icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mimika123
16. nov 2014

polievka zo vcera morcaci vyvar a kuraci cernohorsky rezen so zemiakovou kasou

ricko
16. nov 2014

😒

verka18567
16. nov 2014

Ahojte dnes vykostenetku.stehna na mede kari sojovou omackou,kukurickou hraskom hl.kapustoua ktomu opekane zemiaky🙂🙂

sziwi
16. nov 2014

Hraskova polievka a spenatove rizoto s kuracim masom 😉

rora
16. nov 2014

mrkvovo zemiakova polievka, zemiakova kasa a kuracie kusky na sposob číny

charllotte
16. nov 2014

Kuracina po gemersky 😀

vivusika
16. nov 2014

u nás dnes zeleninová polievka s kvasnicovými guličkami, dusená červená kapusta, pečený bôčik a aj morčacie krídla, domáca parená knedľa 🙂

adikad
16. nov 2014

U nas dnes tiez zeleninova pol. s haluskami a toto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=4566 mnam odporucam.

nakup
16. nov 2014

@adikad to je aké jedlo ? 🙂

adikad
16. nov 2014

@nakup nechapem co mi to tu hodilo,skusim este raz http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=45663

nikayla
16. nov 2014

My dnes toto - http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=17226 + dresing, mňam 🙂

stellamaris
16. nov 2014

@raza ja kupujem kokos v DMku,je vyborny. 🙂

nakup
16. nov 2014

@adikad to už je o niečom inom ale v poho .... kapustu zbožňujem

gianni
16. nov 2014

Zo vcera morcaci vyvar s domacimi rezancami a zo zvysku kacky taky misung a to na kacacej masti,cibulke oprazene kacacie prsia,sampiony,paprika,paradajka s cestovinami

mimika123
16. nov 2014

upiekla som taku nezvycajnu babovku ale je to perfektny dezertik ku kavicke. 1 tvaroh hrudkovity, 1 tvaroh makky a 2 banany roztlacime vidlickou, pridame 5 vajec, 5 lyzic medu a zamiesame, pridame ovocie podla chuti, ja som davala broskyne. pecieme vo vymastenej forme na babovku asi 35 - 40 min. na 170 stupnoch. na druhy den ked sa odlezi v chladnicke je este stavnatejsia. odporucam vyskusat

m_ij_ka
16. nov 2014

kakaový a orechový kysnutý koláč, oškvarkové pagáče 🙂

ellise
16. nov 2014

pečená husa, bramborový a houskový knedlík, bílé a červené zeli,

slimstar
16. nov 2014
m_ij_ka
16. nov 2014

naša večera párky, horčica, rohlíky 🙂

nakup
16. nov 2014

my dnes španielský vtáčik a smotanovo pudingový zákusok s pomarančmi , maková a jablková štrúdľa

oira
16. nov 2014

U nas dnes klasika najhrubsieho zrna : slepaci vyvar s domacimi slizikmi od mojej mamy,
pecene kura s ryzou a kompotom a parizska torta.

lululka555
17. nov 2014

ahojky, u nas bol vcera vyvar so zeleninou, peceny cerstvy losos s maslom,citronom,pecene zemiaky a piekla som taketo rohlicky,volaju sa ,ze americke,ale mne trochu pripominaju trdelnik 😝
dnes peciem bravcove masko a zemiakove pyre a bananovy chlebik 😉

m_ij_ka
17. nov 2014

zemiakový prívarok s fašírkami, sviečková na smotane, knedľa 🙂

leiladomi
17. nov 2014

Moravský vrabec, biela kapusta na slano, červená kapusta na sladko a domáca knedľa 😝 😵

libka1
17. nov 2014

Vyvar z kralika, zemiakove gulky s udenym masom a kyslou kapustou, ryzovy nakyp

sharmana
17. nov 2014

Špenátová omáčka. Pečené domáce jaternice(ryžové hurky), klobásky s chlebom, uhorkou a horčicou.

lululka555
17. nov 2014

@leiladomi ako robis prosim toho vrabca ? dakujem 🙂

slimstar
17. nov 2014
leushkka
17. nov 2014

Priprava na bliziaci sa advent : Zidekova vianocna stola. Odporucam skusit, je vyborna a vraj trvanliva,teda ak vam ostane

raza
17. nov 2014

@nikayla mňam, pred chvíľou som to dovarila a už bola aj koštovka 🙂 teda halušky som robila podla receptu, no mäsko tak po svojom 🙂 už sa teším na zajtra na obed 🙂