Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Ja som dnes navarila cestovinový šalát s tuňákom a rajčinami 🙂
zasmažená polievka, špagety s mletým mäsom, syr
včera na večeru boli domáce hranolčeky + domáci kečupík, dnes bude pstruh na zeleninke a bylinkách + bagetka
zemiaky, kuracie sote 🙂, mňam, polievka dnes nebude 😉
dnes piatočne - bezmäsito.. zemiakové placky so smotanovo-cibuľovým dipom, sypaný tvarohový koláč s čučoriedkami
dnes spagety carbonara 😉 a vcera som piekla kakaovy zavin a skusala som kokosky,vsetky sa pojedli,tak na vianoce z viac davok
Dneska fantastický varený karfiol s bryndzou a anglickou slaninkou 🙂 pekný piatok...
Dnes zeleninova polievka, penne cestoviny s nivovou omackou a struhany tvarohovy kolacik
Baby poradite? Toto sa mi este nestalo, prevarala som domace mlieko ako kazdy piatok ze si urobim jogurt a ked uz zovrelo a chcela som zamiesat tak kukam mala som z toho tvaroh,teda aspon to tak vyzeralo,chutovo to je ako mlieko,neni to vobec nakysle,nerozumiem tomu,co s tym teraz,ci ked budeme mat chut na mlieko tak ho zjeme... 😀
Linecké kvietky s lentilkami
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/908-line...
naša večera praženica, rohlíky, kečup 🙂
Super raňajky - Bylinková omeleta s parmezánom a hubami
http://www.dobre-recepty.sk/detail/41477-bylink...
včera som robila segedín s knedľou a medovníčky, dnes obed dojeme a idem upiecť chlebík
Fazuľová polievka s domácimi rezancami, boloňské špagety.
my dnes hovädziu polievku a segedínsky guláš so žemľovou knedľou, jednohubky z bagetky s cesnakovou nátierkou a klobáskou 🙂 príjemný deň
bravcove pecene stehno, tarhona, zeleninova polievka s vajickom
kôprovka, pečené mäso, knedľa, kapusta 🙂
Ahojte kočky,
prosímvás, máte nejaký overený recept na medovníčky, ale nie s Herou a pod., ale s maslom? Najlepšie ešte dnes, keďže tu sú obchody zajtra zatvorené a cesto by som si už zajtra rada pripravila. Ja mám super recept na mäkkulinké medovníky, ale s tukom na pečenie, to mi ale mama donesie až bud.víkend a my musíme na piatok doniesť do školy, keďže škola má stánok na vian.trhoch a budú to tam predávať. No a keďže ja do všetkého pečenia používam maslo, tak s týmito nemeckými tukmi nemám skúsenosť. Ďakujem 🙂
dnes sme na obed mali polievku zo struhanej zeleniny so zemiakmi a hovadzie masko s koprovou omackou a trojfarebnou cestovinou. ku kavicke spaldove buchty
a my dnes na obed /alebo skôr večeru, keďže to ešte len robím 😀 ) máme bravčové filety so šamp. omáčkou podľa tohto receptu, kašu, brokolicu na pare a uhorkový šalát. Polievka rajčinová. To asi vyjde aj na zajtra, ako dezert puding s piškótami a mandarínkami 🙂
http://varecha.pravda.sk/recepty/bravcove-filet...
@maculik ahoj kocka v nasej skupine dnes dala recep na zdravsie medovnicky
Špaldové medovníčky - môj osvedčený recept
400g hladkej špaldovej celozrnnej múky, 120g medu lesného horského,160g trstinového cukru (doma dávam menej), 60g masla 82% (alebo Alsan bio), 2 vajcia, polovica balenia kypriaceho prášku bez fosfátov, 1 poliev. lyžička perníkového korenia Sonnentor, kôra z bio citróna
Všetko zmiešať dokopy, nechať odstáť v chladničke cez noc a upiecť. Po upečení ešte horúce potierame rozšľahaným vajíčkom. Dobrú chuť.
@marcelaaaa dakujem, tak skusim aj takyto zdravsi, akurat si musim kuknut tu spaldovu muku, ja jednu taku tmavsiu kupujem, ale ci to je spaldova, to netusim. Inak pozeram, ze mam vsetko okrem pernik.korenia, ale to aj tak zvyknem nahradzat klincekmi a skoricou.
kuracia polievka, pečené kurča, ryža, kyslá uhorka a chlieb bez miesenia...
naša večera zemiakové placky s kečupom 😉
boze dneska som neodolala vianocnemu sialenstvu a som si asi po 10r kupila oplatky - muz sa na mna len pozeral ked som prebehla dvermi hodila nakup na zem a horuckovito otvarala pakel a natierala medom 😀 😀 😀 😀

@samanta82 vtipná fotka, či??????