Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@babullka1 jj asi od teba som obkukala 😵 mam take klasicke nejake filety z treskovitych ryb a je to fantasticke mnam. akurat ze som kupila len nivovy syr v crievku, nabuduce kupim original nivu, lebo ta chut je tam malo vyrazna, ale inak je to veeelmi fajnove a aj manzelovi chuti 😵 budem robit castejsie 😉
...ryžový nákyp a šošovicová polievka...🙂
dnes na večeru a zajtra mm na obed kuracie kúsky v zemiakovom cestíčku....
dnes kapor pečený so zemiakmi a kapustovo-mrkvový šalát, no a na zajtra fazuľa na kyslo, len neviem ešte čo k nej 😖 nejaké nápady uvítam 😵
ahojte 🙂 tak ja som dnes robila vynikajúce brokolicové placky a deti sa nimi šli zadrhnúť,sú fakt skvel 😝 no a polievočka bola zeleninová 😀
zajtra by som chcela urobiť bielu fazulku na sladko,no ešte nikdy som to nerobila,poradíte? 😉
karfiolove placky, na vrch trochu kyslej smotany, jednoduche a rychle
@hobit jasné 🙂
cca 700g brokolice,4vajcia,4pl hl.múky,4pl struhanky,50g struh.syra,štipka mušk.orieška(ja nedávam)sol,korenie,olej
postup:brokolicu rozobereš na ružičky a uvaríš a potom nadrobno nakrájaš,pridáš múku,syr,vajcia,oriešok,sol,korenie a všetko to dobre premiešaš,podla potreby to zahustíš strúhankou. Na panvici rozohreješ olej ,zo zmesi tvaruješ placky a z oboch strán ich do zlatista opečieš.Hotové osušíš pap.obrúskom,kôli zbytkom oleja a podávame teplé so zemiačikmi alebo len zo zel.šalátom 🙂 deti mi to jedia samé 😉 😉
prosím poraďte mi nejaký rýchly a chutný 😵 koláčik, teraz sa mi ohlásili kamaráti, že sa zajtra večer dovalia na víkend a ja som v piatok celý deň v škole, takže musím zbuchnúť ešte teraz niečo 😢 prosím 😉
@elixia dobre to vyzera.das recept?
fazulova a langoše 🙂
@00vladka00 jasne ze dam 🙂
@hobit to je kolacik...a taky dobryyyy,ze som sama nechapala 🙂
dnes robim na veceru rychlovku; cestoviny v smotanovej omacke s kukuricou, zajtra bude brokolicovy krem a hlavne jedlo este neviem
@ives77 ahoj!! ja to robievam ako nahradu za tvarohove gulky, bo moj drahy tvaroh nelubi... robievam podla tohto receptu....http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=17527 nizsie na stranke som pridala aj dnesny obrazok.. som ich podavala s grankom, cukrom a masielkom
my sme dnes robili polentu - inspiroval nas karol csino rano v telke...bola vyborna 🙂
plnenú papriku 😝
dnes paradajková polievka a pizza...na večeru sme mali cesnačku s opečeným chlebom, a na zajtra je zatial navarená šošovicová polievka druhé ešte netuším 🙂
ja som az vcera objavila tuto temu a aka dobra 🙂
dnes tuniakove cestoviny a zajtra losos + zemiaciky
dnes kelová polievka, a druhé bravčové rezne najskôr pomúčené a osmažené, potom dusené, príloha zemiaková kaša, fazuľové struky s rajčinami osmažené, podusené s cesnakom, dochutené viacerými druhmi čerstvého korenia a provensálskym korením...

stroganov 😎