icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

slimstar
7. nov 2014

@anuska74 super vy už máte aj perníčky 😉

m_ij_ka
7. nov 2014

naša večera bryndzové halušky so slaninkou

ikika
7. nov 2014

My dnes karelabovu polievku zo vcera... losos s varenymi zemiakmi.
Na veceru makove rezance (ryzove siroke cestoviny) - rychlovka a velka vdacnost stravnikov, citujem: toto mozes urobit aj nabuduce. 😵 😀

verka18567
7. nov 2014

Ahojte dneska troska sladkeho som spravila😀cokoladove gulicky🙂

traffic
8. nov 2014

Cim sa da nahradit ryza, aby to bolo zdrave a zasytilo a tiez co davat detom miesto chleba

anuska74
8. nov 2014

@traffic skúšala si zdravé prílohy, napr. bulgur je veľmi chutný, ale aj pohánka, príp. tmavá ryža .

ikika
8. nov 2014

@traffic ak chces zdravsiu variantu ryze, skus natural ryzu nelupanu... celozrnne potraviny nie su vhodne pre deti do 2 rokov kvoli traviacemu traktu, nakolko ho viac zatazuju... predpokladam, ze chces vynechat ryzu z dovodu zdravsieho stravovania, nie kvoli alergii...
Mozes skusit bataty - sladke zemiaky... klasicke zemiaky... ryzove cestoviny... spaldove cestoviny... spaldovu tarhonu... kuskus - ale ten je psenicny, ak mam spravne info, takze ten az tak velmi nefavorizujem... guinou... bulgur... mozes namiesto zemiakoveho pyre spravit zemiakovo-zelerove pyre, karfiolove pyre, hokkaido pyre atd... mozes pripravit http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1631-zap... alebo http://fresh.iprima.cz/recepty/peceny-lilek-s-c... alebo anglicku zeleninu... atd. 😉 🙂

libka1
8. nov 2014

zeleninova polievka s krupami, pecienka na jablkach a slanine s ryzou, kakaovy kysnuty kolac

babulka82
8. nov 2014

fazulova mliečna polievka, kuraci paprikaš s cestovinou,parene buchtičky

lovely_choice
8. nov 2014

@anuska74 pekne ...my sme ich robili uz 2x a vsetky sme pojedli 😉

lenkaleg
8. nov 2014

@siska53 super mnamky tie lievance. Mozem sa spytat ako robite tu pistaciovu pastu? dakujuem

laskonka28
8. nov 2014

Tak dnes taký bezmäsitý deň...pečené zemiačky + aj sladké batáty + cibuľu + šampiony na olivovom oleji...potom pečená cvikla s cesnakom, to zbožňujeme...a šampionová krémová polievočka...
A zišlo by sa aj niečo upiecť...
A zajtra ešte ani netuším.
Dobrú chuť !

verka18567
8. nov 2014

Ahojte moje dnesne varenie:zeleninova s krupicovymi haluskami ahurky klobasky s kasou a kapustovym salatom🙂

jarushka_12
8. nov 2014

u nás dnes cibuľová polievka a v hrnci uvarene mäsko , slaninka, špekačka cibuľka na spôsob živánskej a k tomu zemiaková kaša a kapustový šalátik 🙂

marlenka75
8. nov 2014

Hovadzí vývar s domácimi rezancami, apoštolská pochúťka, kapustový šalát.

matula77
8. nov 2014

Halusky s kapustou 🙂

zara0201
8. nov 2014

Zeleninova polievka s krupicovymi haluskami. Zemiaky na kyslo s fasirkou.

puffu
8. nov 2014

cukety plnene spenatom, bryndzou a sampinonami a na veceru kuracie sote s ryzou

kpt
8. nov 2014

svieckova s knedlou, masko jelen kare od stredy nalozene

mima2778
8. nov 2014

Vcera hurky,zemiaky,kys.kapusta, dnes slepacia a bryndzove halusky,pre maleho vajickove s pazitkou,zajta polievka ostane a segedin a je vela jablk,tak Grofkine rezy,pekny vikend 🙂

nakup
8. nov 2014

Ahojte u nás frankfurtská polievka, cestoviny s kuracím mäsom a syrovou omáčkou a nepečené malinovo banánové kocky. Pekný deň 🙂

gianni
8. nov 2014

Vyvar z morcacich krkov a kuracia pecienka s tarhonou,kysla uhorka...

komplikovana
8. nov 2014

Samé dobroty tu vidím, čítam a slintám 🙂 Práve si varím jačmenné krúpy s hráškom,strúhaným kalerábom a troškou anglickej slaninky na chuť. Peknú sobotu.

trasko
8. nov 2014

Ahojte babizne u nas este kelova polievocka,zamiesila som vcera na langose,tak mame este aj dnes,cesto je v chladnicke,piekla som zasa vianocku a zajtra budu pecene morcacie kridla s ryzou pre chlapov,pre mna zo zemiakmi.k tomu kapustovo-mrkvovo-cibulovy salatik ..pekny vikend 😵

siska53
8. nov 2014

@lenkaleg musim zistit od mamus. 🙂

monacanka
8. nov 2014

kedze drzim dietu nepapam pecivo, zemiaky ,ryzu a cestoviny tak som si spravila kuracie prsia v marinade so salatom

karkana
8. nov 2014

ja dnes oblátky s BB pudingom 😉

lenkaleg
8. nov 2014

@karkana receptik na oblátky s bb pudingom poprosím ďakujem🙂)))

hyta
8. nov 2014

Ahojte, u nás dnes cuketová polievka, kuracie stehná, zemiaková kaša a zeleninový šalát. Ku káve rýchle jablkové záviny z lístkového cesta.Všetkým prajem pekný víkend.

zenulkaaa
8. nov 2014

my sme mali karfiolovo - mrkvovú krémovu polievku a vyprážaný karfiol so zemiakmi.