icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

sona_v
25. sep 2014

Dnes:
Brokolicova so zeleninou a hviezdičkami/cestoviny/, zemiakove pirohy s lekvarom posypane struhankou/tvarohom
Zajtra:Filet z tresky "naprirodno"- pečeny na panvičke na papieri na pečenie, zapekane zemiaky, kapustovo-mrkvovy šalat. Polievka- asi hubova s mrveničkou
Sobota, Nedeľa: Návšteva svokrovcov a ak nás neprekvapia, presne viem čo budeme jesť, maso mas maso, alebo rezne rezne a zase rezne 🙄 🤐 😀

rendicka
25. sep 2014

drožďová polievka s kuskusom, palacinky s domácim džemom a doma vypestovaným makom

mili7
25. sep 2014

@tortelinka Dala som tam ovsené vločky, mix sušeného ovocia (v pôvodnom recepte boli aj orechy, ale na tie som alergická), trošku ľanových semienok, kokosový olej, vajcia, med, škoricu a vanilku. Zmiešať a zapiecť.

staga
25. sep 2014

@sona_v to poznam aj ja ked idem tak bud rezne alebo pecene maso alebo pecene kura 🙂

wla2dis3
25. sep 2014

rizoto 🙂

m_ij_ka
25. sep 2014

cesnaková polievka, žemlovka z vianočky 🙂

sona_v
25. sep 2014

@staga u svokrovcov su vzdy rezne...doma ich uz ani nerobim...a este králik

tretulka
25. sep 2014

ja dnes len slany cuketovy kolac, teda miesto cukety som dala tekvicu 🙂

bohumila1988
25. sep 2014

pohankove palacinky na slano 🙂

evulikm
25. sep 2014

slepačia polievka a zemiakové placky 🙂

katussska24
25. sep 2014

Naše menu zo včearajška : pohánková sekána, kôprová omáčka a domáca knedľa. ja dnes pekne dojedám ala "delená strava" - malá ma knedľu + omáčku a ja pohánkovú sekanú s kyslou kapustou 🙂

tortelinka
25. sep 2014

@mili7 dakujem, skúsim, len ma zaujimalo, aku konzistenciu to asi ma mat, take lepive?

oktobermimi
25. sep 2014

1foto hotové rebierka a 2foto pred pečením 🙂

mili7
25. sep 2014

@tortelinka V podstate áno, tu je recept, podľa ktorého som to robila http://www.fitnessguru.sk/recepty/kategoria/ran...

komplikovana
25. sep 2014

Dnešný obed - varený karfiol s bryndzou a tofu. Prajem pekný deň 😉

mili7
25. sep 2014

brokolicový nákyp

mima2778
25. sep 2014

Vcera uncle bens s kur.masom a ryzou, kolacky(foto) plnil maly 🙂 , dnes kapustnica a makove a orechove sulance poliate maslom,no zacala som sulat,ani som nestihla odfotit,lebo v lufte zmizli hned,ako som nakladala na tanier 🙂 a zajtra rybacie fasirky,zemiacky a nejaky salatik a polievka paradajkova...inac baby,nezda sa vam,ze cim dalej,tym menej prispevkov v tejto teme ? Volakedy tu tolko bab prispievalo a teraz .....

lydia22
25. sep 2014

Dnes hrstkova polievka a granadír

adulikka
25. sep 2014

Dnes šošovicová polievka a špagety

m_ij_ka
25. sep 2014

naša večera párky s horčicou, celozrnné rohlíky 🙂

nakup
25. sep 2014

my dnes gulášová polievka s chlebíkom a tiež špageti

lululka555
25. sep 2014

Ahojte,dnes bola u nás kapustnica 🙂

lululka555
25. sep 2014

@mima2778 aj mne sa to zdá... 😒

danulienkas
25. sep 2014

@mili7 ten nakyp vyzera super - mozte napisat receptik? vdaka

lucikatn
25. sep 2014

@mima2778 vsimla som si to aj ja... no bolo leto a vacsina ludi travila cas vonku. Myslim ze teraz ked zacne byt uprsane a chladne pocasie tak sa to zlepsi 🙂

Vcera sme si urobili mini pohostenie kedze mam narodky - ocka s klobasou a burcak /oslava bude az v nedelu/. Dnes sme na obed dojedli kuracie rizoto a chlapi si na veceru rozkazali pecene zemiaky na rasci /uz 2-krat tento tyzden a to je este len stvrtok/ 😀

verka18567
25. sep 2014

Tak dnes dojedacky a pre deti na ranajky pudindg a upiekla som babovecku🙂

m_ij_ka
26. sep 2014

naše raňajky čučoriedkový jogurt s rohlíkom 😉

mili7
26. sep 2014

@danulienkas Ďakujem 🙂 Robila som to podľa tohto receptu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=48021 , len som dala tentokrát iba 3 vajíčka a použila som 1/4 šálky ovsenej múky a 1/4 šálky celozrnnej, lebo bielu už nepoužívam. Namiesto cibule som dala jarnú cibuľku, ale nepražila som, len som ju šupla do cesta 🙂 A syr som nemala, tak tentokrát to nebolo posypané syrom.

danulienkas
26. sep 2014

@mili7 dakujem, musim to ale upravit, lebo mame alergiu na mlieko a vajce :/

carmenka123
26. sep 2014

dneska idu deticky moje ku babicke na vikendik takze len hrncekovy marhulovy kolacik , zajtra slepaca polievka a spanielske vtacky a ryzovu a kyslou uhorkou bude aj na nedelu aspom nebudem varit