icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

amdeis
4. nov 2014

Tak dnes sme uvarili sosovicovu polievku na kyslo a domace tvarohove rezance so slaninkou. Uz dllllho dme nemali rezance s tvarohom. Sme si posmakli.

komplikovana
4. nov 2014

Dnes na obed rýchlovečka - tofu s čínskou zeleninou /mrazná/ a ryžové rezance. Pekný deň 🙂

evulienkaslx
4. nov 2014

francuzska polievka a vyprazany camembert s domacimi hranolcekmi a omackami

loknicka
4. nov 2014

@berilka dakujem 😉

siska53
4. nov 2014

Dnes som nevarila sama.🙂)
Zeleninovy vyvar s haluskami z kukuricnej a spaldovej krupice som robila ja.
Sestra doniesla jablkove lievance,dala som na to lekvar z trhu a maminu pistaciovu pastu.

adkoalauri
4. nov 2014

Dnes sme mali paradajkovú polievku a ryžový nákyp. Zo včera ešte zostali cestoviny. V nedeľu sme mali na dezert karamelový oblíž prst.

lucik612
4. nov 2014

fazulova s klobasou a zemiakmi...

alenka7777
4. nov 2014

dnes brokolicova polievka, bravcove pecene masko, cervena kapusta a knedla

zuzub
4. nov 2014

dnes pre deti zemiakovo-mrkvová polievka s haluškami, pre mňa cesnačka a druhé bolo granadír.a keďže je malý chorý asi upečiem aj mufiny.

lucikatn
4. nov 2014

@sonetta ahoj, ten gulášik vyzerá dobre. Ako ho robíš? 😀

lucikatn
4. nov 2014

bryndzová polievka a dusená kuracia pečeň

ikika
4. nov 2014

My sme dnes mali lososa, zemiaciky a cukinu s oreganom... vsetko na pare z parnej rury... rychlovka a deti zbastili jedna basen, lososa im dokonca ani nesolim... 😵
A upeciem dnes babovku - znova tu bez muky, velmi sa u nas osvedcila. 😵 😵 😵

sono2
4. nov 2014

je dnes budem šošku., volske vajce po pripade chleba

ikika
4. nov 2014

@lucikatn prosim Ta, ako robis tu bryndzovu polievocku? To je vlastne ten znamy demikat, vsak? Hmmm, skusila by som... diky. 😵

adulikka
4. nov 2014

dnes len zemiaky zo zakysankou s opecenou cibulkou .

lucikatn
4. nov 2014

@ikika robievam podľa http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3462 stojí za vyskúšanie 😉

ikika
4. nov 2014

@lucikatn diky za recept... no, ja skusim bez vegety a papriky... mozno to bude jedle... 🙂

lucikatn
4. nov 2014

@ikika ja tiež nepoužívam vegetu ale dávam soľ a mleté čierne korenie 😀

m_ij_ka
4. nov 2014

naša večera zapekané rohlíky s nivou

nakup
4. nov 2014

@loknicka ja dávam aj segedín so smotanou a je v pohode

loknicka
4. nov 2014

@nakup dakujem. varila som dnes a mamina je po komplikovanej operacii ruky tak mrazim co sa da aby som jej trosku na cas usetrila varenie 🙂

efci
4. nov 2014

Dnes paradajkova polievka, segedinsky gulas a pernik 🙂
Dalej planunem zapecene cestoviny s tuniakom a paprikami, cina s ryzou a cviklovy salat, fazulovu kyslu, tresku ale este neviem na aky sposob 😎 a mufiny podla Polakovej

slimstar
4. nov 2014

Zapekané syrové cukety s cesnakom a parmezánom
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1631-zap...

ikika
5. nov 2014

My dnes porkova polievka... bravcove kare na prirodno a varene zemiaciky... zeleninka. 😵

gucz
5. nov 2014

napíšem za viac dní len tak na inšpiráciu ostatným, ak by ste nevedeli čo variť (to je môj najväčší problém, že čo uvariť.. 🙂 ). V sobotu som varila polievku z kuracích chrbtov a špagety s mletým mäsom v rajčinovej omáčke a syrom. V nedeľu som chcela robiť mleté rezne, ale bola som prehlasovná zbytkom rodiny, tak sme mali vyprážaný syr so zemiakmi a tatarskou. V pondelok som piekla fašírku , k tomu zemiaky čo ostali z nedele. V utorok sme dojedali. Dnes varím hrachovú kašu (malý ju zbožňuje), k tomu varené vajíčko a chlebík. Polievku varím šošovicovo zeleninovú a zapražím ju na červeno. Zostane aj na zajtra, ideme na kontrolu k lekárovi 🙂

a včera som ešte ako maškrtu upiekla pajglíky, polovicu s lekvárom, polovicu s orechovou plnkou

hyta
5. nov 2014

Ahojte, u nás máme dnes polievku zo včerajšieho dňa zeleninovú s červenou šošovicou a k tomu som urobila slivkové gule, posýpka kto chce tvaroh , alebo mak. Upiekla som čokoládovo -tvarohový koláčik.

viva13
5. nov 2014

Pečený králik, červená kapusta, domáca knedla, parené buchty 🙂

cestovatelkaandrea
5. nov 2014

este neviem, ak bude toho doma vela, tak len leco s klobaskou. ak bude klud, tak pecene kuracie stehna s pecenymi zemiakmi a dusenou kapustou.

verka18567
5. nov 2014

Ahojte dnes rezancekova polievka a bryndzove halusky🙂