icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

puffu
5. sep 2014

A som zabudla prilepit foto..🙂

puffu
5. sep 2014

Nejak telefonu zasibava..:D sa ospravedlnujem..🙂

rendicka
5. sep 2014

na večeru praženička s čerstvými hríbikmi a zeleninovou oblohou 😉

nakup
5. sep 2014

@rendicka ahoj prosím ťa o recept na chorvátsku polievku ďakujem

marlenka75
6. sep 2014

Vývar z kostí, zemiaková kaša, vyprážaný karfiol, zeleninový šalát, jablková štrudla.

loknicka
6. sep 2014

Dnes polievocka zo zelenej fazulky a bravcove na sampionoch s cestovinou... 😉

rendicka
6. sep 2014

@nakup http://dobruchut.azet.sk/recept/18194/chorvatsk... s tým že dám 5 zemiačikov a dca si ponorným mixérom rozmixujem spolu s kyslou smotanou aby bola hustejšia a krémovejšia

rendita
6. sep 2014
levandullka
6. sep 2014

Mali sme návštevu 🙂
Sushi s tamagom, uhorkou a krabými tyčinkami
Jednohubky z lístkového cesta s vajíčkovou
A s mozarellou, šalátom a balsamico redukciou
Dezert som nstihla odfotiť 😅 (lievance s tvarohom a malinovou omáčkou)

leiladomi
6. sep 2014

Fazuľovú polievku a šúlance s makom 🙂

verka18567
6. sep 2014

Ahojte dnes na ranajky rozky vo vajku a na obed cestovinku s tvarohom a masielkom na slano🙂

babulka82
6. sep 2014

@puffu prosim čo je to aka priloha k tomu mäsku? su to zemiaky? ako si ich robila?

davita
6. sep 2014

ahojte, u nas dnes kuraci vyvar a pecienka ryza zel salat, sladke bude nebude hamky mnamky ale asi len pusa na ličko, lebo kolko cokolady sa u nas vyskytlo a pojedlo, nechapem 🙂 hmmmmm
zajtra uj uz sa tesim fasirky z hov maska neobalovane, na plechu upecene a hribova redukcia vonave rozmarinove zemiacky, polievka z dnes a dezert uvidim, kolko tej cokolady este pojedia 🙂, ale hrozi gastanove pyre gulky (melasa, mlete orechy rum jam ribezlovy a uvidim, co este vsetko do nich zagulam)

pekny vikend a pripravme sa na jablkove orgie, ukazuje sa silny rok 🙂 mnaaaaaaaaaaaaaam

stellamaris
6. sep 2014

hraskova kremova polievka,rizoto s muslami,ako dezert mame makovovisnovu strudlu 😉

rendicka
6. sep 2014

chorvátska polievka zo včerajška, kurací rezeň so zemiakovou kašou a zeleninovou oblohou, cukinový koláč s čokoládovou polevou a práve som dopiekla rožky došlo už domáce pečivo, ale manžel už stihol dva zjesť so šunkou 🙂

carmenka123
6. sep 2014

dneska langose, slepacia polievka , hrncekovy kolac

puffu
6. sep 2014

@babulka82 ahoj, myslis pri tej fotke s kuracim a spenatovou omackou? Ano su to zemiaky, rozkrojene na 1/8, najprv uvarene v osolenej vode do polomakka, potom ich necham odkvapkat a vychladnut a podla casu na pripravu ich robim bud v rure, poukladam na trochu naolejovany plech a kazdy tzemiak tiez naolejujem stetcom a dam zapiect alebo ked tolko casu nemam tak ich iba vysmazim v oleji

luciok
6. sep 2014

Ahojte, po včerajšom flákaní sa v kuchyni som sa dnes chytila varešky a vzniklo z toho toto: Rýchle, jednoduché a veľmi chutné kuracie placky so zemiakmi a zeleninovým šalátom. Ako dezert na víkend som upiekla Modrý koláč. Nepiekla som ho už asi sto rokov, dobre padlo pripomenúť si jeho vynikajúcu chuť 😉

chovancova27
6. sep 2014

Tak toto sa dnes podávalo u nás, stráááášná dobrota🙂 podĺa Vojta Artza, veru, Pán Kuchár je to...
http://varecha.pravda.sk/recepty/hovadzie-na-sm...

naty1987
6. sep 2014

Tak u nas dnes hráškova polievka a druhe co dom dal 😀 zemiaky brokolica tekvica kuracie prsia besamel a syr 🙂

nakup
6. sep 2014

ahojte mi dnes bez polievky v poslednom čase moc nejdú u nás tak domáce fliačky s kapustou na slano a tiramisu vynikajúca 🙂 a na večeru spravím palacinky s nutelou a grankom

puffu
6. sep 2014

my dnes rezne naopak...

apendix
6. sep 2014

dnes fazulova polievka a tasticky z listkoveho cesta plnene spenatom a syrom

11nika11
6. sep 2014

Dieta,ci nie,dnes sme mali vydatny obed,kedze sme mali navstevu az z dalekej Ciny(sesterka s rodinou).Takze bol vyvar a pecena kacica.Za odmenu som si mohla popestovat drobca 😀

oira
6. sep 2014

My dnes koprovka s vajickami. Zajtra klasicka slepacia polievka,
pecena kacka, lokse a kapusta.. Dnes vecer este upeciem muffinky asi
bananove ...

dana_l
6. sep 2014

kremova porova polievka s mletym masom, kuracie prsia v horcicovo-medovej omacke

m_ij_ka
6. sep 2014

naša večera lievance s jahodami, šľahačka, granko 🙂

slimstar
6. sep 2014

Moravské koláče jako od babičky
http://zpravynovinky.cz/index.php/kucharka/1108...

hyta
6. sep 2014

Ahojte, u nás bola na obed krémová cuketová polievka a krutóny, k tomu losos s citrónovou šťavou na bylinkách s opečenými zemiakmi. Pred chvíľou som urobila Milka rezy, chladia sa v chladničke, snáď sa stihnú vychladiť...

lovely_choice
6. sep 2014

@stanislava111 ahoj, pokial myslis recept na tortu, tak korpus som robila podla tohto: http://www.varimezdrave.cz/medovy-piskot-s-jaho...
potom uz iba potrela cucoriedkovy dzem, jogurt s medom a mrazene ovocie - maliny a cucoriedky 😉