Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
naša večera bryndzová nátierka, kaiserky, rajčiny
@raza balik cely a pol piskot rozdrvime pridame cok.na varenie rozpustenej stmaslom,2lyzice pras.cukru.1dcl rumu,1dcl sirupu ovoc.2lyz.lekvaru jahodoveho,2lyz.kakaa. urobyme gulky ja som este mixla mixerom a obalime v kokose.nech chuti🙂
@verka18567 ďakujem 🙂
Kocky neviete mi poradit postup na bravcove kare spikovane slaninkou a k tomu je taka hneda omacka a tarhona. Neviem ci to maso pripravovat v rure alebo dusit a ak v rure task ako sa dopracujem k tej hnedej omacke. Vdaka
zienky u nas dnes: kuraci vyvar s nitovkami, na zelanie synatora sulance so struhankou, na muzikove zelanie divina na smotane s kolienkami a pre dceru kuracie stehna na hubovom koreni s tarhonou.
Dnes kuracia polievka , pečený bôčik , domáci zemiakový knedlik a červená kapusta 🙂
Na nedeľu kuracia polievka a bryndzové halusky a este musim nejaký kolacik vymyslieť 🙂
dnes zeleninovy vyvar, domaci peceny kohutik, ryza a zeleninovy salat
U nás dnes slepačia polievka s domácimi rezancami, kurací paprikáš s kolienkami a ako dezert pudingovo-ovocné poháre so šľahačkou.
@jarushka_12 My máme dnes podobný obed. Hovädzí vývar s rezancami, červená kapusta s knedlíkom a manžel pečený bôčik a ja s dcérou kura 🙂
fazuľová polievka, pečená kačka, knedľa, kapusta 🙂
My dnes hokkaido kremova polievka... svieckova s knedlou... 🙂
A upeciem babovku... znova tu bez muky, zo zlateho klasu - je rychla, chutna a mame ju velmi radi. 😵
dnesny nedelny obed-Kelova polievka a peceny zajacik 😝 s uvarenymi zemiakmi
Hovadzia polievka a spizy s kuracim marinovanym maskom (sojova omacka, worcestrova omacka, med, cesnak), zemiackami, cibulkou a slaninkou
Tekvicova polievka s opečeným chlebíkom, pečený bôčik s ryžou a cviklou
Obed ryza,obratene br.rezne v rure s uhorkovym salatom,cesnakova polievka a muffiny ako dezert (robila dcera) 😉
Tzv. pastiersky rezeň s ryžou a klasika - kurací vývar 🙂
kysnutý kakaový koláč
Vcera sme meli krkovicku na mrkvicce a cervenem vinu s bramborama. Kureci vyvar. A dneska sme dojedli vyvar a udelala sem segedin 🙂 mnam

@verka18567 môžem poprosiť recept na tie čokoládové guličky?