icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

slimstar
29. nov 2014
raza
29. nov 2014

u nás dnes čína s ryžovými rezancami ešte od včera. zajtra bude kyslá šošovicová polievka z červenej šošovice s vajíčkom a druhé budú zemiakové placky s bravčovým soté s lečom a fazulou 😉

verka18567
29. nov 2014

Ahojte dnes som upiekla kridelka s ryzou a nase oblubene slahackove rafaelo rezy.nevieme sa ich dojest😀😀😀

lululka555
30. nov 2014

Dobré ránko žienky, u nás dnes mäskový vývar, pečená plnená kačička,ktorú som práve vložila do rúry, červená kapusta, lokše 😝
A nakoniec upečiem brownies 😉
Želám krásnu 1 adventnú nedeľu 😵

leiladomi
30. nov 2014

Krásne adventné ráno žienky 🙂 dnes na obed ideme na návštevu ale idem upiecť kolacik nech aspon nieco donesieme ;)

jongopongo
30. nov 2014

Slane muffiny s porom, vyskusajte je to mnamka 🙂)
1 ks pór
280 g hladká múka
1 ks kypriaci prášok
25 g nastrúhaný tvrdý syr
25 g pažítka
150 g nakrájaná šunka
1 ks vajce
300 ml biely smotanový jogurt
55 g maslo

Na troche oleja opražíme pór asi 2 minúty a necháme ho vychladnúť. Vo väčšej mise preosejeme múku, pridáme kypriaci prášok, syr, pažítku, pór a polovicu šunky. V druhej nádobe rozšľaháme vajce, vmiešame jogurt a roztopené maslo.Tekutú zmes vlejeme do suchých surovín. Miešame, kým sa suroviny nespoja.Cesto naložíme do silikónovej formy alebo do formy s papierovými košíčkami.Pečieme vo vyhriatej rúre na 200 st. C 20 minút Podávame teplé, ale aj studené. dobru chut 🙂

lovely_choice
30. nov 2014

@komplikovana aj my ho mame radi na takyto sposob 🙂

luciaq
30. nov 2014

u nas dnes vyvar z diviny, restovana pecienka so slaninkou, pre deti kuracie prsia na hubovom koreni s tarhonou, losos s citronovou omackou a maslove zemiaky s petrzlenovou vnatou

kuukii
30. nov 2014

Dnes u nás slepačia polievka s rezancami. A zemiakové placky plnené restovanou kuracou pečienkou. Mňám 🙂

mirdzilka
30. nov 2014

Hraskova polievka s lievankou a zemiakova kasa s korytnackami

lovely_choice
30. nov 2014

vcera a dnes husta fazulova polievka s udenym kolenom a zeleninou 😉

komplikovana
30. nov 2014

@lovely_choice no je celkom možné, že som to odkukala aj od vás 😀
dnes iba rýchlofka - kalerábová polievka s červenou šošovicou ( tú dávam skoro do všetkého 😀 )
Peknú nedeľu...

bianina1
30. nov 2014

tak dneska uspesne dokoncene vianocne pecenie 5 druhov z kazdeho trosku

m_ij_ka
30. nov 2014

šošovicová polievka, pečené mäso so zemiakovým pyré, čalamáda 😉

alison758
30. nov 2014

dnes chilli con carne

trasko
30. nov 2014

@mirdzilka korytnackami ??? To nepoznam 🙂

zara0201
30. nov 2014

Spanielske vtaciky (hovädzie roladky potrete horcicou, plnene slaninkou a hraskovou prazenicou), k tomu tarhona. Polievla sajtlava.

mirdzilka
30. nov 2014

@trasko je to mlete masko ochutene ako fasirka, dozdobene parkami 🙂 navrch sa da dat slaninka, olivy....

trasko
30. nov 2014

@mirdzilka perfektny napad!

lussya
30. nov 2014

My sme robili bravcovy vyvar a k tomu rezne a majonezovy zemiakovy salat. Mnam...

mimika123
30. nov 2014

dnesny obedik plnene bravcove na prirodno s ryzou a kapustnica

pocetnerodiny
Odpoveď bola odstránená
lovely_choice
30. nov 2014

Fazulova s udenym kolenom

lovely_choice
30. nov 2014

a kolaciky (piskotove cesto z celozrnnej spaldovej muky) ... s lesnym ovocim v zelatine zo zl. klasu, kakaovou polevou a makovou "plnkou" (sladene len medom) 🙂

dana_l
30. nov 2014

varim slepaciu polievku a mame vela stehienok a tak ich robim na dvojaky sposob. ako chutia este neviem lebo skusam po prvy krat
http://allrecipes.com/Recipe/Easy-Garlic-Broile...
http://www.marthastewart.com/314997/honey-soy-g...

nakup
30. nov 2014

my dnes zeleninová polievka strašne veľa zeleninky, kuracie rezne kaša s cibuľkou a uhorkový šalát a ku káve krémeš peknú nedeľu

dilino
30. nov 2014

žienky pozrela som sa na tie vaše dobroty a najedla som sa

dana_l
30. nov 2014

nas obed v obraze, kura vlavo je s cesnakom, vpravo s medom, a uplne vpravo moje nove osatky na pecenie chleba

wighy
30. nov 2014

Vykostene kuracie stehno obalene slaninkou

Rychla vecera

Karamelove kocky

Peceny bocik

jana_eyre
30. nov 2014

ked doma nevarim nic, lebo niekam ideme a vidim na hl. stranke tuto temu, vzdy mam chut napisat ze "KONECNE SOM NIC NEVARILA"

takze dnes som konecne nic nevarila, na obed sme mali cigansku a zemiakove placky na vianocnych trhoch 😀