icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mimika123
11. nov 2014

dnes mame na obed borsc a grahamove spagety s mletym mäsom a omackou. cez vikend som piekla vymysleny mrkvovy kolac a bol skvely: davala som tam nastruhanu mrkvu, citronovu stavu, spaldovu celozrnnu muku, 3 vajcia, hnedy cukor, kypriaci prasok, par kvapiek olivoveho oleja. vsetko od oka a urcite odporucam. piekla som na 170 asi 25min.

marlenka75
11. nov 2014

Boloňské špagety a hruškový koláč.

daniz
11. nov 2014

dnes "žuvačkovýˇ" chlebík

dana_l
11. nov 2014

fasirka a zemiakove pyre

gucz
11. nov 2014

ja dnes pečiem francúzske zemiaky a keď už bude trúba rozohriata, tak aj mazanec upečiem (už mi kysne cesto) k večeri či na raňajky

saxana36
11. nov 2014

Obedik cícerova polievka a svieckova

karkana
11. nov 2014

@zoe_a môžem poprosiť recept, vopred dakujem,,,,,,

zoe_a
11. nov 2014

@karkana nech sa páči robila som podľa tohto receptu: http://www.lorna.estranky.sk/clanky/oblubene-re...

zuna89
11. nov 2014

@pattinka ahoj, ja robím drožďovú nátierku, tak, že si na kvapke oleja nechám roztopiť droždie a potom pridám vajíčka (na jednu kocku droždia dve vajíčka), osolím, okorením a urobím akoby praženicu, ale takú riadne hustú, stiahnem zo sporáka a v miske zmiešam trošku masla a syr v črievku (často dávam iba ten syr) a pridám "praženicu" a šľahačom vyšľahám. u nás táto varianta veľmi fičí 😉

alenka7777
11. nov 2014

zemiakova na kyslo s koprom, palacinky s tvarohom

martuskask
11. nov 2014

dnes sme piekli 🙂

clarissa
11. nov 2014

Moj muz si dnes zazelal pecene kura s ryzou,tak dnes tak nedelne u nas a polievka fazulova na sladko 🙂

efci
11. nov 2014

Brokolicova polievka a hydinova pecienka s ryzou a cviklou.

hyta
11. nov 2014

@j93375 Môžeš pridávať do pomazánok i tvaroh.

lululka555
11. nov 2014

u nas dnes pecene pstruhy ,zelenina,bagety a piekla som mufinky s ribezlami 🙂

zuna89
11. nov 2014

párková polievka so zemiakmi; kuracie a bravčové na spôsob španielskych vtáčkov alá "čo sa našlo v chladničke, to som dala" s ryžou a mrkvičkový koláčik s kokosom a čokoládou

domix58
11. nov 2014

Niečo pridám aj ja 😉 Halušky s bryndzou ma syncek velmi rád, šošovicovo-zemiakovo-mliečnu polievočku oblubujeme, ryzoto, francuzske zemiaciky tie ma tiež velmi rád, paradajkovu omácku a masove gulky....dufam,že aspon troska som vam pomohla 😀

saxana36
11. nov 2014

Večera- jablčkove pampuchy

zuna89
11. nov 2014

@saxana36 tie vyzerajú mňamkovo 😉 podelíš sa? aspoň o recept 😉 ja robievam banánové tie manželíkovi strašne chutia, tak by som mu pre zmenu takéto 😉

saxana36
11. nov 2014

@zuna89 Jasne tu je recept http://www.toprecepty.sk/recept/939-jablkove-pa...
robila som polovicnu davku a to je na tanieri

dana_l
12. nov 2014

prave dopekam http://zivot.azet.sk/clanok/12213/rolnicke-zemiaky pridala som aj hriby.
robim po prvy krat tak som zvedava ako bude chutit.

dana_l
12. nov 2014

@saxana36 eru aj ja zajtra skusim

@zuna89 mozes dat recept na tvoje bananove? dakujem

milan_branik
12. nov 2014

tak toto by som si dneska dal

http://recepty.pozri.sk/recept-domace-parene-bu...

tie v obchode nestoja za nic........ 😉

lucikatn
12. nov 2014

@j93375 u nás tiež nechcú maslo (a to kupujem len pravé, nie ten bordel 😉 ) tak vo väčšine nátierok ho nahrádzam bambinom a kvapkou mlieka (aby sa ľahšie roztierala) 😀

lucikatn
12. nov 2014

dnes idem na nočnú tak nevarím ale aby chlapi nepomreli hladom 😀 pečiem čerstvý chlebík a hrnčekovú čerešňovú bublaninu s orechami ( recept mám v albume) 😀

zuna89
12. nov 2014

@dana_l jasnačka, 2banány roztlačené na kašu, 2vajíčka, 2PL práškový cukor (ale to skôr podľa toho aké máš banány, prezreté sú strašne sladké a tam toľko netreba), vanilínový cukor, 8PL hladkej múky, 1ČL prášok do pečiva, štipka soli, šťava z jedného citróna a troška rumu, aby nevpíjali toľko oleja - všetko zmiešaš necháš pol hoďku postáť a potom lyžicou kladieš kôpky na rozpálený olej. je to fakt mňamka

komplikovana
12. nov 2014

Dnes na obed Krupoto - jačmenné krúpy s mrkvou a maslovou tekvicou, posypané parmezánom. Pekný deň 😉

pami2
12. nov 2014

prosim mate recept na gratinovanu brokolicu? pripadne zapekane zemiaky+sunka+brokolica

dakujem

daniz
12. nov 2014

dnes vyprážaný korfiol + zemiačky, cesnakový dresing, uhorka

daniz
12. nov 2014

@pami2 hoď do vyhľadávača zapekaná brokolica a nájdeš x x x receptov. 😉