icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

daniz
5. aug 2014

mäsko na prírodno + hranolky, karfiolová polievka s krupicovými haluškami.

lydia22
5. aug 2014

@puffu prosim ta ake chilli pouzivas na tu salsu a nie je to prilis pikantne?

puffu
5. aug 2014

@lydia22 chilli papriku, cerstvu, cim je vacsia tym je menej paliva, ale ak nemate radi pikantne tak jadierka vyber a pokrajaj 1/2 papricky do toho, da to potom taky jemne pikantny nadych..mnozstvo chilli papriky prisposobujem palivosti, vzdy trochu ochutnam z chilli aby som vedela ci je velmi paliva alebo nie..ale vo vseobecnosti plati to ze cim vacsia tym menej paliva

jachin
5. aug 2014

Rizoto a mafiny

mima2778
5. aug 2014

My hov.masko s dubakmi,ryza,par.salat,zel.polievka, zajtra luskova polievka a spagety s paradajkovou omackou a cernicovy kolacik z vikendu 🙂

lululka555
5. aug 2014

Ahojky žienky po dlhšej dobe 😉
Tak po dovolenke začínam variť a dnes kuracie prsia len orestované s cuketou a basmati ryža 🙂

zuna89
5. aug 2014

ja dnes kyslú zemiakovo - vajíčkovú polievku a kuracie mäsko na mrkvovej omáčke so zemiakovou kašou 🙂

m_ij_ka
5. aug 2014

pórová polievka , zemiaky na vňaťke a tekvica plnená mletým mäsom, syr

adulikka
5. aug 2014

dnes cesnakova polievka,spagety z mortadely.syrom posypane a slivkovo-marholove oci .

slimstar
5. aug 2014
monacanka
5. aug 2014

dneska tatarsky biftek, opecene hrianky s cesnakom

luciok
5. aug 2014

Žienky, čím sa dá nahradiť zemiakový škrob?

sussie259
6. aug 2014

@lucianka01 jeeej tie tvoje osie hniezda vyzerali super, mozem poprosit o receptik 🙂 bo mala to strasne lubi..

milan_branik
6. aug 2014

takze polievka

http://recepty.pozri.sk/recept-brokolicova-krem... lahka priprava ked je brokolica........

tak toto ma snad rad kazdy........

http://recepty.pozri.sk/recept-plnena-paprika-373

mlete masko a trocha papriky....... nenarocne na suroviny......

rokka
6. aug 2014

@monacanka jednu porciu prosim poslat po kurierovi na adresu... 😀 😀 😀 ...mnam 😎

charaka
6. aug 2014

V posledne dni... granadir, strukova polievka, pecene kuriatko + zemiaky, zeleninova polievka, masove kuracie gulky v paradajkovej omacke + knedla a ako dezert medovnik s orechami zo spaldovej muky a trstinoveho cukru 🙂

lululka555
6. aug 2014

Ahojte 🙂 dnes máme ešte kuracie mäsko s cuketou a ryžu a mám chuť na kapustové fliačky,tak urobím 😝

verka18567
6. aug 2014

Ahojte dnes mesko na stave s paprikou a ryzou,rezancova polievka🙂

daniz
6. aug 2014

dnes budú deti a mm mať ešte karfiolovú polievku a kôprovku s vajíčkom + domáca knadľa , na večeru palacinky na sladko i slano. 🙂

daniz
6. aug 2014

@luciok podlˇa toho do čoho.

lucianka01
6. aug 2014

@sussie259 jasne, tu je: 500g hl. muky, 300ml mlieka, pol kocky kvasnic, 80g kryst. cukru, 80-100g margarinu alebo oleja, trosku soli, 1 vajce.
Postup: spravime si kvasok, margarin rozpustime alebo pridame olej, nakoniec vypracujeme zo vsetkych surovin cesto. Nechame vykysnut, potom rozdelime na 2 casti, kazdu cast rozgulame - ja som robila skoricove: posypala som rozgulany plat skoricovym cukrom a pokvapkala poriadne olejom, spravila roladu a nakrajala asi na 1 cm kusky. Dala na papier na pecenie, boky potrela roslahanym vajickom a piekla na 180 C.
Kakaove: zmiesala kakao s cukrom, posypala plat, pokvapkala poriadne olejom, zvysok postupuje je ten isty.
Dobru chut! Moj maly ich pojedol vsetky sam. 🙂 😉

monacanka
6. aug 2014

moje prve kysnute buchty so slivkami prevonalo cely byt

lovely_choice
6. aug 2014

vyprazany kuraci rezen v cesticku 😉

zklimekova
6. aug 2014

Včera sme mali rizoto s kuracím maskom, šošovicová polievka s párkom, ...dnes špenátová polievka, varené zemiaky a cuketa v trojobale 😉 ,... v štvrtok smotanová polievka s fazuľovými strukmi, maďarský guláš a knedľa, budem variť tak, aby bolo už aj na piatok , pretože poobede už cestujeme na dovolenkuuuu 😉

katkabg
6. aug 2014

@monacanka voni az do Bulharskaaaaaa 😉

monacanka
6. aug 2014

@katkabg poslem 🙂

katkabg
6. aug 2014

Kedze muz dojde az vecer tak s dcerkou ssme si urobili langose 🙂 a mam gulickovu polievku zo vcera no a na veceru o tri fasirky,po tri volske oka a ktomu Sopsky salatik 🙂 a zajtra zoberem inspiraciu od vas 🙂

katkabg
6. aug 2014

@monacanka joooj mnam 🙂 ja som nikdy nerobila ani neviem recept,tu take ani nerobia....

womankc
6. aug 2014

@luciok no podľa toho do čoho to potrebuješ, ak do sladkého môžeš nahradiť zlatým klasom, alebo nejakým neutrálnym pudingom ak to slaného , tak gustinom , čo je kukuričný škrob a myslím si , že by sa dalo aj agarom nahradiť , ten má si myslím podobné účinky