icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

piacere
10. mar 2011

stroganov 😎

zuziq
10. mar 2011

@babullka1 jj asi od teba som obkukala 😵 mam take klasicke nejake filety z treskovitych ryb a je to fantasticke mnam. akurat ze som kupila len nivovy syr v crievku, nabuduce kupim original nivu, lebo ta chut je tam malo vyrazna, ale inak je to veeelmi fajnove a aj manzelovi chuti 😵 budem robit castejsie 😉

sofinka18
10. mar 2011
babullka1
10. mar 2011

@zuziq som rada ze chutilo....ano s nivou to bude este lepsie,chut bude vyraznejsia 🙂

lucia1981
10. mar 2011

...ryžový nákyp a šošovicová polievka...🙂

daniz
10. mar 2011

@zuzkat1 urob nejaké závitky s čím má rád...zalenina,vajíčko....

daniz
10. mar 2011

dnes na večeru a zajtra mm na obed kuracie kúsky v zemiakovom cestíčku....

miriamr
10. mar 2011

dnes kapor pečený so zemiakmi a kapustovo-mrkvový šalát, no a na zajtra fazuľa na kyslo, len neviem ešte čo k nej 😖 nejaké nápady uvítam 😵

ives77
10. mar 2011

ahojte 🙂 tak ja som dnes robila vynikajúce brokolicové placky a deti sa nimi šli zadrhnúť,sú fakt skvel 😝 no a polievočka bola zeleninová 😀
zajtra by som chcela urobiť bielu fazulku na sladko,no ešte nikdy som to nerobila,poradíte? 😉

ives77
10. mar 2011

@sofinka18 to čo sú tie krupicové gulky?

hobit
10. mar 2011

@ives77 ahoj, mozem sa opytat ako robis brokolicove placky?

mis_ka
10. mar 2011

karfiolove placky, na vrch trochu kyslej smotany, jednoduche a rychle

ives77
10. mar 2011

@hobit jasné 🙂
cca 700g brokolice,4vajcia,4pl hl.múky,4pl struhanky,50g struh.syra,štipka mušk.orieška(ja nedávam)sol,korenie,olej
postup:brokolicu rozobereš na ružičky a uvaríš a potom nadrobno nakrájaš,pridáš múku,syr,vajcia,oriešok,sol,korenie a všetko to dobre premiešaš,podla potreby to zahustíš strúhankou. Na panvici rozohreješ olej ,zo zmesi tvaruješ placky a z oboch strán ich do zlatista opečieš.Hotové osušíš pap.obrúskom,kôli zbytkom oleja a podávame teplé so zemiačikmi alebo len zo zel.šalátom 🙂 deti mi to jedia samé 😉 😉

miriamr
10. mar 2011

prosím poraďte mi nejaký rýchly a chutný 😵 koláčik, teraz sa mi ohlásili kamaráti, že sa zajtra večer dovalia na víkend a ja som v piatok celý deň v škole, takže musím zbuchnúť ešte teraz niečo 😢 prosím 😉

elixia
10. mar 2011

zeleninova polievka a chinois...ludia,to je dobrota 😝 😝 😝

00vladka00
10. mar 2011

@elixia dobre to vyzera.das recept?

titkovamiriam
10. mar 2011

fazulova a langoše 🙂

hobit
10. mar 2011

@ives77 dakujem, to urcite urobim 😉
@elixia cau 😉 to je co? aj ja chcem recept

elixia
10. mar 2011

@00vladka00 jasne ze dam 🙂
@hobit to je kolacik...a taky dobryyyy,ze som sama nechapala 🙂

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=36618

tin007
10. mar 2011

dnes robim na veceru rychlovku; cestoviny v smotanovej omacke s kukuricou, zajtra bude brokolicovy krem a hlavne jedlo este neviem

sofinka18
10. mar 2011

@ives77 ahoj!! ja to robievam ako nahradu za tvarohove gulky, bo moj drahy tvaroh nelubi... robievam podla tohto receptu....http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=17527 nizsie na stranke som pridala aj dnesny obrazok.. som ich podavala s grankom, cukrom a masielkom

naturmama
10. mar 2011

my sme dnes robili polentu - inspiroval nas karol csino rano v telke...bola vyborna 🙂

lubica69
10. mar 2011

plnenú papriku 😝

em83
10. mar 2011

dnes paradajková polievka a pizza...na večeru sme mali cesnačku s opečeným chlebom, a na zajtra je zatial navarená šošovicová polievka druhé ešte netuším 🙂

hobit
10. mar 2011

@lubica69 cau 😉

hobit
10. mar 2011

ja som az vcera objavila tuto temu a aka dobra 🙂
dnes tuniakove cestoviny a zajtra losos + zemiaciky

sharmana
10. mar 2011

dnes kelová polievka, a druhé bravčové rezne najskôr pomúčené a osmažené, potom dusené, príloha zemiaková kaša, fazuľové struky s rajčinami osmažené, podusené s cesnakom, dochutené viacerými druhmi čerstvého korenia a provensálskym korením...

babullka1
10. mar 2011

@sharmana ten obed musel byt vyborny......a ta priloha...uplne si mi narobila chute 😅 🙂
Ja zajtra idem robit dusenu kyslu kapustu,pecenu krkovicku a moj 1.domaci knedlik v zivote 😝 z donutenia..lebo v mrazaku som uz ziadny kupovany nenasla 😝

maculik
10. mar 2011

@babullka1 mnaaam, to by som si dala, si mi narobila chute 😵 Mama ma dojst koncom mesiaca, musim jej povedat, nech donesie knedlik a spravime si 😵
a pozeram, ze si od Puchova, ja tiez 🙂

babullka1
10. mar 2011

@maculik aj ja mam na to uz riadnu chut...len ci sa mi podari ta knedla 😝 a ty uz nezijes v PU?