Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes rajcinova polevka so syrom a za vcera zapekane cestoviny a zajtra urobime kelovu a asi halusky🙂)
alebo miesto halusiek lokse..skapustou a slaninkou:d muz sa potesi..nemal sto rokov🙂))
bryndzové halušky...
Hovädzí vývar, a francuzske zemiaky.
Kočky ako robíte tu kelovu polievku?
Dnes harula a k tomu kysle mlieko... 😉
@womenne kelová: olej +cibuľka, potom na to kel a ostatnú zeleninu udusiť (akú máte radi) a nakoniec pridám nejakú cestovinku alebo haluštičky, druhá varianta s klobáskou: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=38094 😵
zapekane cestoviny so smotanovo -pestovou omackou a na vrch ide mozarella ... mnaaaaaaaaaaam 😉
@womenne ja osmahnem cibulku a mozes dat aj cesnak..kto ako... a potom pokrajam kel zalejem vodou a necham varit....ked uz skoro kel bude makky tak hodim pokrajane zemiacky a necham varit...dam kmin,ochutim...a pred koncom mozes ale nemusis zaprazku s paprikou mletou..aby mala trosku farbu🙂 a tot vse
sosovicovy privarok s vajickom/ parkom a cerstvym chlebom
fazulova polievka so zeleninou a krupkami a pecene stehienka s hranolkami
šošovicová polievka (dnes z červenej šošovice) a vyprážaný syr 😉 no a na zajtra ešte neviem, ale verím, že tu nájdem nejakú inšpiráciu, veď ako vždy 🙂
špagety
Ak sa podari kupit, tak pecene kuracie kridelka (este budu musiet chvilu "cupiet" v marinade) s ryzou a jablkovy zavin, polievku mam zeleninovu od vcera.
polievka zeleninková/z mrazenej-rychlovka/s krupicovými haluškami,rizoto s bravčovým mäsom a krupičná kaša s kakaom 🙂
tak ja na dnes superrychlu mnamku co chladnicka dala a doma to veeelmi chutilo 😉
zvysok udenej sunky podusit na cibulke, pridat sampiony ( dala som v konzerve), dala som na janske sklo, zaliala polovickou smotany s jednym vajickom. dala som to zapiect, nakoniec posypat syrom. K tomu som robila slovensku ryzu 😵
u nás dnes polievka od včera a zemiakové placky plnené kuracími pečienkami, puding 😉
dnes kukuricova polievka s krupkami a morcacie na jablka s natural ryzou, zajtra bude ta ista polievka, lebo ostala a druhe neviem.
dnes morcacie platky na cherry paradajkach, hraskova ryza s ruzickovym kelom, polievka z mraziaka vyvar, len rezance som dovarila
fašírky so zemiakmi na pare a cesnačka, osie hniezda ak samozrejme nájdem recept 😀
dnes vari manzel - hovadzi gulas 😵 darmo, moj nikdy nie je taky dobry.... 😀
dnes mame pirohy-zemiakove a lekvarove 🙂 🙂
Kurací vývar, špenátové lasagne, nepečený piškótový koláč 😎
palacinkyyyyy 😎 😀 😎 😀 😝 😝 😝
Ja mám kurací vývar a rizoto.A na večeru budú zaziky rožky.Robím prvý krát uvidím ako budú chutiť. 😀 😀 😀

vcera bola zemiakova polievka a rybie prsty so zemiakmi a dnes doojedame zemiaky zo vcera s volskym okom a syrom