackou, alebo kolienka s vajickom a k tomu salat 🙂
@lucinka1212 Viem, lebo si ma inšpirovala a asi deň, dva po Tebe som začala aj ja 🙂
Zeleninkova polievka s kus kus a cuketky nakrajane na platocky s balkanskym syrom a goudou zrolovane natriet cesnak zmiesany s olivovym olejom dochutit bylinkami dat piect do rury a v parnom hrnci zemiacky k tomu. Uz sa nevieme dockat obeda 🙂
U nas dnes klasika - vyprazany karfiol so zemiakmi. Mnam
Ahojte, dnes robím pečený bôčik, zo včera ostala kapusta a knedla, kačka sa spapala mihnutím oka 😀
Zajtra bude vysmážaná cukina so zemiakmi na cibulke a pozajtra struková omáčka na kyslo.
@mili7 aha tak to je super a ako sa ti páči taká strava??
Kuracie stehienka so slivkovou omáčkou
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/678-kura...
😀 😉 koprovu omačku so zemiakovou kašou opečena klobaska 😝
@katushka16 prosim ta,ako si robila tie vyzivy? Ja mam hrozne vela cukety a tiez to chcem spravit ako vyzivu pre malu na zimu, teraz ma mesiac... tak nech ma super bio prikrmy 🙂
u nás od včera šošovicový prívarok s párkom a vajcom, čučoriedková bublanina na mlsanie 🙂
@lucinka1212 Na vyprážané a mastné jedlá som nikdy nebola, takže ťažké to pre mňa nebolo 🙂 Hlavne mi pomohlo rozloženie stravy počas dňa, že čo kedy jesť a tie recepty. Lebo sladkého by som sa vedela ťažko vzdať a tie raňajky ma dosť inšpirovali 🙂
kuracie prsia na sampionoch s horcicovou omackou, zemiaky
dnes cestoviny so sušenými paradajkami a špenátom 😉
mami.sk - no pani, netreba na to odvahu spapat to??? 😀
rajčinová polievka so syrom, granatýr, cvikla
@mili7 som rada,že sa ti recepty páčia 😉 Prajem veľa úspechov.

na obed bola rajčinvá polievka a palacinky na večeru budú špagety pre syna a pre nás šalát