Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
poobede sme si dali varenú kukuricu, na večeru sme si dali šišky s lekvárom
U nas dnes kremova polievka z maslovej tekvice, cuketove placky a na veceru urobim krevetove rizoto 😉
Plnené kelové závitky
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1450-pln...
dnes bude na chalupe kotlíkový guláš
a objednala som krémeše a ešte punčovú tortu(manžel má narodky) fotky dám potom...
piecť nestíham bo som ešte v robote a potom rýchlo za nimi na chalupu 😉
Ahojky,dnes u nás cícerová zo včera a živanská 😝
U nás je dnes vysmážaná cuketa, zemiaková kaša a uhorkový šalát 🙂
@sandrika1986 Narobila si mi chute, už aj bežím na záhradku pozbierať cuketovú úrodu a zajtra si vysmažím. (Ak ma so zberom už niekto nepredbehol, lebo záhradku nemám pri dome, ale v záhradkárskej osade.)
Zemiaky na kyslo a fašírka 🙂
Zo vcera je fazulova polievka,teraz vyssmazam male rybky Ca-Ca a asi upecem niake mufinki,idem kuk niaky recept 🙂
@verka18567 no toto som nemalaaaaaa vidieeeey 😝
@verka18567 aj ja chcem!!!! A velmi nerada robievam palacinky ☹
Dnes polievka zo zelenej fazulky a k vecceru si este urobime gulas aby bol aj na zajtra.Vcera sme mali vyprazany patizon,nove zemiaky na kocky a uhorkovy salat.Spatne...kuraci pedkelt,madarsky gulas,grilovacka,zeleninova polievka,langose,slepaci vyvar,kuracie prsia so syrovou omackou,zeleninovy salat s grilovanym kuracim maskom,cestoviny s paradajkovo olivovou omackou...a medzi tym nejaky ten obed ci vecera u rodicov ci svokrovcov. A mm si ziada zemlovku,tak uz len zohnat nejake fajn jablka a moze byt 🙂
@verka18567 vyzerajú mňamkovo 🙂 podľa akého receptu robíš? mne sa podaria ako kedy 😠 niekedy mám okraje dosť pripečené
Poprosim recept na nejaky kolac,kde sa ingrediencie zmiesaju dokopy a sup na pekac 🙂 nieco ako bublanina a pernik,to robievam,ale chcem vyskusat nieco nove,a nie kysnute ,dakujem 🙂
Kurací vývar, vyprážané kuracie rezne, ryža, zeleninový šalát, slivkový koláč.
@ivushqa ahoj.aj mne prihorievaju tak v strede ale ked stisim tak nie.dam len mlieko vyse litra pridam hl.,pol.muku tak pol na pol 2vajicka dala som domace a trosku cukru to je vsetko🙂ale presne mnozstvo muky timnepoviem to je od oka.take ani riedke ani huste.prva sa trhalatak som pridala muku a bolo dobre🙂🙂
Ahojte, u nás sa dnes dojedla krémová cuketová polievka, plnený kelový závitok a zemiaková kaša. Na zajtra bude kuracia polievka s rezancami a domáce rezance s tvarohom. Máme stále prísun jabĺk, tak nemôžu chýbať jablkové záviny.
Ja som dnes tiež robila palacinky 🙂 Najlepší a dlhými rokmi overený recept:
1 liter polotučného trvanlivého mlieka
500 g hladkej múky
3 vajcia
kávová lyžička soli
čajová lyžička kryštálového cukru
Všetko krátko zmiešame ručným mixérom, necháme 10-15 minút 'odpočinúť' a pečieme. Ak by bolo cesto príliš husté, pridáme maximálne pol deci vody.
na veceru sme mali ryzovu kasu s bananom, maslom a medom 😎
tekvicová polievka, langoše so syrom a kečupom 🙂
Polske rezne,ryza s kukuricou a uhorkovy salatik,pre dcerku cuketovy privarok, var. zemiaky a masko na stave. Polievka klasicka vyvar kuraci s pismenkami 😉 a dufam ze do nedele nemusim nic varit 😀
Ahojte. Keďže ma dobrá suseda obdarovala skorými jablĺčkami, urobila som na obed žemlovku s tvarohom, hrozienkami a na tanieri sme si ju poliali horúcou čokoládou. Mňam

Makový koláč s čerešňami recept
http://inzena.veu.sk/index.php/najlepsie-recept...