Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
drožďová polievka s kuskusom, palacinky s domácim džemom a doma vypestovaným makom
@tortelinka Dala som tam ovsené vločky, mix sušeného ovocia (v pôvodnom recepte boli aj orechy, ale na tie som alergická), trošku ľanových semienok, kokosový olej, vajcia, med, škoricu a vanilku. Zmiešať a zapiecť.
rizoto 🙂
cesnaková polievka, žemlovka z vianočky 🙂
ja dnes len slany cuketovy kolac, teda miesto cukety som dala tekvicu 🙂
pohankove palacinky na slano 🙂
slepačia polievka a zemiakové placky 🙂
@mili7 dakujem, skúsim, len ma zaujimalo, aku konzistenciu to asi ma mat, take lepive?
@tortelinka V podstate áno, tu je recept, podľa ktorého som to robila http://www.fitnessguru.sk/recepty/kategoria/ran...
Dnešný obed - varený karfiol s bryndzou a tofu. Prajem pekný deň 😉
Vcera uncle bens s kur.masom a ryzou, kolacky(foto) plnil maly 🙂 , dnes kapustnica a makove a orechove sulance poliate maslom,no zacala som sulat,ani som nestihla odfotit,lebo v lufte zmizli hned,ako som nakladala na tanier 🙂 a zajtra rybacie fasirky,zemiacky a nejaky salatik a polievka paradajkova...inac baby,nezda sa vam,ze cim dalej,tym menej prispevkov v tejto teme ? Volakedy tu tolko bab prispievalo a teraz .....
Dnes hrstkova polievka a granadír
Dnes šošovicová polievka a špagety
naša večera párky s horčicou, celozrnné rohlíky 🙂
Ahojte,dnes bola u nás kapustnica 🙂
@mima2778 aj mne sa to zdá... 😒
@mili7 ten nakyp vyzera super - mozte napisat receptik? vdaka
@mima2778 vsimla som si to aj ja... no bolo leto a vacsina ludi travila cas vonku. Myslim ze teraz ked zacne byt uprsane a chladne pocasie tak sa to zlepsi 🙂
Vcera sme si urobili mini pohostenie kedze mam narodky - ocka s klobasou a burcak /oslava bude az v nedelu/. Dnes sme na obed dojedli kuracie rizoto a chlapi si na veceru rozkazali pecene zemiaky na rasci /uz 2-krat tento tyzden a to je este len stvrtok/ 😀
naše raňajky čučoriedkový jogurt s rohlíkom 😉
@danulienkas Ďakujem 🙂 Robila som to podľa tohto receptu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=48021 , len som dala tentokrát iba 3 vajíčka a použila som 1/4 šálky ovsenej múky a 1/4 šálky celozrnnej, lebo bielu už nepoužívam. Namiesto cibule som dala jarnú cibuľku, ale nepražila som, len som ju šupla do cesta 🙂 A syr som nemala, tak tentokrát to nebolo posypané syrom.
@mili7 dakujem, musim to ale upravit, lebo mame alergiu na mlieko a vajce :/
dneska idu deticky moje ku babicke na vikendik takze len hrncekovy marhulovy kolacik , zajtra slepaca polievka a spanielske vtacky a ryzovu a kyslou uhorkou bude aj na nedelu aspom nebudem varit

Dnes:
Brokolicova so zeleninou a hviezdičkami/cestoviny/, zemiakove pirohy s lekvarom posypane struhankou/tvarohom
Zajtra:Filet z tresky "naprirodno"- pečeny na panvičke na papieri na pečenie, zapekane zemiaky, kapustovo-mrkvovy šalat. Polievka- asi hubova s mrveničkou
Sobota, Nedeľa: Návšteva svokrovcov a ak nás neprekvapia, presne viem čo budeme jesť, maso mas maso, alebo rezne rezne a zase rezne 🙄 🤐 😀