icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

slimstar
7. aug 2014

Makový koláč s čerešňami recept
http://inzena.veu.sk/index.php/najlepsie-recept...

m_ij_ka
7. aug 2014

poobede sme si dali varenú kukuricu, na večeru sme si dali šišky s lekvárom

firstbaby
8. aug 2014

U nas dnes kremova polievka z maslovej tekvice, cuketove placky a na veceru urobim krevetove rizoto 😉

slimstar
8. aug 2014
gianni
8. aug 2014

dnes bude na chalupe kotlíkový guláš
a objednala som krémeše a ešte punčovú tortu(manžel má narodky) fotky dám potom...
piecť nestíham bo som ešte v robote a potom rýchlo za nimi na chalupu 😉

lululka555
8. aug 2014

Ahojky,dnes u nás cícerová zo včera a živanská 😝

sandrika1986
8. aug 2014

U nás je dnes vysmážaná cuketa, zemiaková kaša a uhorkový šalát 🙂

arnika888
8. aug 2014

@sandrika1986 Narobila si mi chute, už aj bežím na záhradku pozbierať cuketovú úrodu a zajtra si vysmažím. (Ak ma so zberom už niekto nepredbehol, lebo záhradku nemám pri dome, ale v záhradkárskej osade.)

ivetbal
8. aug 2014

Zemiaky na kyslo a fašírka 🙂

arnika888
8. aug 2014

@firstbaby Cuketové placky som robila predvčerom na večeru, ani som ich nestačila piecť, taký bol o ne záujem. Ledva sa mi pár ušlo! Ja ich robím maličké, roztlačím polievkovú lyžicu cesta na panvicu. A ty?

katkabg
8. aug 2014

Zo vcera je fazulova polievka,teraz vyssmazam male rybky Ca-Ca a asi upecem niake mufinki,idem kuk niaky recept 🙂

verka18567
8. aug 2014

Dnes nutelove a lekvarove palacinky🙂

katkabg
8. aug 2014

@verka18567 no toto som nemalaaaaaa vidieeeey 😝

nmonika
8. aug 2014

@verka18567 aj ja chcem!!!! A velmi nerada robievam palacinky ☹

nmonika
8. aug 2014

Dnes polievka zo zelenej fazulky a k vecceru si este urobime gulas aby bol aj na zajtra.Vcera sme mali vyprazany patizon,nove zemiaky na kocky a uhorkovy salat.Spatne...kuraci pedkelt,madarsky gulas,grilovacka,zeleninova polievka,langose,slepaci vyvar,kuracie prsia so syrovou omackou,zeleninovy salat s grilovanym kuracim maskom,cestoviny s paradajkovo olivovou omackou...a medzi tym nejaky ten obed ci vecera u rodicov ci svokrovcov. A mm si ziada zemlovku,tak uz len zohnat nejake fajn jablka a moze byt 🙂

ivushqa
8. aug 2014

@verka18567 vyzerajú mňamkovo 🙂 podľa akého receptu robíš? mne sa podaria ako kedy 😠 niekedy mám okraje dosť pripečené

nmonika
8. aug 2014

Poprosim recept na nejaky kolac,kde sa ingrediencie zmiesaju dokopy a sup na pekac 🙂 nieco ako bublanina a pernik,to robievam,ale chcem vyskusat nieco nove,a nie kysnute ,dakujem 🙂

marlenka75
8. aug 2014

Kurací vývar, vyprážané kuracie rezne, ryža, zeleninový šalát, slivkový koláč.

verka18567
8. aug 2014

@ivushqa ahoj.aj mne prihorievaju tak v strede ale ked stisim tak nie.dam len mlieko vyse litra pridam hl.,pol.muku tak pol na pol 2vajicka dala som domace a trosku cukru to je vsetko🙂ale presne mnozstvo muky timnepoviem to je od oka.take ani riedke ani huste.prva sa trhalatak som pridala muku a bolo dobre🙂🙂

hyta
8. aug 2014

Ahojte, u nás sa dnes dojedla krémová cuketová polievka, plnený kelový závitok a zemiaková kaša. Na zajtra bude kuracia polievka s rezancami a domáce rezance s tvarohom. Máme stále prísun jabĺk, tak nemôžu chýbať jablkové záviny.

emily.s
8. aug 2014

Ja som dnes tiež robila palacinky 🙂 Najlepší a dlhými rokmi overený recept:
1 liter polotučného trvanlivého mlieka
500 g hladkej múky
3 vajcia
kávová lyžička soli
čajová lyžička kryštálového cukru

Všetko krátko zmiešame ručným mixérom, necháme 10-15 minút 'odpočinúť' a pečieme. Ak by bolo cesto príliš husté, pridáme maximálne pol deci vody.

lovely_choice
8. aug 2014

Prazene kokosovo-kakaove ovsene vlocky, ktore sme si este zaliali mliekom ... je to mnamka, nevieme sa ich dojest 😉

lovely_choice
8. aug 2014

Pecene kacacie stehno, celozrnne gigli a uhorkovy salat ... do nedele mame vystarane... 🙂

lovely_choice
8. aug 2014

tu je lepsia foto ...

lovely_choice
8. aug 2014

na veceru sme mali ryzovu kasu s bananom, maslom a medom 😎

m_ij_ka
8. aug 2014

tekvicová polievka, langoše so syrom a kečupom 🙂

tajka1986
8. aug 2014

Polske rezne,ryza s kukuricou a uhorkovy salatik,pre dcerku cuketovy privarok, var. zemiaky a masko na stave. Polievka klasicka vyvar kuraci s pismenkami 😉 a dufam ze do nedele nemusim nic varit 😀

tajka1986
8. aug 2014

@emily.s prosim ta kolko sa ti ich cca spravi z tohto mnozstva?

emily.s
8. aug 2014

@tajka1986 30-35 kusov, záleží od veľkosti panvice a hrúbky palaciniek 🙂

luciok
8. aug 2014

Ahojte. Keďže ma dobrá suseda obdarovala skorými jablĺčkami, urobila som na obed žemlovku s tvarohom, hrozienkami a na tanieri sme si ju poliali horúcou čokoládou. Mňam