icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

womankc
28. nov 2014

@samanta82 vtipná fotka, či??????

samanta82
28. nov 2014

@womankc áno jasnééé 😀

kuukii
28. nov 2014

Ja som dnes navarila cestovinový šalát s tuňákom a rajčinami 🙂

m_ij_ka
28. nov 2014

zasmažená polievka, špagety s mletým mäsom, syr

daniz
28. nov 2014

včera na večeru boli domáce hranolčeky + domáci kečupík, dnes bude pstruh na zeleninke a bylinkách + bagetka

buba08
28. nov 2014

zemiaky, kuracie sote 🙂, mňam, polievka dnes nebude 😉

rendicka
28. nov 2014

dnes piatočne - bezmäsito.. zemiakové placky so smotanovo-cibuľovým dipom, sypaný tvarohový koláč s čučoriedkami

lululka555
28. nov 2014

dnes spagety carbonara 😉 a vcera som piekla kakaovy zavin a skusala som kokosky,vsetky sa pojedli,tak na vianoce z viac davok

komplikovana
28. nov 2014

Dneska fantastický varený karfiol s bryndzou a anglickou slaninkou 🙂 pekný piatok...

brunetka007
28. nov 2014

Dnes zeleninova polievka, penne cestoviny s nivovou omackou a struhany tvarohovy kolacik

brunetka007
28. nov 2014
gianni
28. nov 2014

Baby poradite? Toto sa mi este nestalo, prevarala som domace mlieko ako kazdy piatok ze si urobim jogurt a ked uz zovrelo a chcela som zamiesat tak kukam mala som z toho tvaroh,teda aspon to tak vyzeralo,chutovo to je ako mlieko,neni to vobec nakysle,nerozumiem tomu,co s tym teraz,ci ked budeme mat chut na mlieko tak ho zjeme... 😀

slimstar
28. nov 2014
m_ij_ka
28. nov 2014

naša večera praženica, rohlíky, kečup 🙂

rendita
29. nov 2014

Super raňajky - Bylinková omeleta s parmezánom a hubami
http://www.dobre-recepty.sk/detail/41477-bylink...

lucikatn
29. nov 2014

včera som robila segedín s knedľou a medovníčky, dnes obed dojeme a idem upiecť chlebík

marlenka75
29. nov 2014

Fazuľová polievka s domácimi rezancami, boloňské špagety.

miriam05
29. nov 2014

my dnes hovädziu polievku a segedínsky guláš so žemľovou knedľou, jednohubky z bagetky s cesnakovou nátierkou a klobáskou 🙂 príjemný deň

evinka2
29. nov 2014

bravcove pecene stehno, tarhona, zeleninova polievka s vajickom

m_ij_ka
29. nov 2014

kôprovka, pečené mäso, knedľa, kapusta 🙂

maculik
29. nov 2014

Ahojte kočky,
prosímvás, máte nejaký overený recept na medovníčky, ale nie s Herou a pod., ale s maslom? Najlepšie ešte dnes, keďže tu sú obchody zajtra zatvorené a cesto by som si už zajtra rada pripravila. Ja mám super recept na mäkkulinké medovníky, ale s tukom na pečenie, to mi ale mama donesie až bud.víkend a my musíme na piatok doniesť do školy, keďže škola má stánok na vian.trhoch a budú to tam predávať. No a keďže ja do všetkého pečenia používam maslo, tak s týmito nemeckými tukmi nemám skúsenosť. Ďakujem 🙂

mimika123
29. nov 2014

@maculik mozem poprosit ten receptik na medovnicky? ja nemam ziaden a rada by som to vyskusala

mimika123
29. nov 2014

dnes sme na obed mali polievku zo struhanej zeleniny so zemiakmi a hovadzie masko s koprovou omackou a trojfarebnou cestovinou. ku kavicke spaldove buchty

maculik
29. nov 2014

@mimika123 mám ho v zošite na Sk, ktorý som tam zabudla na poslednej návšteve, mama mi ho má doniesť, ale segra mi ho prepíše do mailu a potom ho sem dám 🙂

maculik
29. nov 2014

a my dnes na obed /alebo skôr večeru, keďže to ešte len robím 😀 ) máme bravčové filety so šamp. omáčkou podľa tohto receptu, kašu, brokolicu na pare a uhorkový šalát. Polievka rajčinová. To asi vyjde aj na zajtra, ako dezert puding s piškótami a mandarínkami 🙂
http://varecha.pravda.sk/recepty/bravcove-filet...

marcelaaaa
29. nov 2014

@maculik ahoj kocka v nasej skupine dnes dala recep na zdravsie medovnicky
Špaldové medovníčky - môj osvedčený recept
400g hladkej špaldovej celozrnnej múky, 120g medu lesného horského,160g trstinového cukru (doma dávam menej), 60g masla 82% (alebo Alsan bio), 2 vajcia, polovica balenia kypriaceho prášku bez fosfátov, 1 poliev. lyžička perníkového korenia Sonnentor, kôra z bio citróna

Všetko zmiešať dokopy, nechať odstáť v chladničke cez noc a upiecť. Po upečení ešte horúce potierame rozšľahaným vajíčkom. Dobrú chuť.

maculik
29. nov 2014

@marcelaaaa dakujem, tak skusim aj takyto zdravsi, akurat si musim kuknut tu spaldovu muku, ja jednu taku tmavsiu kupujem, ale ci to je spaldova, to netusim. Inak pozeram, ze mam vsetko okrem pernik.korenia, ale to aj tak zvyknem nahradzat klincekmi a skoricou.

gianni
29. nov 2014

kuracia polievka, pečené kurča, ryža, kyslá uhorka a chlieb bez miesenia...

m_ij_ka
29. nov 2014

naša večera zemiakové placky s kečupom 😉

prasiatko30
29. nov 2014

boze dneska som neodolala vianocnemu sialenstvu a som si asi po 10r kupila oplatky - muz sa na mna len pozeral ked som prebehla dvermi hodila nakup na zem a horuckovito otvarala pakel a natierala medom 😀 😀 😀 😀