Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Dnes brokolicova polievka s opecenymi kuskami chlebika a so struhanym syrom a zapeceny karfiol 🙂
Ahojte, vcera som robila "kotlikovy" gulas, ostalo nam na dnes po jednej porcii a dnes so m este robila musli tycinky 😉
ahojte,kapustnicka zo vcera a parene buchty 😝
dievce poradte mi, chcemtortičku pre synovca ozdobit farebnou ryžou, možem to urobit už dnes alebo až tesne pred oslavou, roztopi sami na bokoch ?????
Kuracie zeleninova panvicka s bulgurom. Polievka hokaido
Dneska výnimočne sladký obed - rezance s makom. Pekný piatok kucháročky 😉
Ja som si vcera navarila uzasnu zeleninovu polievku s grisovymi haluskami a dnes ju prihrievam a polievka mi skysla 😠 😠 😠 Aspon vecer sme si na nej vsetci pochutili. Dnes bolo dalej kura Tikka s ryzou a cviklovym salatom. Zajtra sa chystam na svieckovu.
tekvicová polievka so smotanou a granadír so slaninou a kyslou kapustou 🙂 nech žijú tehotenské chute 😀
francuzske zemiaky, zeleninovy salat a asi upeciem jablkovy kolac
zo včera cestoviny vajickove, plus dnes sampionova polievka, a este urobím bábovku.
Dnes klasika🙂 rascova s vajickom a rezance s tvarohom a cibuľku🙂
zo včera drožďová polievka, pečené makové buchty
@papuka ak bude viac pudingový tak to by sa mohlo roztápať nanes ich radšej až zajtra , teda v deň, keď pôjdeš gratulovať , ak by bol väčší podiel masla , tak to by mohlo byť , ja robievam tiež maslovo pudingový , v pomere maslo celé a z 40dcl mlieka puding a keď dávam tú farebnú ryžu tak sa mi to neroztápalo vždy robím večer pred večerou tortu
na olovrant som spravila pre moje baby vlašský šalát 😉
@mili7 pozeram, ze s musli sme sa zhodli 😀
naša večera tuniakové cestoviny 🙂
Ranajky- cerealie s mliekom
Obed- zel.polievka,zem.kasa s hribovou omackou a sekanou
Vecera- nutelove palacinky(deti),pecienka kuracia na cibulke s chlebom(dospeli) 😉
@lovely_choice Tak to ano 🙂 Ja som ich robila vcera. Take chutne, zdrave a hlavne domace mlsanie 🙂

cestovinky su celkom zdrave
http://recepty.pozri.sk/recept-masove-lasagne-s...