icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

womankc
6. aug 2014

@katkabg no však ty by si mala skúsiť urobiť 😉 🙂 aj by si pochutili na iných špecialitách. Ja by som si dala zas takú dobrú banicu a nefalšované syrene mňam 😎

ivanajelinek
6. aug 2014

Ahojte. Myslite ze mozem dat na langose namiesto hladkej muky aj spaldovu?

zita19
6. aug 2014

@ivanajelinek mozes, len mozno sa nebudu tak dobre natahovat ako z psenicnej

ivanajelinek
6. aug 2014

@zita19 dakujem tak dam pol na pol. Mm si zmyslel langose a zavolal aj znamych a nemam doma tolko hladkejmuky.

katkabg
6. aug 2014

@womankc noooo sirene som si akurat bola kupit dobre kilo v obchode a veecer bude sopsky salat ;))))) heh banica 🙂 tu aj ja mozem 🙂

katkabg
6. aug 2014

@ivanajelinek ja som dnes robila langose podla mojej mami receptu....do vlaznej vody s cukrom dat kvasnicee,nechat vykvasit a potom primiesat k hladkej muke osolenej.Zamiesit nechatt vykysnut a potom vyrabatg langose a enonenoo su mnam 🙂 a uplne jednoduche cesto 🙂

alenf
6. aug 2014

ahojte,dnes su u nas sulance a slivkove gule🙂

zita19
6. aug 2014

Ja som dnes po sto rokoch robila klasiku: vyprazany karfiol so zamiakovou kasou. Nazrali sme sa az nam boky vyvaluje 😀 😀 😀

sussie259
6. aug 2014

@lucianka01 dakujem 🙂

nefertitka
6. aug 2014

@mima2778 prosim ta, ten cernicovy kolacik je z kysnuteho cesta? Nemohla by si mi dat recept?Neviem najst take tenucke cesto nikde, vcera som robila a vyslo mi velmi do vysky

slimstar
6. aug 2014
lovely_choice
6. aug 2014

na olovrant palacinky z celozrnnej spaldovej muky plnene makom (manzel mal s malinovym dzemom) 😎

lovely_choice
6. aug 2014

na veceru prazene vlocky s medom, kokosom a kakaom

m_ij_ka
6. aug 2014

naša večera zapekané chlebíky so šunkou a nivou

luciok
6. aug 2014

Ahojte, dnes na obed živánska mňaaaaaaaaaaaam

tinaaa84
7. aug 2014

@ivanajelinek ja používam na všetko iba špaldovú múku, takže si myslím, že v pohode.

tinaaa84
7. aug 2014

No tak ja som včera na želanie robila bryndzovú polievku, bola to moja premiéra (ja totiž bryndzu nemám rada), ale podľa reakcií doma a toho že je už skoro prázdny hrniec, tak tipujem, že sa vydarila. Potom celozrnná ryža s kuracím soté na sladkokyslo (ananás, paprika a sladkokyslá omáčka). A ako dezert špaldové čokoládové muffiny (sú jemné a nie sú suché).

womankc
7. aug 2014

@katkabg Ja najviac milujem ovčie syrene v takej bielej plechovici hranatej so zelenými nápismi, jóóój 🙂

elza5
7. aug 2014

ahojte. poradite mi niekto, co este urobit z cukiny? mama ma velku zasobu na zahrade. uz som urobila zapekanu, aj obalenu.omacku a vyskusala som aj placky. co este sa z nej da vymysliet?

demeterka
7. aug 2014

co som nasla v chladnicke, v mrazaku a v spajzi som pleskla do pekaca a pecem to spolu 🙂
Zemiaky, mlete maso, cibula, korenie, sol, rozmarin, zatiate pretlakom, doplnene trochou vody a cukru lebo obl kysly a sup s tym do truby an hodinu. Zatial sa vonku hrame, ked prideme domov bude uvarene 🙂 max to ese zahustim zátrepkou keby som mala chut na daco hustejsie.

demeterka
7. aug 2014

maso samozrejme pred tym orestovat na cibulke aby sa zatiahlo a azp otm na pekac

daniz
7. aug 2014

No takže kôprovka je na dnes, pretože rodinka bola na hubách a najedli sa halušiek na salaši, na večeru boli tie palacinky,
dnes na večeru zemiakové placky pre mm plnené. 🙂
A celý večer som čistila, dusila a sušila huby, a aj paradajkový pretlak som robila, dnes urobím zopár fliaš leča a paprikovú nátierku SABA.

chocolatte1
7. aug 2014

Letná klasika...šalát s Lučinou a kuracie prsia v marináde...

katkabg
7. aug 2014

@elza5 pokrajaj na sliziky,a podus na cibulke,cenaku olivovom oleji a na konuec aj cherryparadajky na polovicku nakrajane🙂 sol vegetka c.korenie,popripadne cerstva bazalka a sup s tym na uvarene cestoviny 🙂

mizu89
7. aug 2014

ja sa chystam zajtra palacinky s lekvarom pre vsetkych aby som sa mohla lekvarov zbavit a na buduci rok pozavarat nove 🙂

katkabg
7. aug 2014

@daniz ajoj mozes mi napisat ty ako zavaaras leco?.

pipistrel
7. aug 2014

Slonie slzy pre návštevu - ešte musia stuhnúť v chladničke 🙂

lululka555
7. aug 2014

Ahojte,ja som dnes varila cícerovú polievku a palacinky s tvarohom,domácim marhuľovým džemom 😉