Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@lovely_choice To skôr vyzerá ako zapekané mleté mäso s cuketôčkou 😀 , niečo pre nás mäsožravých, mňamka 🙂
v sobotu kalerábová polievka + pečené jelítko + zemiačky a piekla som linecký jablčkový koláč
v nedeľu morčacia polievka + rezančeky a šťavnaté br. zapekané rezníky s ryžou, piekla som kysnuté cesnakové trojuholníčky
v pondelok sme mali paradajkovú polievku a mäsko z nedele ale namiesto ryže opekané zemiačky.
včera som robila bielu fazuľku na kuslo a zemiakové a úhrabkové posúšky.Dnes sa všetko podojedá.
Zeleninová polievka, cestoviny s kuracím masom a syrovou omáčkou>
My dnes mame francuzske zemiaky...
Zatial sa to peče a varí ale bude : kuracie nohy na smotanovo medovo kečupovej čili omáčke upečené , k tomu rukolový salát z paradajkou strúhanou mrkvou horčinovím drezingom a zarenýmy zemiakmy zo zelenou vnadkou 🙂 potom hodím foto cca o 2 hodky 🙂
dnes na obed bola gulasova polievka a sosovicovy privarok s vajickom
naša večera pečené lekvárové buchty 🙂
kuracie nohy na smotanovo medovo kečupovej čili omáčke upečené , k tomu rukolový salát z paradajkou strúhanou mrkvou horčinovím drezingom a zarenýmy zemiakmy zo zelenou vnadkou
Zemiaková omáčka s fašírkou a vajíčkom
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/9-zemiak...
Dnes fasirky v trube .zemiakova kasa ,uhorka .
My vcera a dnes bratislavske pliecko a kolienka.Kysnute tvarohove satocky,zajtra sosovicova polievka a asi palacinky,al.sulance,este sa zajtra rozhodnem 🙂
my dnes plnené zemiakové placky s kuracím soté 🙂
naše raňajky bratislavské rožky s kakaom
zhrniem to tak na cely tyzden:
Pondelok: Bravcova rolka + ryza +zeleninovy salat
Utorok: detom jablovo skoricove mini pizze a ja som mala s muzom carpaccio
Streda: Plnene zapekane sampiony, varene zemiake
Stvrtok: kura Nasi + ryza
Piatok: predpokladam, ze kura este ostane, tak k nemu dorobim zdrave hranolky (zapekana na rezance nakrajana mrkva, pastrnak, flaskova tekvica a cervena paprika- pokvapane olivovym olejom a posypane prvensalskym korenim)
Sobota: nevarim, lebo som cely den prec, takze vari manzel
Nedela: jeleni gulas s knedlikmi a zeleninovy salat k tomu.
Tak dievčatá my včera a dnes fazuľová polievka z domácim údeným (sme mali pred tromi týždňami zakáľačku 🙂 to boli inééé dobroty 😀 ) no a dnes som k tomu upiekla hruškový megarýchli koláčik s posýpkou a ten je mňam 😉
Ahojte babulky 🙂 ja mam prave na sporaku postaveny hrniec s polievockou a v trube sa mi uz dochrumkava opekaju mrkvicky, zeler, cuketky a fazulove struky. MNam mnam. To je pre mna a pre maleho 🙂 muzovi vecer urobim rybku, ktoru mam odvcera nalozenu v rozmarine 🙂
ja dnes urobím zrejme vývar z husacích krkov s krupicovými haluškami a druhé ešte neviem, pravdepodobne urobím palacinky, neviem nemám akosi žiadne nápady
Manžel ma nasral. Dnes nevarim!
Dnes dojeme fazuľku + pečivo
Ahojte, u nas dnes zeleninova polievka s lososom a grilovane kurca
Moje obedové menu za posledné dni: Pečená krkovička s červenou kapustou a knedlíkom /varil brat/, cestovina s tekvicovo-mrkvovou omáčkou a parmezánom, a na dnes iba dusená zelenina s anglickou slaninou - kaleráb, mrvka a červená šošovica. Pekný deň 🙂
Dnes som robila zeleninovú polievočku s mrveničkou a halušky s vajcom a slaninkou 🙂
dnes zemiakova na kyslo a svieckova na smotane, knedla
@alenka7777 Mňááám, hneď by som k Vám išla na obed! 😉

jablková žemlovka,kyslá fazulová polievka,bravčové na štave s hrachom a ryža 😉