Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Sosovicova na kyslo,ryza a cuketove "hranolky" - podla receptu tu od jednej maminy. Chutilo. To budeme mat i zajtra.
vajíčková polievka, lečo s párkami, chlieb 🙂
@cenculinka kyslú kapustu milujem, ale obávam sa, že z vlaňajšej už mám len na dne suda, neviem, či to bude ešte jedlé... ale už sa teraz teším na novú 🙂
U nás zeleninová polievka s červenou šošovicou a zapečené tvarohovo-malinové palacinky.
brokolicova kremova a palacinky.
@lucikatn priznám sa, že o takomto recepte na jablkové guľky som ešte nepočula, ale podľa tvojho opisu ide o jednoduchú a rýchlu prípravu, určite ho zajtra vyskúšam....dakujem za dobrý nápad
@nikawero12 presne tak je to jednoduche na pripravu, suroviny aj cas. V priebehu par minut je hotove zdrave a velmi chutne jedlo. Milujem slivkove gule ale vzdy ma odradza priprava... no toto je parada 😀
@lucikatn Ja som skúšala tieto http://www.fitnessguru.sk/recepty/kategoria/sla... a boli super. No nabudúce sa nechám inšpirovať a skúsim tie Tvoje 🙂
@lucikatn presne to ma napadlo, ked som uvidela tvoje jedlo - ze slivkové gule. Moj manzel miluje slivkove gule a mne sa ich tak strasne nechce robit, lebo ide o dlhu pripravu. Tak vyskusam tento tvoj recept a uvidim, ako mu budu chutit.
@nikawero12 daj vediet ci chutili 😉 ale urcite budu a budete spokojni obaja hlavne ty ze tam nestravis pol dna 😀
@leushkka struhala som nahrubo a vobec sa nerozpadavali len ich musis dat do vriacej vody inak sa niektore rozpadnu. No co sa tyka konzistencie tak to je tazko povedat. Nesmie to byt prilis huste inak by boli gulky tvrde. Tak akurat, aby sa ti dobre s tym robilo. Priblizne kolko jablk tolko krupice no zalezi od stavnatosti jablcok.
za posledne obdobie, na co som si este spomenula: stavnate prekladane zemiaky, znojemska omacka s ryzou, falosna svieckova s nokerlami, koprova omacka s knedlou, harula, paradajkova polievka, pecene kuracie stehna s kasou, hribovo-smotanovo-syrova omacka s cestovinami, rolada z mleteho masa, vyprazany syr, kuracia pecienka na cibulke, piskota s kremom z talianskeho kremesa, kakaovy zavin a zajtra bude asi rybicka a dukatove buchticky... 🙂
Čokoládová pena s ovocím
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1559-cok...
U nas bolo za uplynuly tyzden: paella(kupena 🙂), cestoviny s udenym lososom a smotanou, kuracie s grilovacim korenim grilovanou zeleninou a cestovinami, peceny losos so zeleninovym salatom, bolonske spagety, bravcove rezance na kari-kecupovej omacke a zemiaky varene na pare, zeleninovy tuniakovy salat a kozim syrom, gulky Toscana s ryzou.
Ahojte, tak ja som dnes varila kuraci so spenatovou omackou a na veceru lososa..

@d_anica U nás zajtra budú asi pirohy so zemiakovo-bryndzovou plnkou.