icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

dana_l
6. sep 2014

sme skusali motyliky

stanislava111
6. sep 2014

@lovely_choice ďakujem veľmi pekne... 🙂

monika11m
6. sep 2014

som sa na zajtra rozhodla za Lečko! milujem! pridam trochu zazvoru a ma to taky skvely šmrnc!

rokka
6. sep 2014

u nás sú hody 😠 😠 😠 ...kto toto vymyslel!!! Tri dni za nohu uviazaná k šporáku 😀

luciaq
7. sep 2014

ahojte u nas dnes kuraci vyvar s nitovkami, hlivovy paprikas s cestovinou, kuracie prsia s uncle bens, a dojedacka bracove masko na paprike. k tomu dorobim opekane zemiaky a ryzu. po obede by som chcela nieco upiect

luciaq
7. sep 2014
puffu
7. sep 2014

Ahojte, tak dnes u nas nudle s hovadzim masom

marlenka75
7. sep 2014

Karfiolová polievka, ryža, kurací rezeň na prírodno zapečený s rajčinou a gorgonzolou, zeleninový šalát.

chocolatte1
7. sep 2014

Zapečené kuracie prsia, ryža... dnes len taká rýchlovečka

m_ij_ka
7. sep 2014

my dnes dojedáme obed zo včera zasmažená polievka, maďarský guláš, knedľa 🙂

lydia22
7. sep 2014

My dnes kuracia polievka, madarsky gulas s haluskami a pudingoš

apendix
7. sep 2014

u nas dnes polievka zo vcera (fazulova) a k tomu varene zemiaky s pstruhom pecenym v alobale so zeleninou

nikawero12
7. sep 2014

@lucikatn tak robila som včera tie jablkové guľky, všetkým chutili, len si mysleli, že jedia slivkové gule a pýtali sa, že prečo dnu nie je slivka? 🙂 Doteraz nevedia, že nejedli slivkové gule, ale jablkové 😀 ...ale nabudúce tam skúsim dať slivku, aby sme boli všetci spokojní 😀

rendita
7. sep 2014

dnes ešte niečo sladké ;) Lentilkové šarlotky
http://www.dobre-recepty.sk/detail/41227-lentil...

rendita
7. sep 2014

alebo niečo nepečené 🙂 Pudingové guľky
http://www.dobre-recepty.sk/detail/41277-puding...

lucy84ke
7. sep 2014

@luciok ahoj, mozem ta poprosit o recept na tie kuracie placky, vyzeraju velmi chutne...

saxana36
7. sep 2014

@leushkka mnam

katussska24
7. sep 2014

@leushkka daj recept, strasne chcem skusit domace suhi 😉 😀

libka1
7. sep 2014

francuzska cibulacka, grilovana zelenina, steak

saxana36
7. sep 2014

Nieco z tohto tyzdna
-zemiacky s tuniakom a inými dobrotami
-pstruh a fzemiaky s feniklom
-sosovicova s udenym mäskom
-moje oblubene spagetky mäskove
-cesnakova s rezancami
-tekvicovy privarok

saxana36
7. sep 2014

oprava prve foto su samozrejme cestoviny

nakup
7. sep 2014

my dnes slepačí vyvar domáce rezance, plnený domáci pita chlieb so šalátikom gyros mäskom cesnakový dresing a hranolky mňamka

m_ij_ka
7. sep 2014

naša večera mrkvová nátierka, grahamové rohlíky 🙂

leushkka
7. sep 2014

@katussska24 nooo vygoogli na nete/youtube a behni do lidla. Kup si sushi set,alebo jednotl.veci samostatne: sushi ryzu, ryz.ocot, podlozku, nori riasy, nakladany zazvor,sojovku. Dnu mozes dat cokolvek,podla chuti a napadu. Uvarenu ryzu vhkymi rukami capkas na nori /drsnou stranou k tebe/, na to polozis uhladne nakrajanu vlozku a zagulas pevno pomocou podlozky. Vrchny koniec nori nechaj bez ryze,navlhci vodou a pekne ti to zaceli sulok. Potom nakrajas a debuzirujes. 😝

puffu
7. sep 2014

Dnes som stihla navarit a samozrejme aj ochutnat zajtrajsi obed..
Fazulova polievka a kuracie s brokolicou a ryzou

mili7
7. sep 2014

Dnešný obed: zemiakovo-mrkvová polievka, zemiaky s kuracími prsiami v alobale.

slimstar
7. sep 2014
mami.sk
7. sep 2014

@fifitko25 fazuľová polievka s fliačkami - namočím si fazuľu, najlepšie večer pred varením...na druhý deň dám variť v tej vode, v ktorej bola namočená...nedávam žiadnu soľ ani korenie - strukoviny by stvrdli a veeeeľmi dlho by sa varili...potom pridám mrkvu. ja dávam celú, ale prekrojím na štvrtinky...keď je mäkká fazuľa aj mrkva tak pridám cibuľu na kocky podusenú s červenou paprikou...nakoniec osolím . fliačky varím vždy osobitne a do polievky pridávam na tanieri 🙂

mami.sk
7. sep 2014

Dnes vývar z kačky s rezancami a pečená kačica s červenou kapustou a knedľou. Ako dezert smotanovo - piškótová torta s čučoriedkami 😉

luciok
7. sep 2014

@lucy84ke 2 hrnčeky na drobné kocky nakrájané kuracie prsia, pol hrnčeka strúhanky, 3 vajíčka, posoliť, pokoreniť, pridať trocha červenej mletej papriky, 1 lyžičku oleja, nejaké bylinky - ja som dala oregano. Všetko to treba zmiešať a potom sa to vypráža ako zemiakové placky na oleji.