icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

murinka
16. mar 2011

vcera bola zemiakova polievka a rybie prsty so zemiakmi a dnes doojedame zemiaky zo vcera s volskym okom a syrom

barca25
16. mar 2011

dnes rajcinova polevka so syrom a za vcera zapekane cestoviny a zajtra urobime kelovu a asi halusky🙂)

barca25
16. mar 2011

alebo miesto halusiek lokse..skapustou a slaninkou:d muz sa potesi..nemal sto rokov🙂))

daniz
16. mar 2011

bryndzové halušky...

womenne
16. mar 2011

Hovädzí vývar, a francuzske zemiaky.
Kočky ako robíte tu kelovu polievku?

firstbaby
16. mar 2011

Dnes harula a k tomu kysle mlieko... 😉

malinovka333
16. mar 2011

dnes krémová kukuričková polievka ale len pre mňa a moje bábenko 😝 mňáááááám

miriamr
16. mar 2011

@miruska15 ja zapekám baklažán a nešúpem ho, len ho prerežem, vyberiem stred, ktorý podusím s ostatnými prísadami, a polovičky osolím, nechám cca 1/2hod postáť a vodu čo pustí z toho zlejem

miriamr
16. mar 2011

@womenne kelová: olej +cibuľka, potom na to kel a ostatnú zeleninu udusiť (akú máte radi) a nakoniec pridám nejakú cestovinku alebo haluštičky, druhá varianta s klobáskou: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=38094 😵

mmonika
16. mar 2011

zapekane cestoviny so smotanovo -pestovou omackou a na vrch ide mozarella ... mnaaaaaaaaaaam 😉

barca25
16. mar 2011

@womenne ja osmahnem cibulku a mozes dat aj cesnak..kto ako... a potom pokrajam kel zalejem vodou a necham varit....ked uz skoro kel bude makky tak hodim pokrajane zemiacky a necham varit...dam kmin,ochutim...a pred koncom mozes ale nemusis zaprazku s paprikou mletou..aby mala trosku farbu🙂 a tot vse

iinuska
16. mar 2011

sosovicovy privarok s vajickom/ parkom a cerstvym chlebom

sofinka18
16. mar 2011

fazulova polievka so zeleninou a krupkami a pecene stehienka s hranolkami

jarunka111
16. mar 2011

šošovicová polievka (dnes z červenej šošovice) a vyprážaný syr 😉 no a na zajtra ešte neviem, ale verím, že tu nájdem nejakú inšpiráciu, veď ako vždy 🙂

eva7780
16. mar 2011

špagety

tin007
16. mar 2011

Ak sa podari kupit, tak pecene kuracie kridelka (este budu musiet chvilu "cupiet" v marinade) s ryzou a jablkovy zavin, polievku mam zeleninovu od vcera.

barca25
16. mar 2011

@tin007 no vidim ze kompletka aj s kolacom..vzorna zienka🙂

womenne
16. mar 2011

@barca25
@mmonika
kočky díky 🙂

titkovamiriam
16. mar 2011

polievka zeleninková/z mrazenej-rychlovka/s krupicovými haluškami,rizoto s bravčovým mäsom a krupičná kaša s kakaom 🙂

zuziq
16. mar 2011

tak ja na dnes superrychlu mnamku co chladnicka dala a doma to veeelmi chutilo 😉
zvysok udenej sunky podusit na cibulke, pridat sampiony ( dala som v konzerve), dala som na janske sklo, zaliala polovickou smotany s jednym vajickom. dala som to zapiect, nakoniec posypat syrom. K tomu som robila slovensku ryzu 😵

titkovamiriam
16. mar 2011

fotečky a pridala som aj chlebiky s bylinkovým maslom čo si tiež robievam sama a decka ho milujú 😉

miriamr
16. mar 2011

u nás dnes polievka od včera a zemiakové placky plnené kuracími pečienkami, puding 😉

egyptanka
16. mar 2011

dnes kukuricova polievka s krupkami a morcacie na jablka s natural ryzou, zajtra bude ta ista polievka, lebo ostala a druhe neviem.

happy8051
16. mar 2011

dnes morcacie platky na cherry paradajkach, hraskova ryza s ruzickovym kelom, polievka z mraziaka vyvar, len rezance som dovarila

bianka234
17. mar 2011

fašírky so zemiakmi na pare a cesnačka, osie hniezda ak samozrejme nájdem recept 😀

zuziq
17. mar 2011

dnes vari manzel - hovadzi gulas 😵 darmo, moj nikdy nie je taky dobry.... 😀

kibuk
17. mar 2011

dnes mame pirohy-zemiakove a lekvarove 🙂 🙂

mia258
17. mar 2011

Kurací vývar, špenátové lasagne, nepečený piškótový koláč 😎

zuzikkaa
17. mar 2011

palacinkyyyyy 😎 😀 😎 😀 😝 😝 😝

vinka
17. mar 2011

Ja mám kurací vývar a rizoto.A na večeru budú zaziky rožky.Robím prvý krát uvidím ako budú chutiť. 😀 😀 😀