Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
a ešte som chcela, že my dnes brokolicové placky so zemiakmi, je tam ešte kapustnica a huspenina, auž spomínaný chinois 😉
kuracie masko s kukuricou na prírodno s ryžou a 1.krát v živote idem skusit šišky 😉
Zemiakovo-mrkvove placky a kur.pečienkami na cibulke.
Akurát sa chystám piecť nebeské rezy 🙂
ahojte, u nas dnes kuracia polievka, hovädie a ryza a kolacik / keks, puding, keks a poliate cokoladou/
dnes sme mali zeleninovú polievku zo včera, jaternice chlebík uhorky. Zajtra pečiem morčacie stehná, k tomu ryža a kapustový šalát.
dnes som urobila pudingoš,ale jeden som neurobila pudingový,ale škoricový 😀 😝 Paráda.
dnes sme mali plnenu papriku a mafinky s kuskami coko
u nas dnes boli rezniky a salat a na veceru kremova brokolicova polievka s oprazenym chlebom 🙂
a zajtra obedujeme u rodicov 🙂
u nas bola zeleninková polievočka a domáce rezance/ podotýkam, že som ich kúpila nie robila/ a langoše, veľmi sme si pochutili 😀
kuracia polievka s rezancami a hrachový prívarok s opečenou párkou, chlieb
ostalo aj na zajtra, tak fajn 😵
kuracia polievka s rezancami, ryža a jogurtové rezne 😵
pečené kuracie stehná s ryžou 🙂
dnes bude ražničí s morčacím mäsom
maskova polievka so slizami ,ryza a kuracie rezne ..a kysnuty kakaovy kolac 😉
kura na ryži a rezankova polievka 🙂
segedinský s knedlíkom
my dnes raznici
Mäso (kuracie a sójové) so slaninkou a syrom + zemiaková kaša + zeleninový šalát
Po tretí krát robím detské piškóty 🙂
Kuřecí vývar se zeleninkou a nudličkama, pečené stehna a k tomu chlebík možná ryža když se mi bude chtít 😀
@vinka sú normálne ako tie, čo sa predávajú bežne v obchodoch, dlhé. Ale domáce sú oveľa lepšie a aspoň viem čo jem 😉
200g práškového cukru, 250g polohrubej múky, 7-8 vajíčok
Cukor so žĺtkami vyšľaháš, pridáš sneh z bielkov a prisypeš múku. Môžeš si naplniť vrecúško zmesou a vytláčať na plech, alebo naplniť malé formičky. Teraz som pridala aj pomarančovú kôru pre chuť, ale môžu sa robiť aj s rôznymi príchuťami 🙂
dnes nevarim; doniesla som si od rodicov - bryndzove halusky, pudingos ("nakazila" som mamu, takze recept vyskusala) a pre manzela morcacie maso, plnku z pecienok a kysly zemiakovy salat 🙂
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=7332
Dnes som toto vyskušala no mnam neskutočne dobre škoda že mužiček nebol doma by sa zalizoval. 😀
@miruska15 tiez to robim je to perfektne, ale ku ryzi mi to nejde, ja robim ku zemiakovej kasi
viete mi poradit nejaaku dobru brokolicovu polievku? dakujem

@jja aj ja by som urobila to mäsko, a keď podstatnej väčšine chutilo, tak by som to skúsila 😉 k svokre sa nevyjadrujem, ani k tvojej ani k mojej radšej 😖 😠