Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
naša večera bryndzové halušky so slaninkou
My dnes karelabovu polievku zo vcera... losos s varenymi zemiakmi.
Na veceru makove rezance (ryzove siroke cestoviny) - rychlovka a velka vdacnost stravnikov, citujem: toto mozes urobit aj nabuduce. 😵 😀
Cim sa da nahradit ryza, aby to bolo zdrave a zasytilo a tiez co davat detom miesto chleba
@traffic ak chces zdravsiu variantu ryze, skus natural ryzu nelupanu... celozrnne potraviny nie su vhodne pre deti do 2 rokov kvoli traviacemu traktu, nakolko ho viac zatazuju... predpokladam, ze chces vynechat ryzu z dovodu zdravsieho stravovania, nie kvoli alergii...
Mozes skusit bataty - sladke zemiaky... klasicke zemiaky... ryzove cestoviny... spaldove cestoviny... spaldovu tarhonu... kuskus - ale ten je psenicny, ak mam spravne info, takze ten az tak velmi nefavorizujem... guinou... bulgur... mozes namiesto zemiakoveho pyre spravit zemiakovo-zelerove pyre, karfiolove pyre, hokkaido pyre atd... mozes pripravit http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1631-zap... alebo http://fresh.iprima.cz/recepty/peceny-lilek-s-c... alebo anglicku zeleninu... atd. 😉 🙂
zeleninova polievka s krupami, pecienka na jablkach a slanine s ryzou, kakaovy kysnuty kolac
fazulova mliečna polievka, kuraci paprikaš s cestovinou,parene buchtičky
@anuska74 pekne ...my sme ich robili uz 2x a vsetky sme pojedli 😉
Tak dnes taký bezmäsitý deň...pečené zemiačky + aj sladké batáty + cibuľu + šampiony na olivovom oleji...potom pečená cvikla s cesnakom, to zbožňujeme...a šampionová krémová polievočka...
A zišlo by sa aj niečo upiecť...
A zajtra ešte ani netuším.
Dobrú chuť !
u nás dnes cibuľová polievka a v hrnci uvarene mäsko , slaninka, špekačka cibuľka na spôsob živánskej a k tomu zemiaková kaša a kapustový šalátik 🙂
Hovadzí vývar s domácimi rezancami, apoštolská pochúťka, kapustový šalát.
Halusky s kapustou 🙂
Zeleninova polievka s krupicovymi haluskami. Zemiaky na kyslo s fasirkou.
cukety plnene spenatom, bryndzou a sampinonami a na veceru kuracie sote s ryzou
svieckova s knedlou, masko jelen kare od stredy nalozene
Vcera hurky,zemiaky,kys.kapusta, dnes slepacia a bryndzove halusky,pre maleho vajickove s pazitkou,zajta polievka ostane a segedin a je vela jablk,tak Grofkine rezy,pekny vikend 🙂
Vyvar z morcacich krkov a kuracia pecienka s tarhonou,kysla uhorka...
Samé dobroty tu vidím, čítam a slintám 🙂 Práve si varím jačmenné krúpy s hráškom,strúhaným kalerábom a troškou anglickej slaninky na chuť. Peknú sobotu.
Ahojte babizne u nas este kelova polievocka,zamiesila som vcera na langose,tak mame este aj dnes,cesto je v chladnicke,piekla som zasa vianocku a zajtra budu pecene morcacie kridla s ryzou pre chlapov,pre mna zo zemiakmi.k tomu kapustovo-mrkvovo-cibulovy salatik ..pekny vikend 😵
Ahojte, u nás dnes cuketová polievka, kuracie stehná, zemiaková kaša a zeleninový šalát. Ku káve rýchle jablkové záviny z lístkového cesta.Všetkým prajem pekný víkend.

@anuska74 super vy už máte aj perníčky 😉