Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Vcera losos s cuketovymi rezancami,hrstkova polievka,dnes brokolicova pol.,tvarohove slize,zajtra bravc.kare na uhorkach,ryza a palacinky.
Ahojte kucharocky. Robite niektora doma peceny caj? Nemate nejaky dobry recept? Dakujem;)
Jak si vyzdobit muffinky, nápady na každou příležitost
http://zpravynovinky.cz/index.php/kucharka/1157...
Dnes brokolicova polievka a madarsy gulas a zajtra fazulova a zemiakove placky.
dnes zaprazena rascova polievka a pecene kacacie stehna s ryzou a kyslou uhorkou 🙂
na veceru domaca mliecna ryza vanilkova s hrozienkami alebo kakaova 😉
naša večera lievance s jahodami a šľahačkou , granko
@leushkka jeej recept mozem poprosit vyzeraju uzasne 🙂
raňajky: kakaové palacinky zo špaldovej múky s domácim marhuľovým džemom,
obed: paradajková polievka s semolínovou cestovinou a lososové rizoto z ryže natural.
@gangulienka su fakt skvele a jemne, recept je v mojom fotoblogu pod fotkou
@leushkka dakujem 🙂
Dnes na obed - bravčové na rezance dusené s hráškom a červenou šošovicou. Pekný deň 🙂
hrášková polievka s mrkvou a melencami, brokolicová pizza (brokolica, šunka, syr, kukurica a čierne olivy) a navnadili ste ma pred pár dňami na kokosové ježe tak poobede bude synátor namáčať a obaľovať 😀
ahojte,vcera sme mali este z predosleho dna madarsky gulas s knedlou,dnes paradajkova polievka s parmezanom,palacinky s marhulovym dzemom a slahackou a zostala jedna knedla,tak na veceru urobim vo vajicku so zeleninou 😉
Ahojte, prosím vás môžem dať do mraziaka cesto na domáce tortily? Ďakujem
Ahojte, dnes karelabova polievka... ryzove cestoviny s bravcovym na prirodno (masko zostalo zo vcera) v slahackovej omacke, posypane syrom. 😵
ahojte, u nas dnes na obed sosovicovy privarok a na veceru spagety s lososom a rukolou
@zuzub ja by som radsej urobila tie tortilly a tie dala do mrazaka 😉
@lululka555 ok vďaka.
na ranajky syrove a skoricove slimaky z listkoveho cesta
dnes zeleninová polievka , francuzske zemiaky a poobede si dame palacinky 🙂 a vecera ? co dum dal :D
@verka18567 a ja ze co je to rezancekova polievka 😀
Kelova polievka a plnene prsia so syrom,synkou,sladkokyslymi sampionmi...muzovi miesto sunky udena slaninka.....priloha hranolky a ryza ....tatarka a muz k tomu prosim pekne VISNOVY KOMPOT....horsie ma chute ten moj chlap,ako tehula 🙂. 🙂. 🙂

Dnes domáce hambáče