icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

raza
8. nov 2014

@verka18567 môžem poprosiť recept na tie čokoládové guličky?

m_ij_ka
8. nov 2014

naša večera bryndzová nátierka, kaiserky, rajčiny

verka18567
8. nov 2014

@raza balik cely a pol piskot rozdrvime pridame cok.na varenie rozpustenej stmaslom,2lyzice pras.cukru.1dcl rumu,1dcl sirupu ovoc.2lyz.lekvaru jahodoveho,2lyz.kakaa. urobyme gulky ja som este mixla mixerom a obalime v kokose.nech chuti🙂

raza
8. nov 2014

@verka18567 ďakujem 🙂

siska53
8. nov 2014

@lenkaleg ahoj,tak ti kopirujem postup tak,ako mi ho mama napisala-ma to z telky:
Rozmixovat 75 g pistacie potom pridat 100 g mascarpone a 100 g ricoty trocha osladit.ona davala aj trocha oliv.oleja ale ja som nedala.inac na tych pistaciach som sa narobila nez som ich rozmrvila.

lenkaleg
9. nov 2014

@siska53 ahoj. Ďakujem pekne. To musí byť až na prášok rozdrvene či ani nie?

syja
9. nov 2014

@lenkaleg jeej aj ja poprosim receptik na tie bb. Dakujem

syja
9. nov 2014

Kocky neviete mi poradit postup na bravcove kare spikovane slaninkou a k tomu je taka hneda omacka a tarhona. Neviem ci to maso pripravovat v rure alebo dusit a ak v rure task ako sa dopracujem k tej hnedej omacke. Vdaka

luciaq
9. nov 2014

zienky u nas dnes: kuraci vyvar s nitovkami, na zelanie synatora sulance so struhankou, na muzikove zelanie divina na smotane s kolienkami a pre dceru kuracie stehna na hubovom koreni s tarhonou.

jarushka_12
9. nov 2014

Dnes kuracia polievka , pečený bôčik , domáci zemiakový knedlik a červená kapusta 🙂

leiladomi
9. nov 2014

Na nedeľu kuracia polievka a bryndzové halusky a este musim nejaký kolacik vymyslieť 🙂

alenka7777
9. nov 2014

dnes zeleninovy vyvar, domaci peceny kohutik, ryza a zeleninovy salat

nikawero12
9. nov 2014

U nás dnes slepačia polievka s domácimi rezancami, kurací paprikáš s kolienkami a ako dezert pudingovo-ovocné poháre so šľahačkou.

mili7
9. nov 2014

@jarushka_12 My máme dnes podobný obed. Hovädzí vývar s rezancami, červená kapusta s knedlíkom a manžel pečený bôčik a ja s dcérou kura 🙂

m_ij_ka
9. nov 2014

fazuľová polievka, pečená kačka, knedľa, kapusta 🙂

ikika
9. nov 2014

My dnes hokkaido kremova polievka... svieckova s knedlou... 🙂
A upeciem babovku... znova tu bez muky, zo zlateho klasu - je rychla, chutna a mame ju velmi radi. 😵

efci
9. nov 2014

Moja cina s ryzou a cviklou a cupcake 😎

karkana
9. nov 2014

@lenkaleg recept:1 palmarin- pustiť , pridať 1dcl mlieko, 20dkg práškový cukor,1BBpuding, miešať, a trochu prevrieť a je to hotové, a ešte s teplým plniť tortové oblátky, a potom zaťažiť do druhého dňa,

erika1111
9. nov 2014

dnesny nedelny obed-Kelova polievka a peceny zajacik 😝 s uvarenymi zemiakmi

evulienkaslx
9. nov 2014

Hovadzia polievka a spizy s kuracim marinovanym maskom (sojova omacka, worcestrova omacka, med, cesnak), zemiackami, cibulkou a slaninkou

evulikm
9. nov 2014

Tekvicova polievka s opečeným chlebíkom, pečený bôčik s ryžou a cviklou

motiilik
9. nov 2014

Obed ryza,obratene br.rezne v rure s uhorkovym salatom,cesnakova polievka a muffiny ako dezert (robila dcera) 😉

saxana36
9. nov 2014

Tak u nas morčaci vyvar,tarhona a hovädzinka na horčici a maminka nam upiekla pudingoš

piacere
9. nov 2014

Tzv. pastiersky rezeň s ryžou a klasika - kurací vývar 🙂

lenkaleg
9. nov 2014

@karkana ďakujem.

m_ij_ka
9. nov 2014

kysnutý kakaový koláč

siska53
9. nov 2014

@m_ij_ka neuveris,co som prave strcila asi pred 5min do truby! Kysnuty kakaovy kolac!;))

leiladomi
9. nov 2014

Tak nakoniec dnes bude ako dezert pudingova štrúdla🙂

inffinity
9. nov 2014

Vcera sme meli krkovicku na mrkvicce a cervenem vinu s bramborama. Kureci vyvar. A dneska sme dojedli vyvar a udelala sem segedin 🙂 mnam

nakup
9. nov 2014

my dnes kurací vývar s cestovinou a špízy, harmonikové zemiaky a aj pečené a príloha kukuričky