icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

trasko
6. nov 2014

@verka18567 uz xi tretia,co ma drazdi s gulasom....urobim veru urobiiiim 🙂

m_ij_ka
6. nov 2014

naša večera pečené lekvárové buchty 🙂

iinuska
6. nov 2014

segedin s knedlou

lovely_choice
6. nov 2014

Dnes kacacie prsia s ladovym salatom 😉

slimstar
6. nov 2014

Brazílske kura, Brazilian chicken
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/504-braz...

verka18567
6. nov 2014

@trasko tak treba urobyt ked je chut😀🙂aj mi sme malita sme taky prezraty😀😀

lucikatn
6. nov 2014

@efci ahoj, napises recept na rybku aj rajcinky? Mnam 🙂

jarka721
7. nov 2014

ahojte 🙂 chcem dať zapiecť baklažán s mletým mäsom........mám ho iba umyť alebo aj ošúpať?stred viem že treba vyčistiť len neviem čo so šupkou?!ĎAKUJEM 😉

marlenka75
7. nov 2014

Kurací vývar s domácimi rezancami, zemiaková kaša, obrátené bravčové rezne, kyslá uhorka, tiramisu 🙂

daniz
7. nov 2014

@jarka721 niekto len umyje, niekto ošúpe, ja osobne len umývam - je to vec názoru 🙂

katkabg
7. nov 2014

Dnes mandža od praz v preklade jedlo z póru,a dnes som konecne urobila prvy krak parene buchty🙂 su take smatlave ale chutne 🙂

katkabg
7. nov 2014

Bulharska mandža s pórom 🙂

daniz
7. nov 2014

dnes kalerábové omeletky, alebo jablkové lievance podľa rozhodnutia detí

zuna89
7. nov 2014

cuketový prívarok s fašírkou s vajíčkom na plechu a cuketovou fašírkou tiež na plechu a po obede banánové lievance s brusnicovým džemom 😉

hyta
7. nov 2014

Ahojte, u nás dnes len rýchla cesnačka a krutóny, bravčové karé s kari korením, zemiaky. Máme dosť jabĺk, tak grófkine rezy.

yvi83
7. nov 2014

U nás dnes guľášová polievka, rizoto z br. mäska, ako prílohu som si dala na chrípkové obdobie kyslú kapustu a zo včera syrové pagáčiky 🙂

efci
7. nov 2014

@lucikatn Rybku osolis, posypes provensalskym korenim zo vsetkych stran, obalis v muke. Ja ju smazim na olivovom oleji+ trochu masla. Ked je ryba hotova, do vypeku hodim rozpolene cherry paradajky a dva nakrajane struciky cesnaku, posypem provensalskym korenim. Tych paradajok ja robim pre nas dvoch z cekej 250 g krabicky. Paradajky su hotove asi za 3 minutky. Uz hotove trochu posolim. A mnamka je na svete, aj dnes sme mali, zase si MM pochvaloval 🙂

katkabg
7. nov 2014

Moje prve parene buchty 🙂

lucikatn
7. nov 2014

@efci dakujem a urcite vyskusam. Niet nad rychle jedla 🙂

oira
7. nov 2014

My dnes pecene masko na kyslej kapuste so zemiakmi ...
A len take "oklamane" muffiny z prasku 🙂

katkabg
7. nov 2014

Baby vsetkym vam oooobrovsky likeeeee 🙂 perfekntne ste kucharky 😉

1elluska1
7. nov 2014

mňam a rýchlo preč z diskusie ako najrýchlejšie schudnúť 😉 🙂 😀 😀

lydia22
7. nov 2014

Dnes masko na stave s kari ryzou a špaldové pečené buchty plnené lekvárom a nutelou

gianni
7. nov 2014

Moja vecera
Salamova omeleta,bazalkove tofu,zeleninovy salat a trochu slaniny z mangalice ,fuuuu mam dost 😆

anuska74
7. nov 2014

Prvé predvianočné perníčky, už sa jedia

gucz
7. nov 2014

My sme dnes mali na obed zapekané fliačky so salámou, syrom a smotanou. Na večeru som chcela minúť starší chlebík, tak som spravila chlebík vo vajíčku. A ako sladkosť mali deti puding s piškótami

klobucnicka
7. nov 2014

Koložvárska kapusta, tá bude aj na zajtra. a ešte ráno uvarím cícerovu polievku

dorotka2013
7. nov 2014

Dnes dusene bravcove so slaninou a sampinonmi,k tomu slovenska ryza...zajtra kuracia rolada plnena cerstvym syrom a spenatom,obalena v slanine k tomu pecene zemiaciky,pondelok bude fazulova polievka s udenym maskom a zemiakove pagaciky... 🙂

libka1
7. nov 2014

na obed sme mali vajickovu polievku a syrom plnene papriky a na veceru mame bryndzove mafiny s acidkom

slimstar
7. nov 2014

Pečené gaštany jesenný chutný recept
http://veu.sk/index.php/aktuality/1636-pecene-g...