icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

milan_branik
26. sep 2014
carmenka123
26. sep 2014
firstbaby
26. sep 2014

Dnes brokolicova polievka s opecenymi kuskami chlebika a so struhanym syrom a zapeceny karfiol 🙂

firstbaby
26. sep 2014

@mili7 mnam, vyzera fantasticky 🙂

monika837
26. sep 2014

Ahojte, vcera som robila "kotlikovy" gulas, ostalo nam na dnes po jednej porcii a dnes so m este robila musli tycinky 😉

verka18567
26. sep 2014

Ahojte dnes mala byt brokolicova polievka ale zmena planu pecene zemiacky s brokolicovou omackou🙂

lululka555
26. sep 2014

ahojte,kapustnicka zo vcera a parene buchty 😝

papuka
26. sep 2014

dievce poradte mi, chcemtortičku pre synovca ozdobit farebnou ryžou, možem to urobit už dnes alebo až tesne pred oslavou, roztopi sami na bokoch ?????

geenna
26. sep 2014

Kuracie zeleninova panvicka s bulgurom. Polievka hokaido

komplikovana
26. sep 2014

Dneska výnimočne sladký obed - rezance s makom. Pekný piatok kucháročky 😉

efci
26. sep 2014

Ja som si vcera navarila uzasnu zeleninovu polievku s grisovymi haluskami a dnes ju prihrievam a polievka mi skysla 😠 😠 😠 Aspon vecer sme si na nej vsetci pochutili. Dnes bolo dalej kura Tikka s ryzou a cviklovym salatom. Zajtra sa chystam na svieckovu.

efci
26. sep 2014

@mima2778 aky mas recept na sulance? Vdaka

evulikm
26. sep 2014

tekvicová polievka so smotanou a granadír so slaninou a kyslou kapustou 🙂 nech žijú tehotenské chute 😀

mili7
26. sep 2014

raňajky: domáce musli tyčinky s čokoládou a jahodami,
obed: brokolicový nákyp so zemiakmi,
olovrant: pizzové slimáčiky (šunkové so syrom a slaninové so syrom)

mima2778
26. sep 2014

@efci

Sulance

1 tvaroh jemny
180 g pol.muky
Stipka soli
1 vajce
Trochu cukru

Super cesto,dobre sa s nim robi.Usulat a hadzat do vriacej vody,ked vyjdu napovrch,este 5 min.varit.

womankc
26. sep 2014

@mima2778 áno všimla som si a to práve také kočky, čo mali fakt vynikajúce nápady a receptíky , ale hucko založil svoju diskusiu a tam som pár ľudkov zachytila, neboj prídu dáke sviatky a nanovo sa to rozprúdi 🙂

iinuska
26. sep 2014

francuzske zemiaky, zeleninovy salat a asi upeciem jablkovy kolac

womankc
26. sep 2014

@papuka a čím je natretá tortička??? Ak chceš použiť na maslový krém , tak by sa topiť nemali, ale ak je to viac šľahačkové, či tvarohové , tak tam to daj tak načerstvo . ak na čokoládu , tak to musíš dať pri nanesení čokolky a to sa ti topiť tiež nebudú

papuka
26. sep 2014

@womankc pudingovo maslový krem 😉

eri28
26. sep 2014

zo včera cestoviny vajickove, plus dnes sampionova polievka, a este urobím bábovku.

map0007
26. sep 2014

Dnes klasika🙂 rascova s vajickom a rezance s tvarohom a cibuľku🙂

rendicka
26. sep 2014

zo včera drožďová polievka, pečené makové buchty

womankc
26. sep 2014

@papuka ak bude viac pudingový tak to by sa mohlo roztápať nanes ich radšej až zajtra , teda v deň, keď pôjdeš gratulovať , ak by bol väčší podiel masla , tak to by mohlo byť , ja robievam tiež maslovo pudingový , v pomere maslo celé a z 40dcl mlieka puding a keď dávam tú farebnú ryžu tak sa mi to neroztápalo vždy robím večer pred večerou tortu

m_ij_ka
26. sep 2014

na olovrant som spravila pre moje baby vlašský šalát 😉

lovely_choice
26. sep 2014

dnes kuraci vyvar a celozrnne penne s kuracim masom na smotanovej omacke z celozrnnej spaldovej muky 😉

lovely_choice
26. sep 2014

na olovrant domace musli tycinky 🙂 (hoci su makksie ako z obchodu, no su chutnejsie a zdravsie)

lovely_choice
26. sep 2014

@mili7 pozeram, ze s musli sme sa zhodli 😀

m_ij_ka
26. sep 2014

naša večera tuniakové cestoviny 🙂

motiilik
26. sep 2014

Ranajky- cerealie s mliekom
Obed- zel.polievka,zem.kasa s hribovou omackou a sekanou
Vecera- nutelove palacinky(deti),pecienka kuracia na cibulke s chlebom(dospeli) 😉

mili7
26. sep 2014

@lovely_choice Tak to ano 🙂 Ja som ich robila vcera. Take chutne, zdrave a hlavne domace mlsanie 🙂