icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

daniz
3. sep 2014

tak u nás vo štvrtok - údená polievka s krúpkami a zeleninkou,
v piatok - paradajková polievka, halušky s bryndzou, bábovka
v sobotu - paradajková polievka, vypr.cuketa, zemiačky, cesnakový drezing, piekla som briošky so slivkovou nutelou, a cesnakové
v nedeľu - morčací vývar, bravčové na hrášku,mrkve, hríboch + ryža, dezert ja nanuk, deti boli na oslave u kamarátky - mali tortu
pondelok - sme dojedli z nedele a k ryži som upiekla zemiačky
utorok - zemiaky na pokyslo + vajíčko, pečivo, na večeru pizza a boli sme na hubách, tak mám doma roboty až,až.

loknicka
3. sep 2014

U nas kuracia polievocka kedze mala ma nadchu a zacinaju zurit choroby a novy recept na francuzske zemiaky (s mletym maskom, sampionmi, smotanou a syrom...) vyzera to super... 🙂

daniz
3. sep 2014
womankc
3. sep 2014

@daniz takúto som ešte nemala, tuším svokra robí niečo podobné asi , ale receptík fajný vyskúšam

iinuska
3. sep 2014

zapecene kuracie masko so sunkou, syrom a sampionmi, ryza, paradajkovy salat

womankc
3. sep 2014

ahojte u nás hubový ošiaľ vládne, takže huby na všetky spôsoby
v sobotu polievka vývar z kuraťa so zeleninou s krupicovými haluškami a vyprážané suchohríby, kremenáče a praváky, k tomu kaša a šalát z kvasených uhoriek
v nedeľu som robila zapečené kura / vykostené / so zemiakmi , ryžou, dubákmy , paradajkou a paprikou , k tomu cvikľový šalát s jablkami a chrenom, v pondelok vyprážané bedle, zemkaša a kvašáky , vývar bol zo slaninkovej kože a vločiek , ryže a koreňovej zeleniny, medvedieho cesnaku a podusenej cibule.
dnes vývar zo zajaca s liatymi haluškami a hráškom , druhé je rizoto z vareného zajačieho mäsa , cibule a sušenej kápie k tomu zas kvašáky
robila som aj cukinový prívarok len tak samotný a kapustnicu s krúpami a sušenými hubami a troškou klobásy - to bolo v piatok
ja furt varím, že ani si neviem všetko spomänúť xixixiixi 😅
piekla som aj cukinový koláč, koláč z kyslého mlieka , kysnuté buchty džemové

danette
3. sep 2014

polievka z cukety a ryže 😵

siska53
3. sep 2014

Zeleninova polievka z vody po varenych gulkach,syrova omacka so zeleninovymi gulkami. No a ako dezert,kto chcel,tak kolacik-uz foteny makovy beles.

marlenka75
3. sep 2014

Gulášová polievka, pečené kuracie stehná, ryža, broskyňový kompot.

jankastubka
3. sep 2014

Hokaido polievka a rukolovy salat s cerstvymi figami a medovohorcicovym dressingom

slimstar
3. sep 2014

Makové muffiny s citrónovou polevou
http://zpravynovinky.cz/index.php/kucharka/284-...

naty1987
3. sep 2014

Vcera som spravila taku rychlovku v nedelu sme mali rezne a este ostali tak to chcelo niečo bez masové..Gazdovske zemiaky na vrchu je syr z crievka a kys.smotana

A dnes Segedinsky gulas s kuracim mäsom a domacimi knedlami 😉

rendita
3. sep 2014

niečo sladké 🙂 Banánovo – tvarohové mini koláčiky
http://www.dobre-recepty.sk/detail/41233-banano...

lydia22
3. sep 2014

Dnes cestoviny s kuracim maskom a ceresnova bublanina zo špaldovej muky

m_ij_ka
3. sep 2014

šošovicová polievka s hríbami, zemiakové pyré a pečené kura 🙂

gucz
3. sep 2014

Špenát s volskym okom a zemiakmi

mili7
3. sep 2014

U nás sa už bude variť cez týždeň pomenej, keďže nám začala škôlka a práca. Dnes som na večeru uvarila zeleninovú polievku (kaleráb, mrkva, špenát, zemiak, voda, soľ, korenie - povariť, rozmixovať a nakoniec trošku mlieka s múkou rozmiešať, vliať do polievky a suprová polievka bola na svete). Podávaná s opekaným chlebom, alebo strúhaným syrom.

hyta
3. sep 2014

Ahojte, u nás dnes polievka hubová a hovädzí guláš s domácou knedľou.

karkana
3. sep 2014

Tak zajtra zemiaky pečené na kačacej masti,a zohriate údené rebierka zavárané a šalát uhorkový 🙂 🙂

efci
3. sep 2014

Zienky nasli by sa nejake osvedcene Smoothie recepty ci uz zeleninove, ovocne, s vlockami... Vdaka 🙂

rendita
4. sep 2014

sladká dobrota 🙂 Americké palacinky s marhuľovou omáčkou
http://www.dobre-recepty.sk/detail/41232-americ...

lululka555
4. sep 2014

ahojte, dnes varim na dva dni - takze segedinsky gulas,parena knedla 😉

mami.sk
4. sep 2014

Fazuľová polievka s fliačkami a rizoto s kuracím mäsom 😉

m_ij_ka
4. sep 2014

zasmažená polievka, druhé dojeme zo včera zemiakové pyré a pečené kura

katussska24
4. sep 2014

Ja dnes zeleninová polievka, cestoviny s ovčím syroma bazalkových pestom a lievance s agave 🙂

Inak vcera v búrlivom víne bola spomenutá domáca treska, ja som to niky nerobila, ani som netušila ako a to robí...premýšlam nad prekvapením pre muža 🙂
http://dobruchut.azet.sk/recept/11987/domaca-tr...

verka18567
4. sep 2014

Ahojte dnes som varila kuraciu polievku so zeleninkou a pecene kura s ryzou.dufam ze po vcerajsej crevnej chripke to nejak pojeme:-P:-P:-P:-P

daniz
4. sep 2014

u nás včera na večeru jabĺčkové lievance, dnes koooopec hríbovej polievky. 🙂 a pomaly sa pripravujem na meníčko našej víkendovej oslavy synových 10. rokov.

gianni
4. sep 2014

Dnesny obed za mnou- syr na grilovanie so zeleninou(pravdaze syry som zjedla 3 a tiez viac zeleniny...)
😉