icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

evinka2
3. nov 2014

Vikend: hovadzia polievka s haluskani, hovadzie na smotane, halusky, a dezert na nedelu boli pudingove slimaciky.....zmizli este za horuca 🙂

zuj
3. nov 2014

zajaci vyvar z vikendu a dusene hovadzie na hribikoch, ryza

miska030
3. nov 2014

Nemate niektorá mamička -kucharka,dobry recep na cezar šalat?Našla som recept od Jaroslava Zideka,neskušali ste?????Dakujem

huterika
3. nov 2014
didi51100
3. nov 2014

My dnes mame polievocku z cerstvej cvikle podla Jemine a francuzske zemiaky. http://www.jemine.sk/recepty/cviklovo-mrkvova-p...

sonetta
3. nov 2014

vcera: rybie file v kruste z parmezanu a petrz. vnate.
dnes: cz specle, omacka bolognese z tofu, posypane parmezanom.

gianni
3. nov 2014

z predvčera fazulová s údeným a dnes kuracie prsia s mrazenou zeleninou v celozrnnej tortile...

lobotienka
Odpoveď bola odstránená
lobotienka
Odpoveď bola odstránená
m_ij_ka
3. nov 2014

naša večera zapekané bagetky so šunkou a syrom, kečupom 🙂

slimstar
3. nov 2014

Čokoládový koláček s tvarohovými kulkami
http://zpravynovinky.cz/index.php/kucharka/1152...

nakup
3. nov 2014

@janula.k ahoj dnes som ich jedla kolegyňa priniesla je to nebíčko v ústach ja sa tiež na ne chystám neoľutuješ 🙂

oira
3. nov 2014

Ja uz som prave dovarila na zajtra ;)
Cesnakova kremova polievky s krutonmi a zemlovka ..

loknicka
4. nov 2014

Baby poprosim o radu. Idem dnes varit fazulu s kyslou kapustou (zemiaky, klobaska)... Mozem si z nej odlozit aj do mraznicky?

mili7
4. nov 2014

Dobré ránko.
Moje dnešné raňajky je rýchly raw kakaový puding. Recept: zrelé avokádo, zrelý banán, kakao, škorica, vanilková esencia si vymixujeme na hladkú pudingovú konzistenciu a môžeme jesť 🙂 Ja som už žiaden cukor ani med nepridávala, lebo ten banán bol natoľko sladký, že mne to stačilo.
Na obed budeme mať francúzske zemiaky.

leanax
4. nov 2014

@babulka82 ja dávam bujon , polievka je chutná. ale v reštike je ešte chutnejšia 😀
,

lululka555
4. nov 2014

Dobré ráno,mne sa už varí polievka z ružičkového kelu a kysne cesto na knedle, bude k nim maďarský gulášik 🙂

hyta
4. nov 2014

Dobré ránko, dlhšie som nečítala čo dobrého ste navarili. U nás sme mali včera plnenú cuketu zapečenú s mäskom,syrom a kukuričkou, k tomu zemiakovú kašu a šalátik, polievka bola vývar s rezancami. Na dnešný deň bude zeleninová polievka s červenou šošovicou a kuracia pečienka s ryžou, cvikla.Ako dezert máme nepečený krémeš.

rencica
4. nov 2014

Tak dnes u nas fazulova polievocka a segedinsky gulas s knedlikom , nakolko mala jest nebude segedin tak pre nu perkelt s cestovinou a este od vcera makovo visnova strudla...pekny dnik maminy 😉

loknicka
4. nov 2014

Baby tak poradte. Mozem dat zamrazit fazulovu polievku s kyslou kapustou? Dakujem za rady

karkana
4. nov 2014

dnes kysnuté bryndzové koláčiky ku kávičke 🙂

daniz
4. nov 2014

Dnes pečené zemiačky v šupke + masielko, alebo zemiaky na pokyslo + mäsko

daniz
4. nov 2014

@loknicka v pohode 🙂

sonetta
4. nov 2014

dnes zdravy cuketovo-kuraci gulas s hlivou a upiekla som aj banana bread

bembulka
4. nov 2014

@loknicka ahoj ja myslim ze ano ja som davala do mraznicky kapustovu polievku s klobaskou a vsetko bolo v poriadku 😉

loknicka
4. nov 2014

@daniz dakujem za radu. Nemam s tym skusenost. Nevadi ked tam je aj smotana?

loknicka
4. nov 2014

@bembulka dakujem 😉 snad to bude ok 😉

evulikm
4. nov 2014

U nás bola rajčinová polievka s tarhoňou a zemiakovo-cuketové placky

berilka
4. nov 2014

@loknicka môžeš 🙂

berilka
4. nov 2014

manžel už dlhšie mal chuť na parené buchty - tak dnes konečnú sú 😉 - som robila