icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

adusa2774
17. nov 2014

@leushkka ... aj ja som ju minulý rok robila .... bola to moja úúúúplne prvá štóla ... a fakt bola vynikajúca ... tento rok ju urobím zasa .... presne tú istú .... iný recept na štólu ani nehladám ...
... tak dobrú chuť 🙂

leushkka
17. nov 2014

@adusa2774 aj toto je uplne moja prva stola a inu uz ani skusat nebudem. Bez velkej roboty, uspech zaruceny 😅

milan_branik
18. nov 2014

tak zaujimava a dobra inspiracia

http://recepty.pozri.sk/recept-kuraci-perkelt-389 🙂

libka1
18. nov 2014

Uz miesim tu stolu tak ste ma nabudili 😀

verka18567
18. nov 2014

Ahojte dnes kapustickoua polievka s udenym len jak na sladko bez smotany a spagetky paradajkovou omackoupqs parkami olivami a syrom mnami🙂🙂 😵

adkoalauri
18. nov 2014

Posledné dni sme mali: mäso s lečom+zemiaky, brokolicovú polievku, zemiakové pagáčiky, pudingové poháre s jahodami a piškótami, fašírky s vajíčkami a zemiačikmi, poobedný koláč

marlenka75
18. nov 2014

Gulášová polievka, zemiakový šalát, vyprážané brav. rezne.

lululka555
18. nov 2014

@leushkka vyzera vyborne 😉

bambina78
18. nov 2014

hokaido polievka a leco so zemiakovou kasou

maba
18. nov 2014

@leushkka mohla by som ťa poprosiť o recept ? 😉

evulienkaslx
18. nov 2014

cesnakova polievka a salat so zapekanym camembertom podla kuchyna Lidla : http://kuchynalidla.sk/product/zapekany-camembe...

womankc
18. nov 2014

@lululka555 prosím si recept na tie rohlíčky , ďakujem vyzerajú super

womankc
18. nov 2014

ahojte, chcem sa spýtať , už ste niekto zarábali cesto na perníky???????

lululka555
18. nov 2014

@womankc ja uz mam zarobene 😉 rohlicky dopisem neskor

womankc
18. nov 2014

@lululka555 no práve rozmýšľam, že by som zarobila klasické, ale aj tie pardubické

leushkka
18. nov 2014

@libka1 veru,veru mies,npotom hod foto 🙂

leushkka
18. nov 2014

@maba u mna vo fotoblogu je link na recept pod stolou. Nech sa ti vydari 😉

leiladomi
18. nov 2014

@lululka555 konkrétne toto mäsko robil moj drahý takze popýtam sa ho a dám ti vedieť 😉

slimstar
18. nov 2014
lovely_choice
19. nov 2014

zapekana cuketa s mletym masom v paradajkovej omacke so zeleninou 😉

rendita
19. nov 2014

Niečo zaujímavé Vtáčie mlieko 🙂
http://www.dobre-recepty.sk/detail/41473-vtacie...

jarushka_12
19. nov 2014

Biela zemiakova polievočka s klobasou a kys. kapustou a na druhy obed tvarohove gulky zo struhankou 🙂

rencica
19. nov 2014

Ahojte u nas dnes sosovicova polievocka so zeleninkou a krupkami a druhy obec po dlhooooom case mi ide na chut vyprazany syr so zemiackami a mam este v chladnicke piskotovu torticku s cucoriedkami.

lululka555
19. nov 2014

@womankc paci sa recept 🙂
***Americke rohlicky***
250g maslo
3 salky muky (hl.+polohr.)
1 bal.susene drozdie
3 zltka
1 slahackova smotana
stipka soli
vymiesime cesto,nechame odlezat v chladnicke celu noc,moze byt aj par dni.
Potom z cesta urobime sulok ,ktory rozdelime na 4 casti.
Pripravime si posypku:
1 salka hnedy cukor
1 salka sekane orechy ( ja som dala vlasske+pekanove)
1 PL skorice
Dosku posypeme posypkou a kazdu cast postupne vyvalkame na tenko do kruhu. (na kazdu cast davame asi 2 lyzice posypky) Vyvalkane cesto radielkom rozdelime na 16 dielov a zvinieme od sirokej po uzku cast - do rohlicka. Upecieme.

womankc
19. nov 2014

@lululka555 Ďakujem veľmi pekne , cez víkend upečiem vyzerajú vynikajúco . Netrhalo sa ti to cesto na tej posýpke pri valkaní????

lululka555
19. nov 2014

@womankc nie,netrhalo,je to take mastnejsie cesto, bez chute. Oriesky si na mensie nasekaj,ja som mala sem tam vacsi kus a urobila sa mi dierka, ked som krajala radielkom. A v povodnom recepte je napisane ,cesto rozdelit na 5 casti,ale na 4 je to lepsie.Tak nech sa podaria 😉

womankc
19. nov 2014

@lululka555 ďakujem , mám rada presne takéto zákusky , tak hneď vyskúšam , ešte dokúpim pekany, to miluje môj muž 🙂

lucikatn
19. nov 2014

Ahojte, dnes peciem zemiaky s cviklou, cibulou, troskou slaninky a nakoniec posypane zmesou "americke zemiaky". Poobede urobim 321 palacinky. Druha foto je karfiolovy nakyp z minuleho tyzdna 😀

lusyinka
19. nov 2014

Dnes máme šošovicovú polievku a halušky s vajcom pre tatiho, pre nás s bryndzou 🙂